-
June 28th, 2010, 21:01
یه سوال در مورد resellerclub
سلام من یک سایت دارم که بازدیدش تقریبا روزی 1000 تا هست با جایی هم که سرویس گرفتم مشکل دارم میگه میزان استفاده سایتت از cpu زیاده هی سابو میبنده .
اگه یه هاست از resellerclub بگیرم اونها تا چه اندازه بازدید سایتو مشکلی ندارن ؟ یک دفعه نبندن سایتو دوباره ؟
-
-
June 28th, 2010 21:01
# ADS
-
October 24th, 2010, 22:10
عضو دائم
پاسخ : یه سوال در مورد resellerclub
نه از ریسلر کلاب استفاده کنید و نه ای وب
شما یک سرور مجازی یا اختصاصی باید بگیرید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
October 24th, 2010, 22:46
عضو انجمن
بعید می دونم سایت 1000 هزار تا بازدید cpu زیاد بخواد.احتمالا اسکریتتون مشکل داره و یا 1 جایی از کار می لنگه ولی در کل iweb خوبه.
-
-
October 24th, 2010, 22:47
شاید اسکریپت سایت مشکل داشته باشه !!
-
-
October 25th, 2010, 11:07
عضو انجمن
ما سایت های زیادی داریم که بازدید کننده اش زیاد هستن. اما سایت ها رو هم نمی بندیم. مشکل cpu از بازدیدکننده نیست و به قول دوستان ممکنه اسکریپت مشکل داره و باید خودتان حلش کنید و این هم میسر نمیشه مگر اینکه یا سرور اختصاصی بگیری یا تست های خود را روی یه سرور operational انجام بدید تا متوجه شوید مشکل از کجاست.
راستی می تونید از جایی که هاست گرفتید کمک بخواید و ازشون بخواید که process سرور رو مانیتور کنند تا ببینند هنگامی که سایت شما لود می شه چه اتفاقی براش میفته
-
تعداد تشکر ها از f.etemadian به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 23:41
سکریپت مشکل داشت .
این سرور operational چیه ؟
-
-
October 26th, 2010, 00:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
test18
سلام من یک سایت دارم که بازدیدش تقریبا روزی 1000 تا هست با جایی هم که سرویس گرفتم مشکل دارم میگه میزان استفاده سایتت از cpu زیاده هی سابو میبنده .
اگه یه هاست از resellerclub بگیرم اونها تا چه اندازه بازدید سایتو مشکلی ندارن ؟ یک دفعه نبندن سایتو دوباره ؟
در بسیاری از موارد پیکربندی غلط سرور هاستینگ باعث بروز چنین مشکلاتی می شود.
پیشنهاد می کنم با همین شرایطی که دارید از سرویس هاستینگ "نامحدود" ماهانه 4900 تومان ما تهیه فرموده و سایت خود را منتقل کنید و نتیجه را برای اطلاع سایر دوستان در همین تاپیک اعلام نمائید.
سرویس بسیار عالی Optimize شده است.
-
-
October 26th, 2010, 08:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
test18
سکریپت مشکل داشت .
یعنی یه سروس که up هست و ازش الان داره استفاده می شه.
-
تعداد تشکر ها از f.etemadian به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2010, 18:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kingoftehran
بعید می دونم سایت 1000 هزار تا بازدید cpu زیاد بخواد.احتمالا اسکریتتون مشکل داره و یا 1 جایی از کار می لنگه ولی در کل iweb خوبه.

نوشته اصلی توسط
test18
سکریپت مشکل داشت .
در هر صورت اگر مایل بودید من میتونم هاست ای وب را برای شما خرید کنم و دراختیار شما بگذارم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
December 31st, 2010, 19:24
عضو دائم
به نظر من خرید هاست از سایت های خارجی کمی اشتباه هست ، مخصوصا سایت هایی نظیر Just Host ، Iweb , HostForWeb ,................
این سایت ها درسته سرور های قدرتمندی دارند و Manager های بسیار باسوادی ، اما سایت های بسیاری رو پشتیبانی می کنند ، در نتیجه منابع سرور برای هر یوزر از قبل معین هست ، اگه از این منابع بیشتر استفاده شود ، سریع سایت رو Suspend می کنند و یا طلب هزینه بیشتر خواهند کرد تا جایی که پول 1 سرور اختصاصی رو میگیرند
استدادل هم رشد سایت شما هست که خارج از ذهن نیست . اما بهتر اینه که شما یک VDS تهیه کنید ، هاست اشتراکی تا حدی می تواند میزبان شما باشد .
تعداد بازدید های روزانه شما + آنلاین ها + ثبت نام روزانه و رنک الکسا + ترافیک مصرفی ماهانه رو بگید تا بهتر بتونم کمک کنم
در ضمن اینجا بخش آموزشی هست و نمیشه به شما آفر داد
اگه خواستید بفرمایید که از طریق PM به شما OFFER بدم
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-