-
January 3rd, 2011, 14:14
انتقاد از هاست دی ال
سلام شرمنده اگه جای مناسبی سوالم رو مطرح نکردم اما من از هاست دی ال شکایت دارم الان 2 روزه تیکت زدم ایمیل هم زدم دی ان اس های 4 تا دامین من رو تعویض کنه هنوز انجام نداده اگه نمیتونه سرویس بده به مشتری پنل دامین هر 4 دامین رو بده خودمون عوض کنیم این همه کاربر شاکی داریم که از ما گله دارن چرا یه هفتس سایت بستس دیگه من نمیدونم چطوری باید ارتباط برقرار کنم که بهشون بگم دی ان اس های دامین من رو عوض کنن
-
-
January 3rd, 2011 14:14
# ADS
-
January 3rd, 2011, 14:18
پاسخ : انتقاد از هاست دی ال
دیگه سرویس ارائه نمی کنند
سایتونم فعالیتشون
شما باید با شماره هایی که قبلا در سایت بوده تماس بگیرید
-
-
January 3rd, 2011, 14:20
عضو انجمن
خیلی ها عزیز هنوز تکلیفشون اینطوری هست فکر نکنم تنها شما باشید
-
-
January 3rd, 2011, 15:23
کنترل پنل دامین
با سلام و احترام لطفا برای دریافت کنترل پنل دامین با ایمیل dr.manhatan1986@gmail.com تماس بگیرید
۶ دي ۱۳۸۹ ساعت ۹ و ۳۷ دقیقه | لینک مستقیم | RSS
-
-
January 3rd, 2011, 15:25

نوشته اصلی توسط
98melody
سلام شرمنده اگه جای مناسبی سوالم رو مطرح نکردم اما من از هاست دی ال شکایت دارم الان 2 روزه تیکت زدم ایمیل هم زدم دی ان اس های 4 تا دامین من رو تعویض کنه هنوز انجام نداده اگه نمیتونه سرویس بده به مشتری پنل دامین هر 4 دامین رو بده خودمون عوض کنیم این همه کاربر شاکی داریم که از ما گله دارن چرا یه هفتس سایت بستس دیگه من نمیدونم چطوری باید ارتباط برقرار کنم که بهشون بگم دی ان اس های دامین من رو عوض کنن
شما میرید تو سایتشون تیکت بزنید اخبار سایتشون رو نمیخونید ؟؟؟ الان 1 ماهی هست که دارن میگن دیگه سرویس نمیدن و برای انتقال دامنه هاتون به dr.manhatan1986@gmail.com ایمیل بزنید ...
در ضمن بخش نامناسبی رو برای انتقاد انتخاب کردید
-