-
July 30th, 2017, 16:17
مشکل در نصب whmcs در دایرکت ادمین
سلام
من بعد از طی کردن مراحل نصب بر طیق آموزش موجود در انجمن و بررسی تمامی پیام هاو دیگر تیکت ها باز موفق نشدم ارور زیر را رد کنم ..
خیلی سرچ کردم و سایت های خارجی را هم دیدم ولی جواب نگرفتم که نگرفتم :-(
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/olkasite/domains/olka.site/templates_c' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
بنا به گفته دوستان سه تا فایل ها را به قبل از puplic-html انتقال دادم و پرمیشنشون رو هم 777 کردم ولی عمل نکرد
lمن آخرین ورژن whmcs نال شده را می خواهم نصب کنم
جناب host98 هم خیلی توی این مورد توضیحات داده بودن توی اون تاپیک آموزشی WHMCS ولی در آخر همش میگفتن تیکت بزنید و دسترسی بدید ..
کسی از دوستان میتونه در این رابطه کمک کنه بهم ؟
مرسی
جناب vpgroup مشکل را برطرف کردن .. با تشکر ازشون
ویرایش توسط h-hermes : July 30th, 2017 در ساعت 17:45
-
تعداد تشکر ها ازh-hermes به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2017 16:17
# ADS
-
July 30th, 2017, 16:28
عضو دائم
پاسخ : مشکل در نصب whmcs در دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
h-hermes
سلام
من بعد از طی کردن مراحل نصب بر طیق آموزش موجود در انجمن و بررسی تمامی پیام هاو دیگر تیکت ها باز موفق نشدم ارور زیر را رد کنم ..
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/olkasite/domains/olka.site/templates_c' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
بنا به گفته دوستان سه تا فایل ها را به قبل از puplic-html انتقال دادم و پرمیشنشون رو هم 777 کردم ولی عمل نکرد
جناب
host98 هم خیلی توی این مورد توضیحات داده بودن توی اون تاپیک آموزشی WHMCS ولی در آخر همش میگفتن تیکت بزنید و دسترسی بدید ..
مرسی
مدیر سرور خودت هستی ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2017, 16:32

نوشته اصلی توسط
aligoli
مدیر سرور خودت هستی ؟
سلام ..
نه از یکی از هاست های داخلی نمایندگی گرفتم
-
-
July 30th, 2017, 17:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h-hermes
سلام
Permissions Error
جناب
host98 هم خیلی توی این مورد توضیحات داده بودن توی اون تاپیک آموزشی WHMCS ولی در آخر همش میگفتن تیکت بزنید و دسترسی بدید ..
مرسی
با سلام و احترام
در تماس باشید انجام میشود
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2017, 17:34
عضو دائم
با ایشون vpgroup در ارتباط باشید هم بهتر هست.
من احتمال میدم سرور اصلیتون توسط شرکت خوب کانفیگ نشده باشه چون در حالت نرمال نباید اصلا 777 کنید و این عجیبه.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2017, 22:02
شما قبل نصب مسیر پوشه هارو تغییر میدین یا بعد نصب؟
-