-
July 24th, 2017, 00:42
عضو انجمن
مشاهده مصرف منابع کاربران در CPanel
با عرض سلام خدما شما
دوستان ، چه راهکاری وجود داره که مصرف منابع(پهنای باند/دیسک/پردازنده/رم) کاربران رو بشه لحظه ای / آماری / دوره ای مانیتور کرد ؟
غیر از کلودلینوکس
از Daily Process Log خیلی اطلاعات زیادی نمیشه به دست آورد.
پلاگین Resource Monitor این کارا رو انجام میده ؟
چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟
ویرایش توسط web-master : July 24th, 2017 در ساعت 10:11
-
-
July 24th, 2017 00:42
# ADS
-
July 24th, 2017, 13:27
عضو دائم
پاسخ : مشاهده مصرف منابع کاربران در CPanel
درود
بدون استفاده از کلاد لینوکس عملا بصورت صحیح این امر امکان پذیر نیست. کلاد لینوکس بدلیل استفاده از ماژول HostingLimits module میتواند virtualhost های وب سرور را لیمیت نمایند و منابع مشخص شود. البته با استفاده از وب سرور لایت اسپید و ساخت virtualhost سفارشی میتواند تا حدی بدون کلاد نیز منابع را مدیریت کنید اما راههای دیگر راههای دقیق و صحیحی نمیباشند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2017, 13:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
بدون استفاده از کلاد لینوکس عملا بصورت صحیح این امر امکان پذیر نیست. کلاد لینوکس بدلیل استفاده از ماژول HostingLimits module میتواند virtualhost های وب سرور را لیمیت نمایند و منابع مشخص شود. البته با استفاده از وب سرور لایت اسپید و ساخت virtualhost سفارشی میتواند تا حدی بدون کلاد نیز منابع را مدیریت کنید اما راههای دیگر راههای دقیق و صحیحی نمیباشند
ممنون از پاسخ مفید شما . البته من منظورم اختصاص منابع به کاربران نیست. درواقع قصد من این است که کاربران پرمصرف ( آنهایی که غیر متعارف منابع را اشغال میکنند ) را شناسایی کنم. سابق بر این که کلودلینوکس وجود نداشت ، چطور کاربران پرمصرف شناسایی میشدند ؟
-
-
July 24th, 2017, 13:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
web-master
ممنون از پاسخ مفید شما . البته من منظورم اختصاص منابع به کاربران نیست. درواقع قصد من این است که کاربران پرمصرف ( آنهایی که غیر متعارف منابع را اشغال میکنند ) را شناسایی کنم. سابق بر این که کلودلینوکس وجود نداشت ، چطور کاربران پرمصرف شناسایی میشدند ؟
بزرگوار کنترل کاربران پر مصرف بوسیله بررسی و مانیتورینگ روزانه و دقیق سرور امکان پذیر میباشد. با کمک دستوراتی مانند top - ps و همینطور استفاده از مواردی مانند mod_status apache میتوانید درخواست های روی وب سرور را مشاهده و کنترل نمایید و کاربران سنگین را شناسایی نمایید. برای mysql نیز میتوانید از mtop استفاده نمایید و بصورت live درخواست های query ها را مانیتورینگ نمایید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2017, 14:07
عضو انجمن
سلام شما کلود لینوکس رو نصب کنید بعد لایسنسش رو بزنید