سلام،
به عنوان یک مدیر وبسایت و وب مستر یا کاربر بازدید کننده، انتظارتان از یک قالب خوب و مجهز وردپرس با موضوع فیلم / سریال چیست؟
قالب موردنظرتان باید دارای چه امکاناتی باشد تا شما را راضی کند؟
اگر ایدهای هم در این زمینه دارید لطفا مطرح بفرمایید.
سلام،
به عنوان یک مدیر وبسایت و وب مستر یا کاربر بازدید کننده، انتظارتان از یک قالب خوب و مجهز وردپرس با موضوع فیلم / سریال چیست؟
قالب موردنظرتان باید دارای چه امکاناتی باشد تا شما را راضی کند؟
اگر ایدهای هم در این زمینه دارید لطفا مطرح بفرمایید.
ویرایش توسط 525214 : October 14th, 2017 در ساعت 18:02
سلام
به عنوان مدیر وب سایت که نه چون بعد از قضیه تاینی سایت فیلم راه انداختن تو ایران اصلاً دیگه منطقی نیست ولی به عنوان یه بازدیدکننده مهم ترین معیار برای من اینه که بدون وارد شدن به ادامه مطلب برای هر فیلم بشه اطلاعات کلیدی اون فیلم مثل زبان فیلم، رتبه imdb، ژانر فیلم، درجه سنی imdb و... رو فهمید.
بعدش حتی الامکان قالب اسکرول عمودی کمتری داشته باشه و اگه تبلیغ یا متن ثابتی هم هست زیر مطلب باشه تا بالاش.
همچنین بخش دسته بندی زیبا و راحت و بخش فیلم های پیشنهادی و فیلم های مرتبط هم داشته باشه بد نیست.
به نظر من شکل میله های زندان باشه تا عادت کنید چون فیلم ایرانی هم بزارید تهیه کننده ها ازتون شکایت میکنند ، خارجی بزارید دادستانی خودش پوستتان را همانطور که دوستمان گفتن میکنه
از شوخی گذشته قالب تاینی بهترین قالب بود و هم سبک و هم راحت بود استفاده از اون و در عین سادگی زیبایی هم داشت و کاربر سردرگم نمیشد
ساده ترین سایت تو دنیا گوگل هست که موفق ترین سایت دنیاست و محتوا و کارایی سایت مهمتر از زیبایی سر درگم کننده هستش
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
از انجایی که 90% درصد فیلم بازان با سایت تاینی مویز کار کردند .
بهترین سبک ، سبک سایت تاینی مویز هست .
ساده و شیک
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
هر کاری میکنی فقط غول نشو
تاینیو سینما و نایت موویو ندیدی چی شدن؟ایران فیلمم به همون قضایا دچار شده
میخوایی توعم شی؟
ایده هم بخوایی کلن سایتو دورش خط بکش خیلیا دارن الا میرن سمت تلگرام توعم برو تو تلگرام یه کانال بزن بعد ی سرور مجازی معمولی که باهاش با سرعت بالا بندازی فایلارو توش
الا بخاطر این بگیر ببندا ریسکه زدن سایت از یه ورم کسی به سایتا دیگه سر نمیزنه! همه رفتن رو تلگرام توام برو نون تو تلگرامه یه کانال بزن راحت اون هزینه هم که میخوایی صرف سرور و دامنه و .... کنی بکن واسه تبلیغات تو چنلا که ممبراشون بالاس راحت دوماهه در میاری درامد
ویرایش توسط gdfire : October 15th, 2017 در ساعت 00:13
Mr-Movie-UI.jpg Mr-Movie-UI-Post.jpg
مثل این باشه!طرح خودمه البته برای سال 2014ــه
ویرایش توسط ASPAD.IR : October 15th, 2017 در ساعت 00:20
HORMOND -Coming Soonفقط پیام خصوصی
https://www.alexa.com/siteinfo/2nightmovie.org
نمودارو ببین چه شقه
دانلود فایلای خیلی گنده تو تلگرام خیلی سخته
درسته وب تقریبا مرده ولی بحث دانلود فیلم و زیرنویسش هنوزم یه سایت میخواد ... تو تلگرام نمیشه ..
سلام
دوستان عزیز من قصد راهاندازی سایتی ندارم هدف این تاپیک چیز دیگری است.
بیشتر به دنبال نظرات دوستان در مورد یک قالب ایدهآل با این موضوع و امکاناتش بودم
به هر حال ممنون از مشارکتتون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)