-
عضو انجمن
تغییر واحد پولی ریسلو به روپیه هند (inr) !
درود خدمت دوستان عزیز.
چند دقیقه پیش ما یک ایمیل اطلاع رسانی از ریسلو مبنی بر اعمال محدودیت و تغییر واحد پولی اکانت به روپیه هند در تاریخ 10 جولای 2017 دریافت کردیم.
کد:
We would like to inform you about new policy restrictions on the use of platform services and products by resellers located in your country. As a result of these restrictions, the following changes will apply to your account:
Account balance currency to INR
On Monday, July 10, 2017 (07:00 UTC), we will change the currency of your account balance to Indian rupee (INR). We use the latest currency exchange rate to convert your account balance. From then on, deposit invoices will display all amounts in INR..
همکاران گرامی شما هم چنین پیغامی دریافت کردید؟
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2017 19:27
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : تغییر واحد پولی ریسلو به روپیه هند (inr) !

نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود خدمت دوستان عزیز.
چند دقیقه پیش ما یک ایمیل اطلاع رسانی از ریسلو مبنی بر اعمال محدودیت و تغییر واحد پولی اکانت به روپیه هند در تاریخ 10 جولای 2017 دریافت کردیم.
کد:
We would like to inform you about new policy restrictions on the use of platform services and products by resellers located in your country. As a result of these restrictions, the following changes will apply to your account:
On Monday, July 10, 2017 (07:00 UTC), we will change the currency of your account balance to Indian rupee (INR). We use the latest currency exchange rate to convert your account balance. From then on, deposit invoices will display all amounts in INR..
همکاران گرامی شما هم چنین پیغامی دریافت کردید؟
سلام
بله برای بنده هم چند دقیقه پیش اومد که تیکت دادم من تو ایران هستم و نمیخوام واحد پولم به روپیه تغیی کنه
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
بله برای بنده نیز ارسال شده ...
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
-
بله برای کل ایرانیها ارسال شده
-
تعداد تشکر ها از babakebrahimi به دلیل پست مفید
-
بله برای منم اینو فرستادن :
کد:
Policy restrictions apply to your account
On Monday, July 10, 2017 (07:00 UTC), we will change the currency of your account balance to Indian rupee (INR). We use the latest currency exchange rate to convert your account balance. From then on, deposit invoices will display all amounts in INR.
No bank transfers to Rabobank
Effective immediately, payment by bank transfer to our bank account at Rabobank (BIC: RABONL2U) is disabled. Funds transferred to this bank account will not be added to your account balance and
will not be refunded in any way. Please
log in to your Reseller Area for an overview of available payment methods.
We apologize for any inconvenience caused.
Best regards,
Resello
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
ممنون همکار گرامی بنده هم پیام دادم تغییر ندن ، با تشکر از اطلاع رسانی
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
سلام. برای من هم پیام اومده. راستش من یه سوال دیگه هم داشتم. من برای شارژ کردن حساب از وب مانی استفاده میکردم. اما نمیدونم ایا شما هم دچار مشکل شدید جدیدا یا نه چراکه اون درگاه واسطه وب مانی ایران رو تحریم کرده.
میخواستم ببینم شما از چه راهی اکانت ریسلو خودتون رو شارژ میکنید ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
سلام. برای من هم پیام اومده. راستش من یه سوال دیگه هم داشتم. من برای شارژ کردن حساب از وب مانی استفاده میکردم. اما نمیدونم ایا شما هم دچار مشکل شدید جدیدا یا نه چراکه اون درگاه واسطه وب مانی ایران رو تحریم کرده.
میخواستم ببینم شما از چه راهی اکانت ریسلو خودتون رو شارژ میکنید ؟
از طریق کسایی که وب مانی با حساب اروپایی دارن ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
live
ممنون همکار گرامی بنده هم پیام دادم تغییر ندن ، با تشکر از اطلاع رسانی
از چه بخشی باید بهشون تیکت بزنیم و په متنی دقیقا بفرستیم ؟!
-
-
عضو انجمن
ما نیز پیامی در رابطه با این مورد برای ریسلو ارسال کردیم ولی متاسفانه روال کلی پاسخ دهی به تیکت ها کند است!
در صورتی که پاسخی دریافت شود داخل تاپیک قرارداده می شود.
توجه داشته باشید اگر قرار باشد با ارسال تیکت از این مورد جلوگیری شود از همان ابتدا اطلاع رسانی نمیکردند!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
از طریق کسایی که وب مانی با حساب اروپایی دارن ...
- - - Updated - - -
از چه بخشی باید بهشون تیکت بزنیم و په متنی دقیقا بفرستیم ؟!
بعد از لاگین در ناحیه کاربری ریسلو به این آدرس مراجعه کنید.
-
-
July 7th, 2017, 01:43
سلام
برای ما که چیزی ارسال نشده است.
احتمالا این اعمال محدودیت ها فقط برای کاربران ایران هست.
شاید واحد پولی دلار برای ایران تحریم کردن و این شرکت ناچار شده که واحد پولی رو روپیه قرار بده.
الان متن خوندم متوجه شدم.
مثل اینکه خواستند به نوعی اعمال تحریم کنند ولی فکر نکنم بخوان مشتری های ایران از دست بدن.
ویرایش توسط mizban97 : July 7th, 2017 در ساعت 01:47
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-