سلام
من قبلا اینجا تاپیک زده بودم و نظرات دوستان هم مطالعه کردم یعنی آفرهاشون
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=187329&page=2
تصمیم گرفتم بودجه را تا 500 و یا حتی 600 افزایش بدم، در نتیجه تاپیک رو بیارم بخش سرور اختصاصی و نیازهام رو بار دیگر میگم و ممنون میشم آفر دوستان را بشنوم
ابتدای به امر:
به هیچوجه من رو به سایتهای خودتان ارجاع ندید که تیکت باز کنم یا توی تلگرام پیام بدم، اگر آفری دارید همینجا اعلام کنید، اگر برایتان مقدور نیست و نمیخواهید سایر رقبا ببینند اشکالی نداره پیغام خصوصی بدید و مشخصات سرور پیشنهادی رو بگین با آدرس سایتتون مطمئن باشید من بررسی میکنم و بهترین گزینه را انتخاب میکنم.
زمانی که من اینجا تاپیک میزنم انتظار دارم همینجا موارد پیشنهادی را مطالعه کنم نه اینکه از این سایت به اون سایت برم یا باز وقتم توی تلگرام بابت صحبت گرفته بشه.
ممنونم
خوب نیازهای من با بودجه بین 500 تا حتی 650 هزار تومن
1- من نیاز به کانفیگ سرور برای کار خاصی ندارم، یک آی پی هم برام بسه. من فقط نیاز به یک سرور دارم که روی آن یک نسخه سبک ویندوز سرور نصب باشه و تموم! پس هزینههای کانفیگ را لطفا لحاظ نکنید در پیشنهادتان.
2- سرعت دانلود و پورت سرور باید فوق العاده بالا باشه، حتما امکان تست باید فراهم بشه یا تیم ویویر یا هر شکل دیگر. من دارم هزینه بالایی میکنم و انتظار یک سرور فوق العاده با کیفیت را دارم.
3- برای من نوع هارد فوق العاده مهم است و انتظار هاردهای با کیفیت و ترجیحا اساسدیهای NMVe را دارم و فضای پیشبینی شده برای کاری که میخوام یک ترا بایت کافی است. البته از گزینههای بالاتر هم استقبال میکنم.
4- برای من مقدار رم بسیار مهم است، رم اختصاصی و بیشتر از 32 گیگابایت.
5- مهمتر از تمامی موارد بالا پردازنده است، یک پردازندهای که من میخوام نباید زیر فشار سنگین کم بیاره، کاری که من میخوام بکنم زیاد سنگین نیست ولی ممکنه نیاز به این باشه تا 500 تب فایرفاکس باز شه و یا 200 فایل همزمان دانلود شوند در مرورگر. نمیخوام چیزی باشه که به علت پر شدن منابع سرور لینکهای من Drop بشند، بهترین عملکرد رو میخوام و اگر راضی باشم و پروژه من با موفقیت همراه باشه نه تنها یک مشتری دائمی خواهم بود بلکه ممکنه بودجه را در آینده به چند میلیون هم افزایش بدم.
6- محدودیت ترافیک روزانه ترجیحا نباشه چون ممکنه من روزانه بین 500 تا 1 ترابایت گاهی اوقات و حداقل 300 گیگابایت مصرف داشته باشم.
7- آیپی سرور به دلیل کاری که میخوام بکنم مهم نیست ولی ترجیحا یک سرور با کیفیت و Stable باشه و دیتاسنتر یا Provider مشکل ایجاد نکنه چون به هر دلیلی که پروژه من استاپ بخوره یا متوقف بشه من ضرر هنگفتی میکنم.
8- در پایان من یک پشتیبانی منظم میخوام، خواه در تلگرام یا شماره شخصی.
منتظر پیشنهاد دوستان در چارچوب پیشنیازهام و همچنین صحبت اولم هستم.
حدالمقدور با توحه به بودجه پیشنهادات متنوعی دهید.
با تشکر از تمامی فروشندگان محترم.