سلام. من تاحالا اپل نداشتم و اطلاعی هم ندارم. ماجرای این قیمت توی سایت خوده اپل چیه؟
چطوری میشه خرید؟
سلام. من تاحالا اپل نداشتم و اطلاعی هم ندارم. ماجرای این قیمت توی سایت خوده اپل چیه؟
چطوری میشه خرید؟
دوست عزیز قضیه این هست که شما باید یه قرداد 24ماهه با شرکت AT&T آمریکا یا شرکتهای دیگه مثل O2,Orange and ... ببیند که طبق پلنهای اونا مثلا شما ماهی 29.99$ میدی ماهانه 300دقیقه میتونی مکالمه کنی و 500تا اس ام اس بفرستی. و 199دلار هم شما اول قرار داد بابت گوشی میدید یعنی 199 +(24*29.99)!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
به ایران سرویس نمیدند !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
ممنون(یادم رفت بنویسم) درسته فعلا هیچ کدوم به ایران سرویس نمیدن! شرکت o2 هم که تا پارسال سیم کارتهاش تو ایران کار میکرد جدیدا دیگه کار نمیکنه!
ویرایش توسط s.w.a.t : December 25th, 2010 در ساعت 16:34
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
تو ebay قیمت این گوشی های اپل که تو ایران 1 میلیون تومانه رو گزاشتند 180 دلار!!!!!! ایران اگر از تحریم در میومد فکر کنم تو جیب هر بچه ای یک آیفون بود!
راهی برای خرید و انتقال به ایران وجود داره؟
وجود نداره اگرم انتقال بدی به ایران باید کرکش کنی گوشی رو .
قبلا با یک سری سیم کارت ها unlock می شد (***سیم کارت ها فقط برای unlock بود) ولی apple باگش رو پچ کرد و الان کار نمی کنه و از یک برنامه به اسم SAM استفاده می کنن . ولی به طور کلی دردسر داره .
قیمت اپل آیفون 4 هم 950 هست الان . من خودم استفاده می کنم خیلی راضیم گوشی خیلی خوبیه .
مرز عشق و نفرت آنجاییست که آرزو ها می میرند .
عزیز پست شماره 2 رو بخون!
iPhone 4 & iPhone 3GS - Apple Store (U.S.)
تو لینک بالا قیمت iPhone 4 32GIG پایین صفحه زده $699 در آمریکا
در کانادا 779$
iPhone 4 & iPhone 3GS - Apple Store (Canada)
و استرالیا 999$ (دلار استرالیا)
iPhone 4 & iPhone 3GS - Apple Store (Australia)
انگلستان 599 پوند
iPhone 4 & iPhone 3GS - Apple Store (UK)
آلمان 739 یورو
iPhone 4 & iPhone 3GS - Apple Store (Deutschland)
وجود داره
اگر اقوامی خارج از کشور دارید.....بگین تهیه کنن و ارسال کنن... تو ایران میشه راحت ردیفش کرد.
اگر تهران هستید من یکی از دوستانم پدر اپل تو ایانه ! :دی
یا
Original4u.com
میتونی اورجینال صفارش بدی بیارن خودن کاراشو بکنی...
یا ok شده اش رو بخری...
به نظر من هر قیمتی ارزش رو داره
آقایون قیمت آنلاک و غیر آنلاک آیفون 200 300 تومان فرق داره . یک دفه غیر آنلاک می گیرید هیچ کار نمی تونید باش بکنید .
مرز عشق و نفرت آنجاییست که آرزو ها می میرند .
یعنی من 199$ بریزم به حساب فامیلمون اون با همین 199$ میتونه بگیره برام بفرسته؟
مشکل گمرک و ... که ندارم؟
کی تاحالا از اونجا براش فرستادن؟
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
من تهران نیستم ولی میشه آدرس را بدید دوستم را میفرستم. چون 2تا میخواهیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)