-
April 29th, 2017, 11:36
آیا برای هر دامنه باید ns جدیدی تعریف کنیم ؟
سلام و وقت بخیر ، من برای سایتم از VPS استفاده می کنم (centos 6 ) ، شرکتی که VPS گرفتم برای دامنه اول NS تعریف کرد و با دامنه با همون ست شد . حالا من دامنه دومی رو هم با NS همون دامنه اولی ست کردم و هیچ مشکلی هم نداره . اما برام سوال شده که ایا برای دامنه دوم هم باید ns دیگری تعریف می کردم ؟
-
-
April 29th, 2017 11:36
# ADS
-
April 29th, 2017, 11:58
عضو انجمن
پاسخ : آیا برای هر دامنه باید ns جدیدی تعریف کنیم ؟
درود؛
میتوانید برای دامین دوم هم نیم سرور خودش را تنظیم کنید ولی این مورد الزامی نیست و اختیاریست.
با تشکر.
-
-
April 29th, 2017, 12:58
اون نیم سروی که شما برای دامین قبلی توی dns سرورتون تعریف کردید ، به همون سروری که دامنه جدیدتون هست ، اشاره میکنه ، به همین دلیل استفاده از نیم سرور دامین قبلی تون برای دامنه جدیدتون مشکلی نداره.
کلا اساس کار هاست های اشتراکی همین هست ، (استفاده از یک سرور مشترک و تقسیم بندی توسط بلاک های وب سرور )
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
یادم رفت این موضوع رو بپرسم اینکه اگر هر دامین نیم سرور اختصاصی داشته باشه برای سئو بهتر نیست ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
یادم رفت این موضوع رو بپرسم اینکه اگر هر دامین نیم سرور اختصاصی داشته باشه برای سئو بهتر نیست ؟
نه تاثیری نداره ، مادامی اینکه سایت تون در دسترس باشه و سرعت بازگذاری خوبی داشته باشه ، گوگل براش مهم نیست ، کجا و چطوری سایت تون رو میزبانی اش میکنید.
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017, 22:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
با سلام
خیر تاثیر اساسی ندارد.
شما می تونید برای هر دامنه ای که متصل می کنید دی ان اس اختصاصی بسازید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید