-
June 10th, 2017, 14:06
درخواست سرور ایران با امنکان اتصال هارد
سلام !
بنده قصد دارم یک سری فایل ها رو از اینترنت دانلود کنم که سرور سایت های که میخوام ازشون دانلود کنم تماما ایرانی هست و شاید یکی دو تا خارجی !/
الان درخواست سرور مجازی و یا اختصاصی رو با قابلیت ارسال و اتصال هارد اکسترنال یا اینترنال دارم !
ترافیک اینترانت (دانلود از سرور های ایرانی) نامحدود و رایگان باشه .
یه مقداری هم ترافیک اینترنت (دانلود از سرور های خارجی) داشته باشه در حد 30 تا 50 گیگ در ماه
قیمت ها رو معقول بدید !
شرکت معتبر باشه و ریسک ..... نداشته باشه .
نمیدونم رو سرور مجازی هم میشه هارد وصل کرد یا نه ولی اگر میشه سرور مجازی باشه بهتره برای پایین اومدن هزینه ها !
دیتاسنتر هم مهم نیست ولی یه چیزی باشه که دانلود داخلی رایگان داشته باشه و قیمت و کیفیت معقولی هم داشته باشه !
دانلود هم حدودا یک یا 2 ترابایت در ماه داخلی انجام میگیره و 30 تا 50 گیگ هم خارجی !
ممنون میشم افر های خودتون رو رقابتی ارسال کنید
با تشکر . یا علی
-
-
June 10th, 2017 14:06
# ADS
-
June 10th, 2017, 14:11
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور ایران با امنکان اتصال هارد
سلام
امکان ارائه میباشد
سرور مجازی با قابلیت ا تصال هارد اکسترنال
هزینه سرور مجازی + دانلود 1 ترابایت ماهانه 95 هزارتومان
برای خرید به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
-
-
June 10th, 2017, 14:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amin021
سلام !
بنده قصد دارم یک سری فایل ها رو از اینترنت دانلود کنم که سرور سایت های که میخوام ازشون دانلود کنم تماما ایرانی هست و شاید یکی دو تا خارجی !/
الان درخواست سرور مجازی و یا اختصاصی رو با قابلیت ارسال و اتصال هارد اکسترنال یا اینترنال دارم !
ترافیک اینترانت (دانلود از سرور های ایرانی) نامحدود و رایگان باشه .
یه مقداری هم ترافیک اینترنت (دانلود از سرور های خارجی) داشته باشه در حد 30 تا 50 گیگ در ماه
قیمت ها رو معقول بدید !
شرکت معتبر باشه و ریسک ..... نداشته باشه .
نمیدونم رو سرور مجازی هم میشه هارد وصل کرد یا نه ولی اگر میشه سرور مجازی باشه بهتره برای پایین اومدن هزینه ها !
دیتاسنتر هم مهم نیست ولی یه چیزی باشه که دانلود داخلی رایگان داشته باشه و قیمت و کیفیت معقولی هم داشته باشه !
دانلود هم حدودا یک یا 2 ترابایت در ماه داخلی انجام میگیره و 30 تا 50 گیگ هم خارجی !
ممنون میشم افر های خودتون رو رقابتی ارسال کنید
با تشکر . یا علی
با سلام
سرویس دانلود فایل : http://www.roobinaserver.ir/download-file.php
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 10th, 2017, 15:00
از شرکت داده گستر شینا شیراز خریداری میشود !
اقای شیروانی و اقای حسینی بسیار بسیار مودب و کار بلد هستند و اعتماد به همشهریان برای هر کس رضایت بخش هست !
با تشکر و از افر دوستان عزیز
-