نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: قالب های رایگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

53 قالب های رایگان

سلام . خدمت تمامی دوستان گرامی و عزیز انجمن ...

بنده با خودم دِینی داشتم .... خوب بهش رسیدم ....

ممکن هست خیلی از دوستان در زمینه حالا رعایت قوانین کمی سخت گیری کرده باشم از بنده دلخور باشند .. خوب امیدوارم مارو ببخشید فقط برای رعایت نظم هستش ..

خوب حالا حرف اصلی

خیلی از دوستان پیام میدن که لطفم دارند خدمتشون عارض بشم که بنده تاپیکی که زدم برای انتشار قالب های اختصاصی بنده ...

قصد دارم حالا یا یک سایتی یا اصلا توی همین انجمن آره اصلا توی خود همین انجمن چه کاری بهتر از خدمت به هم نوع خودش؟؟؟

قالب بنده میزنم و تمامی قالب های اختصاصی خود بنده رو

رایگان

خدمتتون تقدیم میکنم .. خوب میتونید کپی رایتش رو رعایت کنید میتونید نکنید چون رایگان میزارم و بنده هیچ دخالتی نمیکنم .....

یه مقدار سرم خلوت تر بشه شروع به زدن قالب های Html,css jQuery , Javascript میکنم و براتون رایگان میزارم استفاده کنید به سیستم دیگه ای تبدیل کنید چون واقعا امروز با بعضی سایتایی روبه رو شدم که قالب ها یک شکل و خوب

بنده هم با خدایی خودم دِینی داشتم میخوام اینطوری ادای دِین کنم

فقط یک دعا و تشکر برای بنده هم کفایت میکنه فقط امیدوارم دوس داشته باشید و از فردا الی پسفردا شروع به کار میکنم براتون

حدودا 25 تا قالب میزنم حالا بر اساس نیازتون میتونید توی پست بهم بگید چه قالبی نیاز دارید طبق رای بیشتر به اون زمینه قالب اونو براتون طراحی میکنم رایگان میزارم برای استفاده

خوب برای طراحی از همین الان میتونید بگید بنده نظراتو ببینم و براتون شروع کنم به زدن کد و رایگان بزارم خدمتتونم ... :
    x

2. تعداد تشکر ها ازkiava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع