-
April 7th, 2017, 12:55
عضو انجمن
تمدید دامنه در Nic
با سلام
زمان انقضاء دامنه من 2017-04-17 هست
برای تمدید رفتم درخواستهای من ئ گزینه تمدید رو انتخاب کردم و جستجو رو زدم چیزی نیست برای تمدید ولی ایمیلی برای من ارسال شده که زمان دامنه رو به اتمام هست
کسی بلد چطور باید تمدید کنم
-
-
April 7th, 2017 12:55
# ADS
-
April 7th, 2017, 12:57
پاسخ : تمدید دامنه در Nic
10 روز به دامنتون مونده و شما باید از طریق سایت های نماینده تمدید کنید ارزون تره تا خود سایت نیک ایمیل معمولا یه مدت قبل رسیدنش به ایمیل ثبت شده دامنه میاد یا در اسپم ایمیل
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2017, 13:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kiava
10 روز به دامنتون مونده و شما باید از طریق سایت های نماینده تمدید کنید ارزون تره تا خود سایت نیک ایمیل معمولا یه مدت قبل رسیدنش به ایمیل ثبت شده دامنه میاد یا در اسپم ایمیل
امنیت کدام بیشتر ، چرا از طریق سایت های نماینده ارزان تر در میاد
-
-
April 7th, 2017, 13:03

نوشته اصلی توسط
tabtak
امنیت کدام بیشتر ، چرا از طریق سایت های نماینده ارزان تر در میاد
چون سایت های نماینده چند میلیون کمش پنل نمایندگی شون رو شارژ میکنن
-
-
April 18th, 2017, 14:10
عضو انجمن
با سلام منت دامنه را 60 ماه تمدید گردم اما هنوز اعمال نشده بعد از تمدید یه ایمیل با متن زیر ارسال شده
درصورتیکه ایمیل شما شامل پیوست به جهت انجام امور مربوط به دامنه یا شناسه میباشد به اطلاع میرساند که از تاریخ ۱۱ دی ۱۳۹۱ فقط به مدارکی که از طریق سامانه ارسال مدارک ایرنیک یا از طریق نمابر ارسال شده باشد ترتیب اثر داده میشود. همچنین ارسال مدارک از طریق سامانه برخط ایرنیک باعث بالا رفتن سرعت و دقت در انجام درخواستهای کاربران میشود و توصیه میشود از این روش همچنین به جای ارسال نمابر استفاده شود به جهت آشنایی و رفع اشکالات احتمالی، این سامانه از هم اکنون در اختیار شما به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document میباشد. خواهشمند است برای ارسال مدارک خود به این سامانه مراجعه و مدارک خود را مجددا ارسال نمایید
من قبل مشخصات فردی خود را ارسال کردم الان چیکار کنم
-
-
April 18th, 2017, 14:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tabtak
با سلام منت دامنه را 60 ماه تمدید گردم اما هنوز اعمال نشده بعد از تمدید یه ایمیل با متن زیر ارسال شده
درصورتیکه ایمیل شما شامل پیوست به جهت انجام امور مربوط به دامنه یا شناسه میباشد به اطلاع میرساند که از تاریخ ۱۱ دی ۱۳۹۱ فقط به مدارکی که از طریق سامانه ارسال مدارک ایرنیک یا از طریق نمابر ارسال شده باشد ترتیب اثر داده میشود. همچنین ارسال مدارک از طریق سامانه برخط ایرنیک باعث بالا رفتن سرعت و دقت در انجام درخواستهای کاربران میشود و توصیه میشود از این روش همچنین به جای ارسال نمابر استفاده شود به جهت آشنایی و رفع اشکالات احتمالی، این سامانه از هم اکنون در اختیار شما به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document میباشد. خواهشمند است برای ارسال مدارک خود به این سامانه مراجعه و مدارک خود را مجددا ارسال نمایید
من قبل مشخصات فردی خود را ارسال کردم الان چیکار کنم
سلام
مگه قبلا دامنه شما ثبت نبوده؟ پس نیازی به ارسال مجدد مدارک نیست
-
تعداد تشکر ها از bluehost به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2017, 14:40
دوست عزیز ، اگر قبلا دامنه در مالکیت خودتون بوده ، پس طبیعتا دیگه نیازی به ارسال مجدد مشخصات فردی نیست .
امروز یک روز کاری هست ، الان هم ساعت 40 : 14 هست تقریبا ، تا ساعت 15 پشتیبانی برخط روی سایت nic.ir فعال هست ، هر چه سریعتر اقدام کنید و موضوع رو پیگیری کنید ...
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2017, 01:09
عضو انجمن
با توجه به اینکه ازتون مدارک خواستن، آخرین باری که دامین خرید/تمدید/انتقال کردید کی بوده؟!
-
تعداد تشکر ها از limpi به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2017, 21:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tabtak
با سلام
زمان انقضاء دامنه من 2017-04-17 هست
برای تمدید رفتم درخواستهای من ئ گزینه تمدید رو انتخاب کردم و جستجو رو زدم چیزی نیست برای تمدید ولی ایمیلی برای من ارسال شده که زمان دامنه رو به اتمام هست
کسی بلد چطور باید تمدید کنم
پیش نهاد میشه از نماینده ها دامینتون تمدید کنید اول چون قیمت از خود nic خیلی مناسبتر در میاد دوم هم که یه سری مشکلات ارسال مجدد مدارک براتون پیش نمیاد
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید