-
April 27th, 2017, 21:54
راهنمایی برای شکایت از شرکت هاستینگ!
متاسفانه چند ماه پیش بنده از همین انجمن با شرکتی آشنا شدم و هاست اشتراکی آلمان خریداری کردم
طبق تجربیات خودم و دستان دیگه, به نماد اعتماد و موارد دیگه نیز توجه کردم.
اما متاسفانه و بازهم متاسفانه اینجا هم قبل از خرید بسیار سریع و محترمانه پاسخ میدادن.
اما بعداز خرید .... (بماند)
یکی دوبار به مشکلهای فنی که مسئول مستقیم خودشون بودن به مشکل خوردیم و ازشون تقاضا کردم الباقی سرویس را لغو کنن و تا اون تاریخ ماهانه حساب کنن و بقیه وجه را پس بدن.
که متاسفانه زیربار نرفتن و قبول نکردن!
اما الان از دیشب حدود ساعت 22 تا حالا که 24 ساعت گذشته, mysql قطعه و ارتباط برقرار نمیشه
3 بار تیکت زدم که نهایتا امروز حدود ظهر جواب دادن که مشکل جدی با mysql پیدا کردن, باید منتظر باشم.
منازشون خواهش کردم آخرین بک آپ دیتابیس را در اخیارم بذارن تا سایتم را در هاست دیگری بالا بیارم تا بتونم جوابگوی مشتریان باشم.
(2 تا سایت فروشگاهی دارم)
جوابی ندادن و از ساعت 2 بعدازظهر تا الان کلا دسترسی به بخش کاربری و تیکتها هم قطع کردن, شماره تماس هم که کلا سرکاریه!
خلاصه خواستم از طریق نماد اعتمادشون اقدام کنمو شکایت کنم که متوجه شدم نماد تقلبیه و اصلا چنین نمادی ثبت نشده!
الان موندم چکار کنم و از چه طریق پیگیری کنم تا جواب بدن و بک آپ در اختیارم بذارن.
واقعا موندم چکار کنم, تو این وضعیت کساد کاری, با هزار مصیبت چندتا مشتری جور کردیم که به لطف این شرکت (نمیدونم درسته نام ببرم یا نه) فکر میکنن سایت جمع شده و فعالیت نداره!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
-
April 27th, 2017 21:54
# ADS
-
April 27th, 2017, 22:02
پاسخ : راهنمایی برای شکایت از شرکت هاستینگ!
-
تعداد تشکر ها از lnspiron به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2017, 22:05

نوشته اصلی توسط
lnspiron
دسترسی به هاست دارید؟
بله, اما امکان دانلود دیتابیس نیست (دانلود نمیشه, ارور عدم دسترسی به لوکال سرور میره)
-
-
April 27th, 2017, 22:10
عضو انجمن
سلام اگر میخواید درخواست ضرر و زیان کنید باید برید دادسرا و شکایت تنظیم کنید از اونجا نامه شما به پلیس فتا ارسال میشه دادگاه برگزار میشه و درصورت داشتن مدارک زیان که به شما رسیده فرد مورد نظر پرداخت میکنه به شما و هزینه دادگاه ، و .. میفته به پای کسی که متهم میشه فقط فاکتور یادتون نره بگیرید برای همه کارهایی که انجام میدید،
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
تعداد تشکر ها از chaishpish به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2017, 22:12
عضو جدید
باور کنین شکایت کنین به نتیجه میرسین
فقط باید یکم تو ادارات زرنگ و چرب زبون باشین
-
-
April 27th, 2017, 22:13
عضو انجمن
دوست عزیز تنها راهی که دارید البته ببخشیدا باهاشون مدارا نکنید و منتظر بمونید تا مشکل فعلی رو حل کنند فول بکاپ بگیرید و فراررررر!
فکر شکایت و اینا رو هم از سرتون بیرون کنید به هییییچ جا نمی رسید اگه بحث مالی باشه کلی ضرره تا بعدش اون بخواهد چک بده برا هزینه داداگاه و وووو هزارتا و دیگه کلا بیخیالش بشید
ویرایش توسط Genral X2 : April 27th, 2017 در ساعت 22:14
-
-
April 27th, 2017, 22:14
والا بیشتر از درخواست ضرور و زیان, الان به بک آپ هام نیاز دارم.
و مدارک زیان که میفرمایید برای قطعی و بالا نیومدن سایت چی هست؟
-
-
April 27th, 2017, 22:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Miran
خلاصه خواستم از طریق نماد اعتمادشون اقدام کنمو شکایت کنم که متوجه شدم نماد تقلبیه و اصلا چنین نمادی ثبت نشده!
الان موندم چکار کنم و از چه طریق پیگیری کنم تا جواب بدن و بک آپ در اختیارم بذارن.
واقعا موندم چکار کنم, تو این وضعیت کساد کاری, با هزار مصیبت چندتا مشتری جور کردیم که به لطف این شرکت (نمیدونم درسته نام ببرم یا نه) فکر میکنن سایت جمع شده و فعالیت نداره!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
استفاده از نماد تقلبی خودش جرم بزرگی هست
تشریف ببرید دادسرا ، جلو دادگاه به یک عریضه نویس بگید یک شکایت مختصر بنویسه و ببرید بدید تمبر و ... بعد میفرستن پیش قاضی جرایم رایانه ای که اون هم برای تحقیق میفرسته فتا و اونجا شکایت کامل باید بنویسید و بعد خودشان طرف را پیدا میکنند و اگر نماد تقلبی هم داشته بوده که به جز شکایت شما و جدا از اون پوست سرش را میکنن تا درس عبرتی باشه برای گذشتگان و آیندگان و افراد امروزی
اسم ببرید تا بقیه تو دام اونها نیافتن و البته اسم ببرید و مدرک نزارید پست و تاپیک را سردار بزرگ انجمن حذف خواهند کرد
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2017, 22:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Miran
والا بیشتر از درخواست ضرور و زیان, الان به بک آپ هام نیاز دارم.
و مدارک زیان که میفرمایید برای قطعی و بالا نیومدن سایت چی هست؟
ایمیلی که در موقع خرید داشتید و ایمیلی که اطلاعات خرید برای شما ارسال شد، داشتن نماد سایتی که ازش خرید داشتید تیکتهایی که ارسال کردید اسکرین شات داشته باشید ، از قوانین سایتشون هم اسکرین شات بگیرید
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
تعداد تشکر ها از chaishpish به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2017, 22:20

نوشته اصلی توسط
Genral X2
دوست عزیز تنها راهی که دارید البته ببخشیدا باهاشون مدارا نکنید و منتظر بمونید تا مشکل فعلی رو حل کنند فول بکاپ بگیرید و فراررررر!
فکر شکایت و اینا رو هم از سرتون بیرون کنید به هییییچ جا نمی رسید اگه بحث مالی باشه کلی ضرره تا بعدش اون بخواهد چک بده برا هزینه داداگاه و وووو هزارتا و دیگه کلا بیخیالش بشید
طبق فرمایش شما یعنی باید هرکس دلش خواست کلاه برداری کنه و تموم؟؟!!!
بعد چجوری میشه اعتماد کردن به دیگر شرکتها؟ اصلا راهی هست که بشه یه هاستینگ مناسب پیدا کرد؟
ضرری که به من بعنوان فروشگاه دار میخوره بیشتر جلب اعتماد مشتری و پیدا کردن مشتری هست که با این وضع بعید میدونم کسی بتونه جبران کنه!
اما باید راهی باشه تا جلوی اینجور شرکتها گرفته بشه یا نه؟
-