-
April 16th, 2017, 01:39
[سوال] باز شدن یک سایت به حای آدرس تایپ شده
من یه مشکلی دارم و اونم اینه که می خوام وقتی داخل ویندوز ( چه مرورگر و چه هر نزم افزاری که به اینترنت وصل شده ) مثلا سایت google.com رو تایپ کردم برای من سایت yahoo.com رو باز کنه
یعنی اگر عبارت google.com/search=123 تایپ شد این صفحه بیاد : yahoo.com/search=123
آیا اینکار شدنی هستش ؟
با استفاده از hosts هیچ جور نتونستم
ممنون می شم اگر کسی بلده راهنمایی کنه
-
-
April 16th, 2017 01:39
# ADS
-
April 16th, 2017, 07:35
عضو دائم
پاسخ : [سوال] باز شدن یک سایت به حای آدرس تایپ شده
باسلام
دوست گرامی لطفا از چند وب سایت مختلف پینگ تهیه بفرمایید و نتیجه را ضمیمه کنید
لطفا بفرمایید روش اتصال شما به اینترنت چیست
لطفا به صورت موقت از اینترنت دیگری مثل 4G یا 3G استفاده بفرمایید و نتیجه را اطلاع دهید
در سیستم عامل یک حساب کاربری جدید ایجاد کرده با دسترسی administrator و وضعیت کلی را در آن مورد ارزیابی قرار دهید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 16th, 2017, 08:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
دوست گرامی لطفا از چند وب سایت مختلف پینگ تهیه بفرمایید و نتیجه را ضمیمه کنید
لطفا بفرمایید روش اتصال شما به اینترنت چیست
لطفا به صورت موقت از اینترنت دیگری مثل 4G یا 3G استفاده بفرمایید و نتیجه را اطلاع دهید
در سیستم عامل یک حساب کاربری جدید ایجاد کرده با دسترسی administrator و وضعیت کلی را در آن مورد ارزیابی قرار دهید
فکر کنم منظور ایشونو بر عکس متوجه شدید
ایشون میخوان اینکارو انجام بدن نه اینکه این الان انجام بشه و بخواد ازش جلو گیری کنه
-
-
April 16th, 2017, 08:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
فکر کنم منظور ایشونو بر عکس متوجه شدید
ایشون میخوان اینکارو انجام بدن نه اینکه این الان انجام بشه و بخواد ازش جلو گیری کنه
باسلام
تشکر که مجدد توضیح دادید
توضیحات مختصر:
https://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?t=136878
بنده به ایشون پیشنهاد میکنم که english جستجو کنند و استفاده از یوتیوب خیلی بهشون کمک میکنه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 16th, 2017, 11:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Jolge
من یه مشکلی دارم و اونم اینه که می خوام وقتی داخل ویندوز ( چه مرورگر و چه هر نزم افزاری که به اینترنت وصل شده ) مثلا سایت google.com رو تایپ کردم برای من سایت yahoo.com رو باز کنه
یعنی اگر عبارت google.com/search=123 تایپ شد این صفحه بیاد : yahoo.com/search=123
آیا اینکار شدنی هستش ؟
با استفاده از hosts هیچ جور نتونستم
ممنون می شم اگر کسی بلده راهنمایی کنه
سلام
برای اینکار باید از یه روتر میکروتیک معمولی استفاده کنید
ساده تر هست و قابلیت های دیگه ای هم در اختیارتون میزاره
-