با سلام من از دیروز نه خودم که ادمین هستم نه کاربرانم نمیتونند وارد whmcs بشوند.
من هیچ تغییر ندادم و تا دیروز همه چی درست بود.
نکته اینجاست که وقتی یوزر و پسورد را میزنم هیچ اروری نمیاد و فقط صفحه رفرش میشه و وارد نمیشه.
با سلام من از دیروز نه خودم که ادمین هستم نه کاربرانم نمیتونند وارد whmcs بشوند.
من هیچ تغییر ندادم و تا دیروز همه چی درست بود.
نکته اینجاست که وقتی یوزر و پسورد را میزنم هیچ اروری نمیاد و فقط صفحه رفرش میشه و وارد نمیشه.
با عرض پوزش نه فقط اینکه هیچ اروری نمیده و ظاهرا همه چی درسته.
lمثلا ببینید حتی ثبت نام هم نمیشه کرد
http://cp.sibnethost.com
دسترسی به هیچکس ندید.
برای این کارها چه اقداماتی انجام دادید تا به حال ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با پشتیبانی whmcs صحبت کردم گفتند لایسنس مشکل نداره تو یرور هم مشکل و اروری وجود نداره. ظاهرا همه چی درسته ولی خوب یه حالت کش کردن داره دیگه. یعنی با یوزر و پس درست وارد نمیشه
به این صورت نمیشه متوجه شد یا باید دسترسی بدید بررسی بکنم
البته صحبت همکار محترم در مورد دسترسی درست بود ولی همه مثل هم نیستن
در مورد مشکل شمام چه تغییری دادید؟
دیتابیس رو یک بار ریپیر کنین
سلام و احترام
نسخه php هاستتون رو از نسخه 5.6 بالاتر قرار بدید
یا نسخه 5.6 قرار بدید یا بالاتر (پیشنهاد 5.6)
مشکلتون حل میشه
سلام
شما لاگ های php رو بررسی کنید احتمالاً متوجه مشکل میشید.
اگر نشد پیشنهاد میکنم یه بار فایل های whmcs رو به جز configuration.php رو از پکیج اصلی دوباره آپلود کنید.
اگر بازم نشد از طریق phpMyAdmin اسم قالب فعلی رو به قالب پیش فرض انگلیسی whmcs تغییر بدید ببینید درست میشه یا نه.
دوست محترم هیچ خطایی مشاهده نشده مشکل احتمالا مربوط به کش مرورگر شماست.
موفق باشید.
من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)