-
February 19th, 2017, 00:40
سوال درباره mtu در ابونتو
با سلام خدمت دوستان و عزیزان
من سوالی درباره mtu داشتم و آنهم اینکه چه تاثیری در کانکت شدن یوزرها داره؟ من ابونتو 14.04 64 بیت دارم ولی خیلی اتصال کند هست و یکی از دوستان گفتند شاید بخاطر mtu باشه که بوطر دیفالت عدد 1500 هست.
خواستم بدونم ایا باید تغییرش بدم؟ و اگر بله چه عددی مناسب هست؟ و کلا تاثیری در سرعت دارد یا خیر؟
مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.
-
-
February 19th, 2017 00:40
# ADS
-
February 19th, 2017, 17:46
پاسخ : سوال درباره mtu در ابونتو
کسی نمیدونه از دوستان؟
اساتید ابونتو...
-
-
February 19th, 2017, 20:39
عضو انجمن
سلام
mtu بصورت دیفالت ۱۵۰۰ هست. میتونید به ۱۴۸۰ تغییر بدید و چک کنید.
در نهایت ۱۳۶۰ ممکنه براتون بهتر باشه.
دقیقا برای چه کاری میخواید؟ تانلینگ؟
-
تعداد تشکر ها از ITarashe به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2017, 22:49

نوشته اصلی توسط
ITarashe
سلام
mtu بصورت دیفالت ۱۵۰۰ هست. میتونید به ۱۴۸۰ تغییر بدید و چک کنید.
در نهایت ۱۳۶۰ ممکنه براتون بهتر باشه.
دقیقا برای چه کاری میخواید؟ تانلینگ؟
بله .. برای سرویس های .... میخوام. این عددها که میفرمایین بر چه اساس هست؟ یعنی میشه هر عددی بزنم یا حساب کتابی داره..؟
-
-
February 20th, 2017, 08:58
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2017, 11:56
خب من 5 تا سرویس را در یک vps دارم که گاها روی رم 1 گیگ هست و تک و توک هم رم 2 گیگ دارم . ولی اکثرا رم 1 گیگ هست . مثل سرویس های سیسکو یا ikev و.... که حالا نمیدونم ممکنه این سرویس ها سنگین باشه و بخاطر این مسئله باشه..؟؟
یه چیزی هم هست پایداری هستش. من قبلا میکروتیک داشتم ولی از وقتی به ابونتو روی اوردم خیلی سختی ها و مسایل داشتم که یه دلیلش بخاطر اینه که با ابونتو اشنا نیستم . مثلا یک سرویس که تنظیم کرده ام و خوب کار میکرد یه دفعه نمیشه دیگه بهش کانکت شد!! بدون اینکه ریستارت شده باشه یا تغییری در vps داده شده باشه.. بعد ناچارم همون سرویس را ریستارت کنم یا بعضی وقتها مجبورم دوباره تنظیم کنم تا اوکی بشه و نمیدونم چرا اینطوری میشه واقعا...؟
-
-
February 20th, 2017, 12:25

نوشته اصلی توسط
dollar
خب من 5 تا سرویس را در یک vps دارم که گاها روی رم 1 گیگ هست و تک و توک هم رم 2 گیگ دارم . ولی اکثرا رم 1 گیگ هست . مثل سرویس های سیسکو یا ikev و.... که حالا نمیدونم ممکنه این سرویس ها سنگین باشه و بخاطر این مسئله باشه..؟؟
یه چیزی هم هست پایداری هستش. من قبلا میکروتیک داشتم ولی از وقتی به ابونتو روی اوردم خیلی سختی ها و مسایل داشتم که یه دلیلش بخاطر اینه که با ابونتو اشنا نیستم . مثلا یک سرویس که تنظیم کرده ام و خوب کار میکرد یه دفعه نمیشه دیگه بهش کانکت شد!! بدون اینکه ریستارت شده باشه یا تغییری در vps داده شده باشه.. بعد ناچارم همون سرویس را ریستارت کنم یا بعضی وقتها مجبورم دوباره تنظیم کنم تا اوکی بشه و نمیدونم چرا اینطوری میشه واقعا...؟
سلام
اگر میکروتیک جواب کارتون رو میده از همون استفاده کنید.
چرا تغییر دادین به اوبونتو ؟
-
-
February 20th, 2017, 12:29

نوشته اصلی توسط
Ordibehesht
سلام
اگر میکروتیک جواب کارتون رو میده از همون استفاده کنید.
چرا تغییر دادین به اوبونتو ؟
خب میکروتیک فقط ایرانی ها دارن . لوکیشن های خاص مثل استرالیا و بعضی جاها ارائه نمیدن . از طرفی میکروتیک یه سریس سرویس ها را نداره مثل udp ... یا ikev2 و همینطوری سیسکو . ولی روی ابونتو من 5 تا سرویس هم نصب میکنم . ابونتو لایسنس نمیخواد و هرجایی میشه سفارش داد و .....
بیشتر باید دنبال یکی باشم اموزش ابونتو را کامل ببینم....
-