-
June 12th, 2009, 15:12
سوال در مورد lxadmin
سلام
من به تازگی سرور vps لینوکس با کنترل پنل lxadmin گرفتم.. من قبلا سی پنل داشتم به خاطره این من کمی مشکل پیدا کردم. اینکه:
- من یک پنل hyper دارم. و یک پنل lxadmin -- حالا من یک دامنه روی آن ایجاد می کنم... حالا می خواهم پنل را به کاربر معمولی بدهم - چه آدرسی را بدهم: domain::7778/ را بدهم یا آدرس دیگری است ؟ چون مثلا سی پنل: hyper دارد و هم whm و خود سی پنل جدا است. و برای کاربران عتدی ما سی پنل می دهیم... حالا من می خواهم بدانم تو lxadmin و چه پنلی می دهیم ، یعنی چه آدرسی بدهم تا کاربری که دامنه را ایجاد کردم ، که بره اطلاعاتش را آپلود کنه ؟
-
-
June 12th, 2009 15:12
# ADS
-
June 12th, 2009, 15:34
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد lxadmin

نوشته اصلی توسط
m.nemati
سلام
من به تازگی سرور vps لینوکس با کنترل پنل lxadmin گرفتم.. من قبلا سی پنل داشتم به خاطره این من کمی مشکل پیدا کردم. اینکه:
- من یک پنل hyper دارم. و یک پنل lxadmin -- حالا من یک دامنه روی آن ایجاد می کنم... حالا می خواهم پنل را به کاربر معمولی بدهم - چه آدرسی را بدهم: domain::7778/ را بدهم یا آدرس دیگری است ؟ چون مثلا سی پنل: hyper دارد و هم whm و خود سی پنل جدا است. و برای کاربران عتدی ما سی پنل می دهیم... حالا من می خواهم بدانم تو lxadmin و چه پنلی می دهیم ، یعنی چه آدرسی بدهم تا کاربری که دامنه را ایجاد کردم ، که بره اطلاعاتش را آپلود کنه ؟
سلام دوست عزيز
شما بايد در پنل kolox admin ابتدا PackAge هاستينگ مورد نظرتون را از Resoures Plan ادد كنيد و از بخش كاستومر يوزر مورد نظر را اضافه كنيد.
براي ورود به بخش مديريت هاست هم مانند ادرس زير ميتونيد لاگين كنيد
ویرایش توسط Nikihost : June 12th, 2009 در ساعت 15:37
-
تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2009, 15:40
عضو انجمن
ببین خودتو گیج نکن !!!
پنل hyper مال سرور شماست و فقط زمانی که برا سرورت مشکل پیش بیاد ( حالا webserver / sql یا .. ) باید تو این پنل بری !
بقیه کارا تو LXAdmin هست و کاربر جدیدی که میسازی ( Add Customer ) فرقی نداره چه تو domain:7778 بره و چه تو IP:7778 فرقی نداره !
-
تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2009, 16:20
تشکر دوستان
سوال بعدیم: چه طور پسورد اکانت سایت ایجاد شده را تغییر بدهم ؟ 2- برای ورود به ftp اکانت از چه آدرسی استفاده کنم... مثلا در سی پنل کافیف وارد آدرسه: ftp
omain حالا تو lxadmin هم همینطوره ؟ 3- مشخصات ftp مثله سی پنل همان مشخصات اکانت ورئد به هاست است ؟
-
-
June 12th, 2009, 16:39
عضو انجمن
پسورد اکانت وقتی وارد بشی نوشته change password
واسه وارد شدن به اف تی پی هم از دو لینک زیر میشه استفاده کرد
ftp://domain
Ftp://ftp.domain
-
-
June 12th, 2009, 17:01
تشکر ، پس ftp مثل سی پنل است. یک سوال دیگه اینکه در زمانی که whm داشتم ، میتونستم از putty اتفاده کنم ، آیا الانم که lxadmin دارم میتونم از طریق putty استفاده کنم ؟ 2- از چه طریقی وارد بخش phpmyadmin هاست بشوم تا sql ام را ایمپورت کنم ؟
با تشکر
-
-
June 12th, 2009, 17:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.nemati
تشکر ، پس ftp مثل سی پنل است. یک سوال دیگه اینکه در زمانی که whm داشتم ، میتونستم از putty اتفاده کنم ، آیا الانم که lxadmin دارم میتونم از طریق putty استفاده کنم ؟ 2- از چه طریقی وارد بخش phpmyadmin هاست بشوم تا sql ام را ایمپورت کنم ؟
با تشکر
جواب شما
1- بستگي داره زماني كه دارين پك هاست را ايجاد ميكنيد Shell acces بدين كه بعد بتونين با putty هم استفاده كنيد
2- در پنل كاربر بخش به نام phpmyadmin جود داره كه ميتونيد با كليك بروي اون واردش بشين
-
تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2009, 17:22
عضو انجمن
من با mysqlfront این کار رو انجام میدادم !!!
میتونید از این سایت دانلود کنید > www.mysqlfront.de
-
-
June 13th, 2009, 11:21
-
-
June 14th, 2009, 14:28
برای استفاده از putty باید در سرور lxadmin از چه پورتی اسفاده کنم ؟ 2- در هنگام استفاده از putty قسمتی است که یوزر و پس روت سرور را می خواهد ، زمانی که whm داشتم یوزر و پس هاست whm اصلی سرور را وارد میکردم ، حال که lxadmin دارم باید چه مشخصاتی وارد کنم ؟
-