-
March 8th, 2017, 09:11
تغییر هاست و اثر ان در سئو
سلام
من یه سایتی دارم که با جوملا کار کردم
والان در صفحه اول گوگل میاد
حال می خواهم دوکار زیر رو انجام بدم می خواهم بدونم ایا ممکنه در رنک سایتم و سئو تاثیر منفی بزاره و از صفحه اول جابجا بشم؟
1- تغییر هاست( هاست بهتر با منابع بیشتر)
2- تغییر تمپلیت سایت بدون تغییر url
-
-
March 8th, 2017 09:11
# ADS
-
March 8th, 2017, 09:59
عضو انجمن
پاسخ : تغییر هاست و اثر ان در سئو

نوشته اصلی توسط
sogoli
سلام
حال می خواهم دوکار زیر رو انجام بدم می خواهم بدونم ایا ممکنه در رنک سایتم و سئو تاثیر منفی بزاره و از صفحه اول جابجا بشم؟
درود
بله دوست عزیز . قطعا کیفیت سرور و قالب در سئو تاثیر شگفت انگیزی خواهد داشت .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2017, 11:19

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
درود
بله دوست عزیز . قطعا کیفیت سرور و قالب در سئو تاثیر شگفت انگیزی خواهد داشت .
خوب با اینکه سرور عوض میشه ، امکان داره به هر دلیلی تو رنک تاثیر بزاره؟
از کحا قابل تشخیص هست که تمپلیت تاثیر منفی یا مثبت در سئو داره؟
-
-
March 8th, 2017, 11:30

نوشته اصلی توسط
sogoli
سلام
درود
ببینید هاست اینجا تاثیرات زیادی داره ولی بیشترین تاثیری که می تونه داشته باشه اینه که اپتایم بالایی داشته باشه . شما تصور کنید یه ساعت سایت دان شه اونوقت چه بلایی سر سئو سایت میاد.
-
تعداد تشکر ها از sahar_tym به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2017, 11:48
عضو انجمن
هاست جدید اگر باعث قطعی سایت (حتی هنگام انتقال) و کاهش سرعت سایت نشود ، مشکلی برای سئو ندارد.
قالب جدید اگر در url تغییر ایجاد نکند ، سرعت لود کمتری نداشته باشد و ریسپانسیو (سازگار با موبایل) باشد ، مشکلی ایجاد نمی کند.
اگر سئو سایتتون خیلی مهم هست ، بهتره این پروسه رو تحت نظر یک نفر متخصص سئو انجام بدید (که البته به حرفه ای بودنشون اطمینان دارید) چون اگر سئو کار حرفه ای نباشند ممکنه نتیجه معک-وس بگیرید.
پ.ن. کلمه makoos رو سانسور می کنه انجمن ! مجبور شدم اینطوری بنویسم.
ویرایش توسط JahanSoft : March 8th, 2017 در ساعت 11:50
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
-
March 10th, 2017, 11:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sogoli
سلام
جای نگرانی نیست.
از جای معتبر و نام آشنا هاست تهیه کنید. با توجه به down time زیاد هاست های ایران، سعی کنید از هاست خارجی استفاده کنید.
تا وقتی انتقال کامل فایل ها و دیتابیس انجام نشده name server ها رو به هاست جدید تغییر ندهید.
در مورد تغییر template هم جای نگرانی نیست. template های جدید استاندارد هستند و مشکلی ایجاد نمی کنند.
-
تعداد تشکر ها از shayandavoudi به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2017, 01:16
عضو انجمن
دوستان برای جلوگیری از قعطی می تونین از قابلیت Always online کلود فلر استفاده کنید.
مشاهده آموزش های صفر تا صد سئو، دیجیتال مارکتینگ، شبکه: میهن لرن
-
-
March 15th, 2017, 10:13
هاست چه تاثیری میتونه در سئو داشته باشه ؟
1. هاست ایران اگر باشه گوگل تشخیص میده و برای کاربرایی که از ایران جستجو میکنن سایت شما رو در جایگاه بهتری نمایش میده
2. سرعت هاست در سئو تاثیر داره ، چقدر طول میکشه تا درخواست ارسال بشه ، پردازش بشه و برگرده به کلاینت هرچقدر سریع تر باشه امتیاز محسوب میشه.
و اما قالب سایت هم در سئو تاثیر گذار هست و فقط آدرس ها نیستند. گرچه باید آدرس ها هم دست نخورند یا ریدایرکت بشوند به آدرس های جدید اما گوگل یوزر اکسپرینس رو هم در نظر میگیره که با عوض شدن قالب عوض میشه ، متا تگ ها باید دقت بشه که عوض نشه ، تغییر قالب زمانی صدمه ای به سایت شما نمیزنه که ارمغان هایی که قالب فعلی در سئو به بار آورده رو به باد ندین.
-