من یه هاست اشتراکی دارم که سایتم روی اونه. حالا از سایت یه فول بک آپ گرفتم. چگونه میتونم به صورت امن، بک آپ رو به یه هاست درگه انتقال بدم؟
من یه هاست اشتراکی دارم که سایتم روی اونه. حالا از سایت یه فول بک آپ گرفتم. چگونه میتونم به صورت امن، بک آپ رو به یه هاست درگه انتقال بدم؟
دوستدار کتاببلیان
ویرایش توسط Hi Data : March 13th, 2017 در ساعت 17:35
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سلام
باکدphpویا اسکریپت انتقال فایل زیپ
خیلی سریع وراحت
فول بکاپو اگ دستی هم بتونی منتقل کنی نمیتونی ری استور کنی
لینک دانلودشو به سرویس دهنده جدید بدید براتون باید انجام بدن
این گزینه وجود نداره
میخوام خودم انتقال بدم. دوست ندارم میزبان این مورد رو برام انجام بده
این روش میتونه نا امن باشه
فقط میخوام فول بک آپ رو در یه سرور دیگه ذخیره کنم که اگه در آینده مشکلی پیش اومد اون رو به پشتیبانی بدم و برام بازگردانی کنه
دوستدار کتاببلیان
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
دوستدار کتاببلیان
سلام بر شما عزیز
Remote Server: آی پی یا آدرس دامنه سرور مقصد رو قرار بدید
Remote User: داخل هر کنترل پنلی بشید کنار ستون Information اسم یوزر هاست شمارو میزنه
Remote Password:رمز ftp که معمولا همون رمز هاست هست
Port: 21
Remote Dir: میتونین یک / بزارین که در پوشه root هاستتون بریزه.
(موارد بالا فقط مربوط به مشخصات هاست مقصد بکاپ است)
من نمیدونم از چه هاستی استفاده میکنید ولی هاست سی پنل و دایرکت ادمین جفتش انتقال بکاپ از طریق ftp رو داره و کلاس های ftp چیزیه که روی قدیمی ترین سرور ها هم اکستنشن هاش نصبه
اما در اون صحبتتون که گفتید پی اچ پی نا امنه . اتفاقا سریع تر و بهتره . یه آموزش کلی میدم بهتون ایشالله که متوجه بشید . خب شما یه هاست جدید دارید که هیچی روش نیست . برید توی اون هاست جدید یه فایل با هر اسمی که میخواید بسازید . اینجا اسم فایل استکی در نظر گرفته میشه : esteki.php
فایل رو ویرایش کنید و محتواشو این کد قرار بدید :
خب به جای file.zip اسمی بنویسید که میخواید فایل به اون اسم ذخیره بشه . فقط دقت کنید اگه فرمت بکاپتون tar.gz هستش فرمت این فایلی هم که میخواید رو هاست جدید ساخته بشه رو tar.gz بزنید به طور مثال : file.tar.gzکد PHP:
<?php
echo file_put_contents("file.zip",file_get_contents("address_file_zip"));
?>
خب به جای address_file.zip هم آدرس دانلود اون بکاپی که میخواید انتقال بدید رو بزنید . فقط دقت کنید که http:// و www. و آدرس دقیق فایل را ذکر کنید
سپس در مرورگر خودتون آدرس اون فایل رو در سایتتون بارگذاری کنید به این طریق : address_site/esteki.php
خروجی صفحه یک عدد به صورت Byte هستش که حجم فایل انتقال داده شده رو به شما نشون میده . سپس داخل هاستتون یه رفرش کنید فایل بکاپ منتقل شده رو به راحتی می بینید
انشالله که کمکی کرده باشم
روز خوش
انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)