-
March 11th, 2017, 12:00
عضو جدید
خطا در ثبت ادآن دامین
باسلام
فایل های سایتم را از هاست اشتراکی اول منتقل کردم به هاست جدید اما مشکل اینجاست که قصد افزودن دامنه های آدان در پنل جدید را دارم
با وجود اینکه dns دامنه ها از ۷۲ساعت قبل به آدرس جدید تغییر یافته و اینکه کلیه اطلاعات هاست قبلی کاملا حذف شده این دامنه و دامین ها ای ار دیگرم که دچار همین خطا هستند در هیچکدام از قسمت های آدان دامین سابدامین یا پارک در لیست نشستند
مشکل رو چطور حل کنم
() A DNS entry for “midk.com” already exists. You must remove this DNS entry from all servers in the DNS cluster to proceed.
-
-
March 11th, 2017 12:00
# ADS
-
March 12th, 2017, 12:29
عضو دائم
پاسخ : خطا در ثبت ادآن دامین
هاست های شما از یک شرکت هست؟
-
-
March 12th, 2017, 12:35
پاسخ : خطا در ثبت ادآن دامین

نوشته اصلی توسط
jahromy
باسلام
فایل های سایتم را از هاست اشتراکی اول منتقل کردم به هاست جدید اما مشکل اینجاست که قصد افزودن دامنه های آدان در پنل جدید را دارم
با وجود اینکه dns دامنه ها از ۷۲ساعت قبل به آدرس جدید تغییر یافته و اینکه کلیه اطلاعات هاست قبلی کاملا حذف شده این دامنه و دامین ها ای ار دیگرم که دچار همین خطا هستند در هیچکدام از قسمت های آدان دامین سابدامین یا پارک در لیست نشستند
مشکل رو چطور حل کنم
() A DNS entry for “midk.com” already exists. You must remove this DNS entry from all servers in the DNS cluster to proceed.
از قسمت cpanel > advanced dns zone چک کنید برای دامین فوق اگر dns قبلا تعریف شده حذف کنید و سپس مجددا اقدام کنید درصورت عدم حل به پشتیبانی اطلاع دهید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-