-
March 8th, 2017, 21:59
عضو انجمن
فراخوانی فایل php از هاست دیگر
سلام و خسته نباشید
من یه اسکریپت نوشتم ، میخوام برای امنیت بیشتر و البته پخش نشدن اسکریپت
میخوام یکسری فایل و تابع مهم رو توی هاست خودم نگه دارم و توی اسکریپت منتشر شده این فایل ها رو فراخوانی کنم
خیلی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
با incloud و... هم جواب نمیده
راهی هست؟
ممنون میشم کمکم کنید
-
-
March 8th, 2017 21:59
# ADS
-
March 8th, 2017, 22:04
پاسخ : فراخوانی فایل php از هاست دیگر
به صورت پیشفرض در هاست های لینوکس، اینکلود کردن فایل php از یک سرور دیگه مسدود شده.
دو راه دارید: 1- از طریق php.ini اجازه بدید به allow_url_include (که توصیه نمیشه)
2- از json و php به صورت توام استفاده کنید. البته اینو تست نکردم نمیدونم برای مورد خاص شما جواب میده یا نه
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2017, 22:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza G
به صورت پیشفرض در هاست های لینوکس، اینکلود کردن فایل php از یک سرور دیگه مسدود شده.
دو راه دارید: 1- از طریق php.ini اجازه بدید به allow_url_include (که توصیه نمیشه)
2- از json و php به صورت توام استفاده کنید. البته اینو تست نکردم نمیدونم برای مورد خاص شما جواب میده یا نه
ممنون
پس چطوری یکسری از طراحان وب برای حفظ امنیت کدهای خودشون اونا رو توی سرور خودشون نگه میدارن؟ یعنی مثلا یک فایل مهم رو روی سرور خودشون دارن
-
-
March 8th, 2017, 22:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام و خسته نباشید
من یه اسکریپت نوشتم ، میخوام برای امنیت بیشتر و البته پخش نشدن اسکریپت
میخوام یکسری فایل و تابع مهم رو توی هاست خودم نگه دارم و توی اسکریپت منتشر شده این فایل ها رو فراخوانی کنم
خیلی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
با incloud و... هم جواب نمیده
راهی هست؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام وقت بخیر
به هیچ وجه اینکارو نکنید سرور شما بخوابه کار کاربر میخوابه و ...
کد کردن فایل ها بهتره
-
تعداد تشکر ها از omid1991 به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2017, 22:35
عمو خودتو خسته نکن !
اون آدرسی که زدیو مثلا میخوای چیکار کنی ؟ کسی که به سورس اولیه دسترسی داشته باشه به اون سورس هم دسترسی داره !
-
-
March 9th, 2017, 00:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
ممنون
پس چطوری یکسری از طراحان وب برای حفظ امنیت کدهای خودشون اونا رو توی سرور خودشون نگه میدارن؟ یعنی مثلا یک فایل مهم رو روی سرور خودشون دارن
کدوم برنامه نویس خنگی اینکارو کرده؟؟!
حالا آمدیمو سرور شما به هر علت قطع شد !
جدا از اون،خب کسی که بخواد کاری کنه،میره تو سورس نگاه میکنه،لینک فایلهای روی سرور شما رو هم پیدا میکنه برمیداره!
حفظ امنیت کد یه مقوله پیچیده اس،یه راهش کد کردن و لایسنس گذاریه
یه راهشم اینه که شما کلا یه جوری کد بزنی که کسی سر در نیاره ازش!
اما در مجموع،راه تضمینی و صد در صدی وجود نداره که کد شما کپی نشه حتی تو زبانای کامپایلی مثل سی شارپ و asp.net و سی پلاس پلاس
php که جای خود داره،اسکریپتای تجاری و معروفش عین آب خوردن نال و کپی میشه.
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2017, 01:35
عضو انجمن
عرض سلام و احترام ،
طبق گفته ی دوستان تحت هیچ شرایطی اصلا درست نیست چنین کاری انجام بدید.
اگر قصد فروش سورستون رو دارید ، کافیه روی اون لایسنس قرار بدید و کد کنید.
هرچند باز هم دیکد می شه !
قسمت های خدماتی را نیز می تونید به صورت وب سرویس ارائه بدید ، اما نکته ای که دوستان اشاره کردند ، اگر سرور شما به هر دلیل down شد ، احتمالا به خریدارانتون ضرر وارد کرده اید.
پیشنهاد می کنم از همان روش لایسنس و کد کردن استفاده کنید یا اگر واقعا سورستون خیلی حساس هستش هزینه را کاهش بدید و به خریدارتون یک هاست بدید که دسترسی دست خودتون باشه که فکر نمی کنم خریدار زیربار چنین کاری بره.
به هر حال موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2017, 09:54
عضو انجمن
سلام
این کار روی میخوایید روی قالب انجام بدید یا اسکریپت ؟
اگه روی قالب هست پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنید چون چیزی جز دردسر برای خریدار نداره
اگه هم روی اسکریپت هست پیشنهاد میکنم از روش لایسنسینگ یا محدود سازی اسکریپت به دامنه استفاده کنید
در صورتی که نیاز داشتید اعلام کنید یک سری Sample Code لایسنس گذاری واستون بنویسم و قرار بدم که اسفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2017, 10:50
درود
یک سوال برای من ایجاد شد
سامانه های پیاملی و برخی سرویس ها اغلب به کاربر سورس نمیدن بلکه فقط میگن دی ان اس خودتونو روی مقدار x بزارید و سورس فراخوانی میشه
بنابرین مشخصه سورس روی سرور خودشونه
میشه برای اسکریپت های اختصاصی هم همچین کاری کرد؟ و سورس رو روی یک سرور اختصاصی قرار داد و از مشتری خواست فقط دی ان اس رو روی سرور مد نظر ست کنه؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که چطوری سورس فراخوانی میشه با این روش؟
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2017, 12:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria90
درود
یک سوال برای من ایجاد شد
سامانه های پیاملی و برخی سرویس ها اغلب به کاربر سورس نمیدن بلکه فقط میگن دی ان اس خودتونو روی مقدار x بزارید و سورس فراخوانی میشه
بنابرین مشخصه سورس روی سرور خودشونه
میشه برای اسکریپت های اختصاصی هم همچین کاری کرد؟ و سورس رو روی یک سرور اختصاصی قرار داد و از مشتری خواست فقط دی ان اس رو روی سرور مد نظر ست کنه؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که چطوری سورس فراخوانی میشه با این روش؟
عرض سلام و احترام :
بله امکان پذیر هست.
2 حالت پیش میاد شما می تونی فایل هارا برای کاربر آپلود کنی و کاربر با تغییر dns دسترسی داشنه باشه
یا اینکه برنامه حالت داینامیک داشته باشه و نیاز به آپلود برای هر کاربر نباشه درواقع شما آدرس را داخل سیستمتمون مشخص می کنید و زمانی که دامنه با چنین اسمی بالا اومد ، سیستم هم تنظیمات و مشخصات کاربر جدید را در نظر می گیره.
که مورد دوم خیلی بهتره از هر نظر (حجم اشغال شده ی کمتر ، بروز رسانی راحت تر)
مثال ساده تر ، مثل بلاگفا ، یک سیستم هست که داینامیک هستش.
امید وارم منظور بنده را متوجه شده باشید.
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید