-
December 5th, 2016, 21:02
تجربه من از خرید هاست در parsvps و i-whost
سلام دوستان
این اواخر خواستم گریزی به هاستینگ های دیگه بزنم اتفاقی به اون دو هاستیگ نام برده برخوردم جاهایی هم تعریف ازش شنیدم و امتحانشون کردم
parsvps.com تیک ها رو خیلی دیر جواب میده و تغریبا اگر سایت حساسی داشته باشید بیچاره میشید مثل من که مجبور شدن هاستم رو بی خیال بشم و برم جایی که دامین گرفتم هاست بخرم به خاطر جا به جایی دامین قبلی از هاست 10 هزار تومن ازم خواست برای اولین بار بود چنین چیزی میدیم!!
i-whost هم که بی خیال اصلا نابوده وب سایتش در حد وبلاگه یه دامین خریدم ازش اونم 60 رزش تموم بشه انتقال میدم یه جا دیگه !!
تصویر زیر هم اخرین امیل parsvps
ppp.PNG
-
تعداد تشکر ها از kurdcoffee به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2016 21:02
# ADS
-
December 5th, 2016, 23:27
عضو انجمن
پاسخ : تجربه من از خرید هاست در parsvps و i-whost
این چیز جدیدی نیست خیلیارو سراغ دارم که دیدم اینجوری بودن متسفانه بعضیا فقط یاد دارند پول بگیرن بعدشم خدافظ ........ ما یک دقیقه دیر جوب مشتری رو میدیم استرس داریم که مشتری بابت همون یک دقیقه دیر کرد ناراضی نباشه اونوقت بعضیا.....
-
-
December 6th, 2016, 11:42
این اخری واقعا تعجب بر انگیز بود!! 10 تومن بده دامینت رو روی هسات ست کنم!!!
ببخشید این شماره تلگرام شماست؟+63 938 055 3466
-
-
December 6th, 2016, 11:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kurdcoffee
این اخری واقعا تعجب بر انگیز بود!! 10 تومن بده دامینت رو روی هسات ست کنم!!!
ببخشید این شماره تلگرام شماست؟
+63 938 055 3466
10 هزارتومان برای تغییر Main Domain?
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 6th, 2016, 11:55
احتمالا شما قصد تغییر main domian هاست رو داشتید که بعضی شرکتها اجازه چنین کاری نمیدن یا با هزینه انجام میدن. البته میتونید اونکار رو انجام ندید و با addon یا park کارتون رو انجام بدید.
-
-
December 6th, 2016, 11:57
هر شرکت سیاست خاص خودش رو داره و هیچ شخصی نمیتونه چیزی بگه شما هم در زمان خرید قوانین شون رو قبول کردید که خرید انجام دادید ما خودمون رایگان این کار رو انجام میدیم
-
-
December 6th, 2016, 12:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sajad
احتمالا شما قصد تغییر main domian هاست رو داشتید که بعضی شرکتها اجازه چنین کاری نمیدن یا با هزینه انجام میدن. البته میتونید اونکار رو انجام ندید و با addon یا park کارتون رو انجام بدید.
تغییر Main Domain یک عمل اصلاحی روی حساب کاربری در Cpanel محسوب میشه
با همین سیاست بخواییم پیش بریم تغییر پسورد هم برای 3 هزار تومان کارمزد داشته باشه
درسته باید پول خدمات و گرفت و بنده هم موافق هستم
ولی دیگه پول گرفتم بابت هیچی اصلا کار درستی نیست ( اگر تغییر main domain باشه)
هیچ سرویس دهنده مطرحی هم برای این عمل درخواست وجه نمی کنه ( حتی OVH)
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016, 12:16

نوشته اصلی توسط
viasky
تغییر Main Domain یک عمل اصلاحی روی حساب کاربری در Cpanel محسوب میشه
با همین سیاست بخواییم پیش بریم تغییر پسورد هم برای 3 هزار تومان کارمزد داشته باشه
درسته باید پول خدمات و گرفت و بنده هم موافق هستم
ولی دیگه پول گرفتم بابت هیچی اصلا کار درستی نیست ( اگر تغییر main domain باشه)
هیچ سرویس دهنده مطرحی هم برای این عمل درخواست وجه نمی کنه ( حتی OVH)
پیروز باشید
این موضوع توی توافق نامه اگر ذکر شده باشه جای اعتراضی نیست. همه چیز هم به اینکه اونکار ساده هست یا نه و اینکه شرکتهای دیگه چکار میکنند ارتباطی نداره (جدای از بحث رقابتی) معمولا قوانین شرکتها دو طرفه تعیین میشه. اگر چنین بندی داخل قوانینش هست، احتمالا علاقه زیادی به این نوع خدمات دهی ندارد پس کسی که دنبال چنین خدماتی هست که تغییر روی دامنه بده از اون شرکت سرویس نمیگیره. ولی اینکه کار ساده هست یا همه شرکتها انجام میدن پس باید انجام بشه دلیل مناسبی نیست. بماند که این موضوع یک تبلیغ منفی برای شرکت ارائه دهنده حساب میشه و ممکنه بخاطر همین بند بسیاری از مشتریهاشو از دست بده (که گاها این انتخاب خود سرویس دهنده هست). این موضوع در مورد رمز هم میتونه صادق باشه. شما میتونی قانونی توی سازمان خودت بذاری که به ازای هر بار درخواست رمز به درگاه پرداخت هدایت بشی و ۱۰۰ هزار تومان پرداخت کنی تا اجازه تغییر رمز داشته باشی. اما چون برای همه مثل روز روشن هست که این اتفاق منجر میشه هیچ مشتریای نیاد اینکار انجام نمیشه.
اصل هدف و منظورم این هست وقتی قراره از سرویسی استفاده کنیم همه جوانب اون رو در نظر بگیریم و اگر مناسب کارمون هست انتخاب کنیم. نه اینکه بخواهیم هر چی دوست داریم و علاقه داریم انجام بشه را به سرویس دهنده تحمیل کنیم و خودمون رو تحت فشار قرار بدیم. (البته اگر عکسش رو طی هر اطلاعیه / قانون یا چیزی اعلام کرده بودند.)
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016, 12:22
بله چون دامین من از شرکت دیگری بود و هاست از parsvps
name server رو ست کردم روی دامین منتظر بودم هاست هم main رو تغییر بده به دامین جدیدم بعد از دو روز جواب داد 10 تومن باید بدی
البته این جواب رو هم بعد از اعتراضم داد وگرنه فکر نمی کنم جواب میداد
من همین کار رو بدون اینکه بگم میهن وب هاست برام انجام داد چون می دونستن اگر این کار رو نکنن سایت بالا نمیاد
-
-
December 6th, 2016, 12:28
مشکل از شماست:|
بدلیل اینکه قبل خرید کنی سرچ نکردی در گوگل سرچ میکردی کسی راضی نیس ازشون تاپیک های شکایت زیاد دارند یوزرهاشون بن شده است
-