-
January 1st, 2017, 22:57
هاست جدا برای دموی قالب های؟
سلام علیکم
بنده سایت فروش قالب های وردپرس دارم و حالا می خواهم دموی قالب هار به صورت آنلاین نمایش دهم.
سرویس فعلی من هاست اشتراک هست و پیش بینی میکنم حداقل به نصب 10 وردپرس نیاز داشته باشم.
به نظر شما هاستی جداگانه برای بارگذاری دمو ها استفاده کنم یا رو همین هاست خودم نصب کنم؟چون بازدید آنچنانی که نداره فقط حجم اشغال میکنه
با تشکر
-
-
January 1st, 2017 22:57
# ADS
-
January 1st, 2017, 23:15
پاسخ : هاست جدا برای دموی قالب های؟
درود بر شما؛
نیازی نیست ده مرتبه وردپرس نصب کنید!!
شما با یک نصب + پلاگین میتونید نسخه پیش نمایش قالب های مختلف ایجاد کنید، لیست افرونه های اینکار در مخزن وردپرس:
https://wordpress.org/plugins/tags/theme-preview
پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 00:35
عضو انجمن
با ایده نصب پلاگین موافق هستم بجای ده تا یکی نصب کنید اگر قرار باشه اینجوری پیش برید باید کم کم کل دریافتیتونو بدید سرور
-
تعداد تشکر ها ازshatech به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 09:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali320m
سلام علیکم
بنده سایت فروش قالب های وردپرس دارم و حالا می خواهم دموی قالب هار به صورت آنلاین نمایش دهم.
سرویس فعلی من هاست اشتراک هست و پیش بینی میکنم حداقل به نصب 10 وردپرس نیاز داشته باشم.
به نظر شما هاستی جداگانه برای بارگذاری دمو ها استفاده کنم یا رو همین هاست خودم نصب کنم؟چون بازدید آنچنانی که نداره فقط حجم اشغال میکنه
با تشکر
دوست عزیز واقعا چه کاریه آخه ده بار شما بیاین وردپرس رو نصب کنید بعد روی هرکدوم یه قالب بندازید من که با خودم خسته میشم هر قالب یه وردپرس یا یه سی ام اس دیگه
iranian-portal همینطور که دوست عزیزمون گفتن با نصب یه افزونه کارتون رو راحت کنید اونطوری خیلی خسته کنندس و ادم زده میشه از کارهاش
-
تعداد تشکر ها از mtostar به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 10:05
این رو نصب کن راحت و بدون دردسر
http://wordpress.org/extend/plugins/theme-preview
اموزشش هم توی نت هست
-
تعداد تشکر ها از hostnic24 به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 10:26
عضو انجمن
بجز افزونه ای که نام بردن از وردپرس شبکه به صورت ساب فولدر هم میتونید برای نمایش دمو قالب ها با نام هر قالب استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2017, 19:43

نوشته اصلی توسط
persianws
بجز افزونه ای که نام بردن از وردپرس شبکه به صورت ساب فولدر هم میتونید برای نمایش دمو قالب ها با نام هر قالب استفاده کنید
فکر کنم این ایده خوبی میتونه باشه چون امکان شخصی سازی هر قالب هست با محتوای جداگانه.
ممنون از دوستانی که افزونه معرفی کردن من خودم امتحان کردم برای قالب های ساده مثل قالب های مخزن خوبه ولی واقعا برای قالب های حرفه ای جواب نمیده مثلا من برای یک قالب باید چند صفحه مختلف درست کنم واسلایدر های گوناگون و کدهای کوتاه.. که با قالب دیگر فرق دار کاملا علاوه بر این باید این امکان باشه تا از دمو یه خروجی بگیرم برای که کسانی که خرید میکنن براحتی بتونن سایتی مثل دمو داشته باشن.
اگر به صورت شبکه بخوام نصب کنم امکان هست از هر سایت(قالب)بک آپ جداگانه بگیرم و کاربر اون رو نصب کنه؟
میشه راهنمایی برای شبکه کردن معرفی کنید؟روی لوکال میشه شبکه کرد؟
-
-
January 2nd, 2017, 19:46
عضو انجمن
افزونه های منعددی برای انجام اینکار هست
-
-
January 2nd, 2017, 20:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali320m
فکر کنم این ایده خوبی میتونه باشه چون امکان شخصی سازی هر قالب هست با محتوای جداگانه.
ممنون از دوستانی که افزونه معرفی کردن من خودم امتحان کردم برای قالب های ساده مثل قالب های مخزن خوبه ولی واقعا برای قالب های حرفه ای جواب نمیده مثلا من برای یک قالب باید چند صفحه مختلف درست کنم واسلایدر های گوناگون و کدهای کوتاه.. که با قالب دیگر فرق دار کاملا علاوه بر این باید این امکان باشه تا از دمو یه خروجی بگیرم برای که کسانی که خرید میکنن براحتی بتونن سایتی مثل دمو داشته باشن.
اگر به صورت شبکه بخوام نصب کنم امکان هست از هر سایت(قالب)بک آپ جداگانه بگیرم و کاربر اون رو نصب کنه؟
میشه راهنمایی برای شبکه کردن معرفی کنید؟روی لوکال میشه شبکه کرد؟
کد :
define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );
به فایل wp-config.php اظافه کنید ....
در مورد بکاپ برون بری و درون ریزی برای هر سایت میتونید استفاده کنید
بهترین حالت به صورت سابفولدر هست در لوکال هاست هم به همین صورت میتونید استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2017, 23:25
عضو انجمن
منم پیشنهاد میکنم از وردپرس شبکه روی یک زیر دامین با نام دمو استفاده کنید تا خیالتوه از بابت به هم ریختگی های احتمالی هم راحت بشه
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
-
تعداد تشکر ها از alicpk به دلیل پست مفید