صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: هاست اختصاصی فقط برای وب سایت (درخواست مشاوره)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

26 سرور اختصاصی فقط برای وب سایت (درخواست مشاوره)

با سلام خدمت شما همه عزیزان
    سعی می کنم خلاصه بگم تا وقت شما گرفته نشه (البته جزئیات رو بیشتر می گم تا در آینده شاید به کار سایر وب مستر ها بیاد).5 ساله که یک وب سایت تخصصی آموزشی ایجاد کردم و بازدید های روزانه 4000 و پیج ویو 10000 هست.پهنای باند مصرفی ماهانه 100 گیگ هست و روی یک هاست اشتراکی هستم.قصدم اینکه یک هاست اختصاصی تهیه کنم و پیش بینی می کنم در 6 ماه آبنده بازدید سایت به 15000 و پیج ویو به 50000 برسد.کلا 100 گیگ فیلم آموزشی تهیه شده توسط خودم روی یک هاست دانلود قرار گرفته است.(فعلا منتشر نشده و فقط آماده است) و فکر نمی کنم بازدید دیگه از این بیشتر بشه.
    متاسفانه چند وقته که مورد اتک قرار گرفتم و دیگه تمایلی به هاست های اشتراکی ندارم و این هم یکی از دلایلی هست که سرور اختصاصی نیاز دارم.این نکته رو بگم که تخصص خاصی در زمینه هاست و تنظیمات اون ندارم و فقط با مطالعه تاپیک های این سایت به یک سری اطلاعات و جمع بندی رسیدم.(10 روز این انجمن و تمام سایت هایی که این خدمات رو ارائه می کنند رو مطالعه کردم)
    الان قصد ندارم هزینه زیادی بکنم ولی با خودن مطالب سایت و گزینه هایی که روی میز هست انتخاب سخت شده.اول مورد هایی که پیشنهاد شده رو بیان می کنم و بعد خواسته هام رو می گم و در نهایت یک سری سوالات که که برام مبهم هست رو بیان میکنم.
    موارد مطرح شده به ترتیب:
    1-مارکت هتزنر Intel Core i7-920 HDDx HDD 2,0 TB SATA Enterprise 48 gig RAM6x RAM 8192 MB DDR3 قیمت 34 یورو ماهانه
    2-E3-SSD-3 دیتاسنتر soyoustart سنتر Intel Xeon E3-1245V2 HDD2x SSD,3 x 120 32 gig RAM4x RAM 8192 MB DDR3 قیمت 34 یورو ماهانه (بدون هزینه ست آپ اولیه)
    3-مارکت هتزنر Intel Xeon E3-1245V2 HDD2x HDD2,0 TB SATA Enterprise 32 gig RAM4x RAM 8192 MB DDR3 ECC قیمت 40 یورو ماهانه
    4- مارکت هتزنر Intel Xeon E3-1271V3 HDD2x HDD 2,0 TB SATA Enterprise 32 gig RAM4x RAM 8192 MB DDR3 ECC قیمت 42 یورو ماهانه
    5-مارکت هتزنر Intel Xeon E3-1271V3 HDD2x SSD 240 GB SATA Datacenter 32 gig RAM4x RAM 8192 MB DDR3 ECC قیمت 52 یورو ماهانه
    6- EX41-SSD هتزنر Intel Core i7-6700 RAM 32 GB DDR4 RAM Hard Drive 2 x 500 GB SATA 6 Gb/s SSD قیمت ماهانه 39 یورو+79 یورو ستاپ اولیه
    7- EX41S-SSD هتزنر Intel Core i7-6700 RAM 64 GB DDR4 RAM Hard Drive 2 x 250 GB SATA 6 Gb/s SSD قیمت ماهانه 39 یورو+79 یورو ستاپ اولیه
    8- PX61-SSD هتزنر Intel Xeon E3-1275 v5 RAM 64 GB DDR4 ECC RAM Hard Drive 2 x 480 GB SATA 6 Gb/s SSD قیمت ماهانه 59 یورو+ 119 یورو ستاپ اولیه
    خواسته های من به ترتیب:
    1-لود و سرعت باز شدن صفحات برای من در درجه اول قرار دارد.
    2-امنیت و عدم جا به جا شدن برای من خیلی مهمه و اصلا دوست ندارم دیگه وقتم رو صرف گشتن و بالا و پایین کردن صفحات بکنم تا یک سرور مناسب پیدا بکنم.چون کار خودم به اندازه کافی سنگین و وقت گیر است.
    3-هزینه هرچه کمتر، بهتر است ولی اگر دو مورد بالا رو تحت تاثیر قرار میده می تونم تا حدودی چشم پوشی کنم.
    4-فرض کنید یک سرور با 34 گیگ رم تهیه شده است.8 گیگ آن را می خواهم به نصب یک ویندوز سرور مجازی اختصاص بدم تا بتونم از اون به عنوان یک VPS استفاده کنم و کلا دوست دارم در مورد امکاناتش بیشتر بدونم و آموزش ببینم.قصد اینکه از اون استفاده تجاری بکنم رو ندارم.
    5-کلا 5 سایت (دامنه) متغلق به خودم رو میزبانی خواهم کرد.ولی فقط یکی از اون ها اصلی می باشد و 4 تای دیگه فقط حکم دکوری دارند و هیچ بازدیدی نخواهد داشت.
    6-هاست دانلود رو جدا تهیه کرده ام.
    سوالات:
    قبل از اینکه سوالات رو مطرح کنم با یکی از دوستانی که در زمینه کانفیگ سرور تخصص داشتند صحبت کردم و ایشون به من پیشنهاد دادند که رم بیشتر برای من کاربرد خواهد داشت و سی پیو نقش چندانی نخواهد داشت.بنابر این از لیست پیشنهادی به من مورد 1 را معرفی کردند به شرطی که بک آپ خودکار در محل دیگری ذخیره شود.
    1-هارد های اینترپرایز سرور های مارکت چند درصد احتمال خرابی دارد؟ (اگر واقعا 30 درصد هم ریسک دارد و سایت برای1 ساعت هم از دسترس خارج بشه من اصلا دوست ندارم از این نوع هارد ها استفاده بکنم و ترجیح میدم که سرور رو نو تهیه کنم)
    2-خرید رو با واسطه انجام بدم یا مستقیما خودم خرید رو انجام بدم.بهترین روش پرداخت برای هتزر چطور می باشد؟ حواله یا مستر کارت یا ویزا کارت؟ اگر حواله امکان دارد کدام بانک را پیشنهاد می دهید؟(اگر احتمال این وجود داره که شخص واسط پیغام های هتزنر رو به دستم نرسونه یا دیر برسونه که باعث از کارافتادن سایت بشه....ترجیح میدم که شخصا اقدام به خرید بکنم ولی نمی دونم چقدر طول میکشه)
    3-آیا بعد از خرید از یک واسط پنلی در اختیار من قرار خواهد گرفت؟
    4-سرعت باز شدن و لود سایت بیشتر تحت تاثیر رم هست یا سی پیو؟ چون اگر سی پیو تاثر دارد ترجیح میدم که 32 گیگ رم داشته باشم (به جای 48 گیگ رم) ولی سی پیو قوی تر رو انتخاب بکنم.مثل مورد های 4 و 5 (اگر دقت کنید کلیه موارد به جز مورد 1 از سی پیو های قوی انتخاب شده اند)
    5-تاثیر هارد SSD چه میزان بر روی لود صفحات و سایت خواهد بود؟(باتوجه به اینکه هاست دانلود جدا هست.نهایتا به 120 گیگ فضای SSD بیشتر نیاز نخواهم داشت)
    6-با توجه به شرایط و خواسته های من و اینکه میخوام همیشه روی این سرور بمونم، پیشنهاد می دهید که سرور رو نو تهیه کنم یا مارکتی؟
    7-در صورت تهیه سرور نو، امکان ارتقا رم و هارد می باشد؟
    8-با توجه به اینکه سرور رو فقط برای 5 وب سایت و یک VPS میخوام چه تعداد IP نیاز می باشد؟
    9-مطابق با سوال 7 ، میخوام برای دوتا از وب سایت ها گواهی SSL تهیه کنم.آیا نیاز به تهیه IP می باشد؟ یعنی دوتا IP اختصاصی دیگه باید تهیه بکنم؟(یکی وب سایت اصلی هست و دیگری ساب دامین وب سایت اصلی هست.باید برای هرکدام جداگانه تهیه گردد؟)
    10-بهترین نوع گواهی نامه SSL برای دامنه .ir از چه شرکتی می باشد؟ (طبق این تاپیک گواهی های Wosign و Startcom فاقد اعتبار هستند و از نظر گوگل تایید شده نیستند!)
    11-فایروال سخت افزاری بر روی این هتزنرنصب می باشد یا باید جدا گانه تهیه گردد؟ هزینه ماهانه آن چقدر می باشد؟ (آیا فایروال سخت افزاری با دی داس پروتکش متفاوت می باشد؟)
    12-حقیقتا در مورد مجازی سازها به نتیجه نرسیدم.کدام یک با توجه به خواسته من بهتر است؟آیا نیاز لایسنس دارد؟ هزینه لایسنس آنها به چه مقدار می باشد؟ لارا چیست و چه کاربردی دارد؟
    13-هزینه لایسنس دایرکت ادمین ماهانه چقدر می باشد؟
    14-فرض کنید می خواهم سرور رو جا به جاکنم.آیا کلیه تنظیمات و کانفیگ ها را باید مجددا انجام دهم؟ یا می توان یک بک آپ کامل گرفت و به سرور جدید منتقل کرد؟
    =================
    15-فرض کنید یک سرور خریداری شده است.اکنون باید بحث کانفیگ صورت بگیرد.میخوام برآورد هزینه رو انجام بدم:
    1-هزینه سرور به صورت ماهانه
    2-هزینه IP به صورت ماهانه
    3-هزینه IP اختصاصی به صورت ماهانه
    4-هزینه لایسنس دایرکت ادمین به صورت ماهانه
    5-هزینه کانفیگ دایرکت ادمین به صورت یکبار
    6-هزینه کانفیگ امنیتی به صورت یکبار
    7-هزینه کانفیگ آپاچی به صورت یکبار
    8-هزینه مانیتورینگ به صورت ماهانه
    9-هزینه SSL به صورت سالیانه
    10-هزینه هاست دانلود به صورت ماهانه
    11-هزینه لایسنس مجازی سازی (این مورد رو نمی دونم)
    سوالم اینکه آیا هزینه پنهان یا مورد دیگری که فراموش شده است، وجود دارد که من در این لیست قرار نداده ام؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

تشکر می کنم از اینکه وقت و تجربه خودتون رو در اختیار بنده قرار بدید تا بتونم انتخاب بهتری رو انجام بدم.
    سپاس از شما
    =====================
    چندتا تاپیک به این پست اضافه می کنم تا اگر مثل من تازه کار هستید، موارد بیشتری رو بررسی کنید:
    تست سرعت هاردهای NVME در حالت رید 0 و معمولی و مقایسه با هارد معمولی اینترپرایز
    سرور px61 هتزنر
    تست سرعت و مقایسه ی هارد های SATA معمولی ، SSD و SSD NVMe
    نقاط قوت و نقاط ضعف دیتاسنتر هتزنر المان
    تفاوت هارد دیسک های سری جدید هتزنر
    سوال در خصوص مجازی سازی در Hetzner
    تست ex41-ssd
    درخواست سرور اختصاصی قوی جهت میزبانی سایت پربازدید

ویرایش توسط esyoo : February 10th, 2017 در ساعت 03:13

2. تعداد تشکر ها از esyoo به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : هاست اختصاصی فقط برای وب سایت (درخواست مشاوره)

از دوستان کسی راهنمایی نمی کنه؟
    ممنون

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

سلام .
    ابتدا خوشحالم که یک پست کامل گذاشتید و تمام سوالاتتون رو پرسیدید .

0- سرور px61-nvme نسبت به تمام گزینه های شما بهتر هست و طبق چندین ماه استفاده از این سرور به این نتیجه رسیده ایم .مطالعه کنید : سرور px61 هتزنر
    1- استفاده نکنید پس اگر میخواید حتی 1 ساعت هم به مشکل نخورید .
    2- مستقیم خرید کردن دردسر های بیشتری نسبت به خرید از واسطه دارد اگر باره اولتان باشد که با این دیتاسنتر کار میکنید ؛ اگر از واسطی خوب و مطمئن خریداری کنید بدون شک مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد و هم ابیوز ها درست مدیریت خواهد شد و هم سرور شما همیشه آنلاین می ماند .
    3- بله قرار داده میشود اگر واسط با شما همکاری کند .
    4- همون مورد اخر از همه بهتر هست ؛ هم رم و هم سی پی یو در سرعت تاثیر دارند ولی سی پی یو تاثیر بیشتری دارد . مورد های ست آپ دار رم DDR4 دارند که به نظرم تا حدودی مصرف پایین آمده و مصرف رم قابل توجهی دیده نمیشود و بیشتر سی پی یو را مد نظر قرار دهید .

همچنین توجه کنید با انجام مجازی سازی سرعت و کیفیت کاهش یافته و مانند یک سرور با نصب سیستم عامل ویندوز یا لینوکس مستقیم کار نخواهد کرد .

5- شما اگر کلا SSD بردارید خیلی بهتره؛ چون هاست دانلودتون جداست نیازی به فضا ندارید و پیشنهادم تهیه یه سرور فول اس اس دیه .

6- سرور شماره هشت یا px61 رو تهیه کنید .
    7- بله امکانش هست اگر سرور و بورد اون سرور ساپورت کنه و دیتاسنتر هزینه های اضافه ای میگیره روش ماهانه .
    8- با 2 ای پی هم کارتون میشه؛ یک ای پی لینوکس یکی ویندوز .

9- خیر نیازی به ای پی اختصاصی نیست و بر روی SNI میتونید استفاده کنید .
    10- دو موردی که گفتید اصلا از اولش هم معتبر نبوده اند ؛ میتونید اس اس ال های پریمیوم مناسبی تهیه کنید ... در بخش درخواست سرویس تایپیک بزنید خدمتتون ارائه میشه توسط ما یا همکاران .
    11- پروتکشن هتزنر رایگان هست و بر روی تمامی سرور ها نیز فعال می باشد .

12- به نظرم شما KVM نصب کنید بهتره ؛ محیط کاربریش برای شما راحت تر خواهد بود و با توجه به اینکه 2 عدد سرور بیشتر نمیخواید ایجاد کنید؛ 2 دلار ماهانه هزینه داره .
    لارا دسترسی ریموت به سرور هست و برای نصب سیستم عاملی مثل vmware نیاز هست .

13- اینجا بخش درخواست قیمت و ... نیست عزیز؛ قیمت ها سلیقه ای هست و از 10 تومن داریم تا 20-30تومان ماهانه؛

14- بستگی دارد الان روی چی هستید؛ سرور اختصاصیه ؟ مجازی ؟ کانفیگ از ابتدا بهتر عمل میکند و بهتر هست از اول کانفیگ شود سرور ها .

15- روبروی هر کدام پاسخ میدهم :

1-هزینه سرور به صورت ماهانه : قیمت دیتاسنتر یا قیمت ارائه شده توسط فروشنده ی واسط .
    2-هزینه IP به صورت ماهانه : از سمت دیتاسنتر یا فروشنده مشخص میگردد .
    3-هزینه IP اختصاصی به صورت ماهانه : با سوال قبل فرقی نداشت .
    4-هزینه لایسنس دایرکت ادمین به صورت ماهانه : پاسخ داده شد .
    5-هزینه کانفیگ دایرکت ادمین به صورت یکبار : از 50 تا 200 تومان بسته به نوع کانفیگ ...
    6-هزینه کانفیگ امنیتی به صورت یکبار : مثل سوال قبل .
    7-هزینه کانفیگ آپاچی به صورت یکبار : با کانفیگ کامل دایرکت ادمین تمام موارد امنیتی و ... باید انجام گردد .
    8-هزینه مانیتورینگ به صورت ماهانه : بستگی دارد چه میزان انتظاری داشته باشید ... از 50 تا 150 تومان....
    9-هزینه SSL به صورت سالیانه : نوع خوب و معتبرش از 100 تومان تا 3 میلیون تومان .
    10-هزینه هاست دانلود به صورت ماهانه : بستگی داره از کجا تهیه کنید .
    11-هزینه لایسنس مجازی سازی (این مورد رو نمی دونم) : وی ام ویر رایگان - kvm ماهانه یک تا 9 دلار .

6. تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتید و تجربیات ارزشمند خودتون رو در اختیار سایر افراد قرار دادید.
    حقیقتش نوشتن پست اول 10 روز مطالعه (از صفر شروع کردم)+ 8 ساعت نوشتن و ویرایشش طول کشید بالاخره یکبار باید یکی وقت می گذاشت و این موضوع رو با تمام سوالات (یک فرد مبتدی) مطرح میکرد.چند سوال دیگه با توجه به توضیحاتتون:
    الف)
    5- شما اگر کلا SSD بردارید خیلی بهتره؛ چون هاست دانلودتون جداست نیازی به فضا ندارید و پیشنهادم تهیه یه سرور فول اس اس دیه .
    می تونم از یک هاردش به عنوان هاست دانلود استفاده بکنم؟ یا اینکه ممکنه سرعت سایت یا دانلود پایین بیاد؟ چون پهنای باند رو 1 گیگ بر ثانیه ذکر کرده اند.(چون الان برای 100 گیگ ماهیانه 70 هزارتومان پرداخت می کنم.اگر بشه و کیفیت کار پایین نیاد که این هزینه از دوشم برداشته میشه)
    ب)
    همچنین توجه کنید با انجام مجازی سازی سرعت و کیفیت کاهش یافته و مانند یک سرور با نصب سیستم عامل ویندوز یا لینوکس مستقیم کار نخواهد کرد .
    این افت سرعت با توجه با خواسته من(سایت+ویندوزسرور مجازی) خیلی محسوس خواهد بود؟
    ج)
    موقع ثبت کردن یکی از آپشن ها 16 GB USB Stick می باشد.این کاربردش برای چی هست؟ کارت شبکه iNIC برای چه مقاصدی کاربرد دارد و آیا نیاز من خواهدبود؟ رید سخت افزاری چطور.آیا نیاز خواهد بود؟
    د)قیمت px61-nvme برابر 59 یورو +119 یورو هزینه ست آپ اولیه هست.درست می گم؟
    ه)توی بنچ مارک ها سی پیو Intel Core i7-6700 تقریبا برابر Intel Xeon E3-1275 v5 می باشد.(این مورد رو مطرح کردم چون اختلاف قیمتشون 20 یورو می باشد و میتونه خیلی در هزینه های من صرفه جویی بکنه)
    پس چرا اینقدر تفاوت قیمت بین EX41S-SSD و PX61-SSD می باشد؟ (به جز رم ECC)
    اینجا یک بحثی رو مطرح کردم و گفتند که I7 بهتر از Xeon هست.چون نسل ششمی هست.ولی تجربه کاری شما دوستان قطعا در انتخاب تاثیر خواهد داشت.
    ز) تاثیر رم های ECC به چه میزان می باشد؟ یعنی واقعا رم های معمولی اگردچار خطا بشن.....باید حتما سرور ری استارت بشه؟

سپاس بی کران از محبت شما
    ویرایش توسط esyoo : February 9th, 2017 در ساعت 00:52

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

درود دوست گرامی؛

یک سرور مجازی حرفه‌ای با هزینه چیزی حدود 100 هزار تومان پاسخگو نیاز شماست. لازم نیست الان به فکر سرور اختصاصی باشید زیرا سایت شما بازدید بالایی ندارد.

موفق باشید.
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

9. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
    حرف شما کاملا صحیح هست.و منطق هم همین رو میگه.
    تجربه استفاده از سرور مجازی رو داشتم و خیلی مشکلات داشتم.(همیشه گوگل بهم اخطار میداد که سرورت ضعیفه و ما نمی تونیم کرول کنیم.3 بار هم عوض کردم ولی فایده نداشت)
    ترجیح میدم هزینه بیشتری بکنم ولی پایدار باشه سایت.
    ممنون از شما

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط esyoo نمایش پست ها
    با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
    حرف شما کاملا صحیح هست.و منطق هم همین رو میگه.
    تجربه استفاده از سرور مجازی رو داشتم و خیلی مشکلات داشتم.(همیشه گوگل بهم اخطار میداد که سرورت ضعیفه و ما نمی تونیم کرول کنیم.3 بار هم عوض کردم ولی فایده نداشت)
    ترجیح میدم هزینه بیشتری بکنم ولی پایدار باشه سایت.
    ممنون از شما
    درود؛

در صورتی که سرور مجازی با منابع اختصاصی و کانفیگ نرم افزاری مناسب ارائه شود، هیچ مشکلی از بابت گوگل هم نخواهید داشت.

یک سرور مجازی با فضای ترکیبی SSD + HDD ent به همراه منابع اختصاصی و بهینه سازی های نرم افزاری کاملا پاسخگو نیاز شما هست.

به هر تقدیر تصمیم با شماست.

موفق باشید.
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

12. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتید و تجربیات ارزشمند خودتون رو در اختیار سایر افراد قرار دادید.
    حقیقتش نوشتن پست اول 10 روز مطالعه (از صفر شروع کردم)+ 8 ساعت نوشتن و ویرایشش طول کشید بالاخره یکبار باید یکی وقت می گذاشت و این موضوع رو با تمام سوالات (یک فرد مبتدی) مطرح میکرد.چند سوال دیگه با توجه به توضیحاتتون:
    الف)
    می تونم از یک هاردش به عنوان هاست دانلود استفاده بکنم؟ یا اینکه ممکنه سرعت سایت یا دانلود پایین بیاد؟ چون پهنای باند رو 1 گیگ بر ثانیه ذکر کرده اند.(چون الان برای 100 گیگ ماهیانه 70 هزارتومان پرداخت می کنم.اگر بشه و کیفیت کار پایین نیاد که این هزینه از دوشم برداشته میشه)
    ب)
    این افت سرعت با توجه با خواسته من(سایت+ویندوزسرور مجازی) خیلی محسوس خواهد بود؟
    ج)
    موقع ثبت کردن یکی از آپشن ها 16 GB USB Stick می باشد.این کاربردش برای چی هست؟ کارت شبکه iNIC برای چه مقاصدی کاربرد دارد و آیا نیاز من خواهدبود؟ رید سخت افزاری چطور.آیا نیاز خواهد بود؟
    د)قیمت px61-nvme برابر 59 یورو +119 یورو هزینه ست آپ اولیه هست.درست می گم؟
    ه)توی بنچ مارک ها سی پیو Intel Core i7-6700 تقریبا برابر Intel Xeon E3-1275 v5 می باشد.(این مورد رو مطرح کردم چون اختلاف قیمتشون 20 یورو می باشد و میتونه خیلی در هزینه های من صرفه جویی بکنه)
    پس چرا اینقدر تفاوت قیمت بین EX41S-SSD و PX61-SSD می باشد؟ (به جز رم ECC)
    اینجا یک بحثی رو مطرح کردم و گفتند که I7 بهتر از Xeon هست.چون نسل ششمی هست.ولی تجربه کاری شما دوستان قطعا در انتخاب تاثیر خواهد داشت.

سپاس بی کران از محبت شما
    5-بله میتونید استفاده کنید ؛ SSD و مخصوصا SSD NVMe اونقدر سرعت داره که بخاطر صد گیگابایت کیفیت سرور رو پایین نیاره .... در مورد هاست دانلودتون نیز میتونید هاست های دیگری تهیه کنید اگر خواستید که می بایست در بخش فروش درخواست ارسال کنید و هاست های با کیفتی نیز ارائه میشود توسط ما یا همکاران .
    ب) مجازی سازی کلا از کیفیت سرور اصلی کم میکنه ولی نه در اون حد ولی بازم کیفیت خوب باقی میمونه .

ج ) هیچ کدام از این سه مورد برای شما لازم نیست .

د ) بله .

ه ) ببنید Xeon در عمل قوی تر هست در لود های بالا ؛ ولی i7-6700 در لود های بالا با توجه به تجربه های ما زیاد خوب جواب نمیده .

سروری مثل ex41-ssd دارای 32 گیگ رم و px 61 دارای 64 گیگ رم هست و نوع هارد ها از پایه فرق میکنه .... سی پی یو سرور px61 گران تر و قوی تر هست .

اونجا که بحث رو مطرح کردید فکر کردند مدل سی پی یو i7-6700K می باشد ؛ در صورتی که سی پی یو های هتزنر i7-6700 می باشد که ضعیف تر از i7-6700K هست .

البته در هر صورت بنده پیشنهادم Xeon 1275v5 هست .

EX41-SSD i7-6700 Skylake 8×3.4Ghz 32GB DDR4 RAM 2X500GB SSD 30TB

14. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

سپاس بی نهایت که بنده رو از تاریکی ها ظلمت رهانیدید
    بسیار بسیار راهنمایی خوبی کردید.

فقط یک نکته رو عرض کنم که ex41-ssd که الان داخل سایت هست، 64 گیگ رم DDR4 داره ولی ECC نیست.(فقط جهت اطلاع گفتم و در پست اول هم قید کرده بودم.) برای همین کمی وسوسه انگیز هست.
    ولی به قول شما باز در مقابل SSD NVMe کم می یاره.

سپاس از تجربه ای که داشتید در اختیار افرادی مثل بنده قرار دادید.
    ویرایش توسط esyoo : February 9th, 2017 در ساعت 01:40

16. تعداد تشکر ها از esyoo به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

سپاس بی نهایت که بنده رو از تاریکی ها ظلمت رهانیدید
    بسیار بسیار راهنمایی خوبی کردید.

فقط یک نکته رو عرض کنم که ex41-ssd که الان داخل سایت هست، 64 گیگ رم DDR4 داره ولی ECC نیست.(فقط جهت اطلاع گفتم و در پست اول هم قید کرده بودم.) برای همین کمی وسوسه انگیز هست.
    ولی به قول شما باز در مقابل SSD NVMe کم می یاره.

سپاس از تجربه ای که داشتید در اختیار افرادی مثل بنده قرار دادید.
    سرور EX41S-SSD هست که 64 گیگ رم داره و لینکی که دادید صحیح هست ولی یک S کم داشت .

بله درسته در مورد ECC هم سرور px61 هست ولی ex41-models نیست .
    امید وارم راهنمایی ها مناسب بوده باشه و بتونید بهترین سرور رو انتخاب کنید و یک سرور همیشگی داشته باشید و نیاز به این ترنسفر های بی دلیل نیز نباشد ...

موفق باشید .

18. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)