درود

دوستان مدتی قبل بود که تاپیکی زدم و از دست شرکت فعلی isp خودم که هماراسیستم تبریز هست شاکی بودم و الان که وقت سرویس تا یک هفته دیگه تمام میشه درخواست راهنمایی دارم تا شرکتی بهتر را انتخاب کنم ، چند تاپیک تو انجمن بود که قدیمی بود و از اونجا که روزانه حدود 1 تا 2 گیگ دانلود دارم به نظر شما کدام شرکت انتخاب درستی هست ؟ متاسفانه شرکت فعلی بعد ده سال که از خدمات اون استفاده میکنم در یک سال گذشته به یکی از بدترین شرکت ها در خدمات دهی و پشتیبانی تبدیل شده و تقریبا هیچ مزیتی نداره و حتی استفاده از جشنواره ها را هم برای کاربران خودش محدود کرده !
در حال حاضر سرعت بنده از سایت خود هماراسیستم 24kb/s هست (لطفا بهم تختدید )

در مورد آسیاتک چند سوال داشتم چون چند جا پیشنهاد داده بودن
تو سایت آسیاتک زده از ساعت 4 تا 8 عصر 265 گیگ حجم میده + 100 گیگ در ساعات دیگه ولی تو قسمت مخصوص زده این ساعات رایگان هست
حالا رایگان یا نه حجم را محاسبه میکنند ؟
سوال دومم اینه که حجم مازاد برای این سرویس وجود داره ؟ و اگر وسط سرویس که زمانش 18 ماه هست حجم تمام شد میتونیم سرویس را تغییر بدیم یا نه ؟
سوال سومم اینه که شرکت همارا سته های حجمی با اسم نیترو و سرعت بالا و تقریبا قیمت مناسب ارائه میکنه ، آسیاتک هم این سرویس ها را داره ؟ اگر از سرورهای آسیاتک دانلود کنیم ، حجم کمتر مصرف میشه یا نه معمولی محاسبه میشه ؟ (همین الان خودم سه تا سرور از آسیاتک دارم که دانلود از اونها برام سرعت کمتری حتی از سرورهای خارج داره !)