-
January 27th, 2017, 18:21
از ovh سرور بخرم یا نه؟
درود
یک مشورت با اساتید و با تجربه ها
یک سرور اختصاصی ovh میخواستم اما خیلی میترسم از بسته شدن سرور چون متاسفانه اینقدر افراد فروشنده زیاد شدن و موضوعات بی تعهدی هست ادم واقعا میترسه
مشورت
افراد با تجربه و قدیمی میگن ovh به یوزر ایرانی حساسه حتی اگه پنل خارجی و با هویت خارجی حقیقی وری فای شده باشه توی دیتاسنتر
وقتی ببینن پهنای باند سرور از ایران داره مصرف میشه و مصرف کننده نهایی یک ایرانیه سرور رو میبندن ممکنه تا چند ماه کاری نداشته باشن
اما به محض اینکه متوجه بشم میبندن و باز هم نمیشه دیگه
بنظر شما آیا فکر ovh رو دیگه نکنم و دنبال دیتاسنتر هایی مثل hetzner باشم؟چون ovh سرورهاش واقعا با کیفیته اما این بحث بسته شدن و مشکل با en user ایرانی من رو میترسونه
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
سپاس
-
-
January 27th, 2017 18:21
# ADS
-
January 27th, 2017, 18:23
عضو انجمن
پاسخ : از ovh سرور بخرم یا نه؟
درود. مستقیما خرید نکنید و از اشخاص معتبر داخلی خرید کنید مشکلی نیست
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
January 27th, 2017, 18:38
عضو انجمن
درود
مشکل با برخی سرویس دهندگان بی مسولیت و بی تعهد داخلی میباشد و نه با OVH . هر دیتاسنتری یک سری policy مالی داره که متاسفانه اون دسته از دوستان رعایت نمیکنند و فقط در جهت منفعت شخصی با اعتبار و آبرو کاربران بازی میکنند و دیتای کاربران را در خطر حذف میاندازند. از نظر بنده اگر توانایی رعایت قوانین این دیتاسنتر را دارید بدون مشکل با هویت غیر از ایرانی میتونید سرور تهیه کنید.
ارادتمند
علیرضا فقیه
ویرایش توسط sssoheil : January 27th, 2017 در ساعت 18:40
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2017, 18:44
عضو انجمن
من توصیه میکنم از یک فروشنده معتبر داخلی تهیه کنید تا خودتون رو با ovh درگیر کنید. تاکیید میکنم معتبر و با سابقه.
-
-
January 27th, 2017, 18:52
درود
خب منم منظورم فروشنده داخلی و معتبر هست خودم اصلا قصد خرید مستقیم ندارم چون نمیخوام درگیر بشم مستقیم
فروشندگان داخلی خودشون میگن میبنده سرور ایرانی رو
برای همین تاپیک زدم که از چه فروشنده داخلی معتبری اقدام به خرید کنم که متعهد باشه و مشکلی توی خرید پیش نیاد
و واقعا اگه فروشنده داخلی معتبر باشه دیتاسنتر یوزر ایرانی رو نمیبنده؟
-
-
January 27th, 2017, 18:55
نخرین عزیز ovh آخرش با ایرانی بودن مشکل داره ماشالله اینقدرم مردم ایران هوای همدگیرو دارن که سریع میگردن چنتا سایت ایرانی که روی سرورتون رو جمع میکنند و ریپورت میکنند .
-
-
January 27th, 2017, 18:58

نوشته اصلی توسط
SilverScent
نخرین عزیز ovh آخرش با ایرانی بودن مشکل داره ماشالله اینقدرم مردم ایران هوای همدگیرو دارن که سریع میگردن چنتا سایت ایرانی که روی سرورتون رو جمع میکنند و ریپورت میکنند .
دقیقا منم صحبتم با فاینال یوزر سرور هست نه صاجب پنل توی دیتاسنتر
چون نمیخوام دچار مشکل بشم
-
-
January 27th, 2017, 19:33
عضو انجمن
اینا همش حرفه ریپورت می کنن ترافیک و بررسی می کنه و ... اگه به همین شکل باشه چرا سرور های نت افراز بسته نمیشه؟
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2017, 19:42
سلام ، ارتباطی به بررسی ترافیک که از کدوم لوکیشن هست نداره دوست عزیز! مهم پنل و سابقه هست ، متاسفانه برخی دوستان فقط به فکر منفعت خودشون بودن ، چند سالی هست ovh مشکل جدی با کاربران ایرانی داره و سرویس ارائه نمیده! فقط با هویت غیر ایرانی توانایی خرید خواهید داشت
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2017, 19:56
اگه اشتباه نکنم
ovh یهویی با ایرانی ها به مشکل برخورد
چون کلی خرید با اکانت های کرکی و اینا انجام شد توسط ایرانی ها
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-