سلام خدمت دوستان شماره مجازی برای ممبر فیک میخام اگر کسی داره اطلاع بده قیمت نجومی ندید.
شماره ها بلاک هم شده باشه مهم نیست
سلام خدمت دوستان شماره مجازی برای ممبر فیک میخام اگر کسی داره اطلاع بده قیمت نجومی ندید.
شماره ها بلاک هم شده باشه مهم نیست
از روسیه هر شماره 2 هزار تومان
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
ازانتر کسی نداره ؟؟؟؟
بنده هم ۱۰۰۰ تا نیاز دارم ترجیحا با فرمت استت
خودم میتونم بسازم ولی زمان بر هست و حوصله بر(نرم افزار شماره ساز جدید ندارم )
قیمت های منصفانه بدید
هر خط روسیه بین ۳۰۰ تومن تا ۶۰۰ تومن هست
اگر از دوستان کسی داشته باشه قیمت اصلی بفروشه خوبه من خریدارم حق زحمت هم خودم یه مقدار بیشتر میدم ولی قیمتشون ارزون باشه
چون بعضی دوستان هر کا رو ۷۰۰-۸۰۰ تا ۱ تومن میدن و میگن اگر سوخت ضرر میکنیم (اینجا ما که خریدیم ضرر میکنیم در اصل )
خلاصه از دوستان اگر قیمت خوب میفروشن خریدارم من و ترجیحا اختصاصی
بنده هم شماره مجازی برای استفاده شخصی نیاز دارم
لطفا شرایط رو ارسال کنید
پوزش از استارتر
دوستان عزیز فروش شماره مجازی از کشورهای مختلف با بهترین قیمت!
بصورت تمام خودکار توسط ربات تلگرامی ما
@vnumber_bot
به راحتی برای انواع شبکه های مجازی و سایتها شماره بخرید ! و کد فعال سازی را در همون ربات دریافت کنید !
همچنین میتونید با معرفی ربات توسط لینک اختصاصی خود به میزان 10% از پورسانت فروش شماره ها را دریافت کنید!
سلامبه تازگی شماره موبایل لیتوانی رو هم ارائه می کنیم که قیمت مناسبتری دارد ولی دریافت پیامک ندارد و باید شماره را با تماس در تلگرام وریفای کنید.
تلوبال از بیش از 2500 شهر و 70 کشور شماره تلفن ارائه می کنه و فقط شماره موبایل اکراین (پیش شماره موبایل اوکراین شماره موجود ندارد)، موبایل فنلاند و موبایل لهستان پیش شماره موبایل هستند و همه جا حتی تلگرام تایید می کندو علاوه بر دریافت و ارسال تماس، دریافت پیامک رایگان دارند و نیاز شما را برآورده می کنند. https://www.telobal.com/fa/mobile
سیکل شماره های ما ماهانه است.
با احترام
شماره مجازی به همراه مرکز تماس (سانترال - محیط کامل مدیریت تماسهای ورودی) تحت وب از 70 کشور و 3000 شهر دنیا، با امکان تماس گرفتن با شماره تهیه شده www.Telobal.com
ممنون از دوستانی که شرکت کردن .ما شماره مجازی هند نیاز داریم/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)