نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: جدایی matt cutts از گوگل

عضو جدید abbas_habibi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    9 پست

Post جدایی matt cutts از گوگل

جدایی matt cutts از گوگل ، آقای مت کاتس رییس بخش کیفیت جستجوهای گوگل بطور رسمی اعلام کرد که در تاریخ ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۶ یعنی آخرین روز سال از گوگلجدا شده است.او تصمیم گرفته که تمام نیروی خود روی بخش سرویس دیجیتال ایالات متحده آمریکا به عنوان رییس بخش مهندسی این دپارتمان دولتی به کار گیرد. آقای کاتس برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ قصد داشت که از گوگل جدا شود ولی تصمیم به ادامه همکاری با این کمپانی آمریکایی گرفت. در سال ۲۰۱۵ هم سمت کاری او در گوگل تغییر یافت ولی کسی از شغل جدیدش در کمپانی باخبر نبود.در میانه سال ۲۰۱۶ او به تیم سرویس دیجیتال ایالات متحده آمریکا ملحق شد و اکنون که از گوگل جدا شده می تواند تمام وقت به عنوان رییس بخش مهندسی USDS فعالیت کند.خود او اعلام کرده که فعالیت در سرویس دیجیتال دولتی به اندازه کار در Silicon Valley جذاب نیست. البته کار در این سرویس می تواند لذت بخش باشد چون فعالیت ها ، خلاقیت ها و الهام بخشی های گروه روی زندگی مردم تاثیرگذار خواهد بود. دوستی در این بخش دارم که چند سالی است در این سرویس مشغول به فعالیت هست او به من گفت این ۵ سال فعالیتش در USDS سخت ترین و در عین حال لذت بخش ترین دوران کاری او بوده است.
    او تصمیم گرفته که تمام نیروی خود روی بخش سرویس دیجیتال ایالات متحده آمریکا به عنوان رییس بخش مهندسی این دپارتمان دولتی به کار گیرد. آقای کاتس برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ قصد داشت که از گوگل جدا شود ولی تصمیم به ادامه همکاری با این کمپانی آمریکایی گرفت. در سال ۲۰۱۵ هم سمت کاری او در گوگل تغییر یافت ولی کسی از شغل جدیدش در کمپانی باخبر نبود.در میانه سال ۲۰۱۶ او به تیم سرویس دیجیتال ایالات متحده آمریکا ملحق شد و اکنون که از گوگل جدا شده می تواند تمام وقت به عنوان رییس بخش مهندسی USDS فعالیت کند.خود او اعلام کرده که فعالیت در سرویس دیجیتال دولتی به اندازه کار در Silicon Valley جذاب نیست. البته کار در این سرویس می تواند لذت بخش باشد چون فعالیت ها ، خلاقیت ها و الهام بخشی های گروه روی زندگی مردم تاثیرگذار خواهد بود. دوستی در این بخش دارم که چند سالی است در این سرویس مشغول به فعالیت هست او به من گفت این ۵ سال فعالیتش در USDS سخت ترین و در عین حال لذت بخش ترین دوران کاری او بوده است.

لینک خبر : پی سی وی مگ
    امنیت ، شبکه ، سئو ، بازی ، اخبار ، تکنولوژی ، فناوری اطلاعات ، پی سی وی مگ

2. تعداد تشکر ها از abbas_habibi به دلیل پست مفید

3. # ADS

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)