-
February 7th, 2017, 04:24
عضو انجمن
پیام عجیب از طرف گوگل برای آپدیت ورد پرس
سلام
امروز از طرف گوگل یک مسیج توی گوگل وب مستر برای من اومده با این عنوان
Recommended Wordpress update available
نوشته که ما متوجه شدیم شما از آخرین نسخه ورد پرس استفاده نمی کنید و احتمال داره سایت هک بشه توصیه می کنیم آخرین نسخه ورد پرس را نصب در صورتی که من خیلی وقت قبل آخرین نسخه را آپدیت کردم الان هم که چک می کنم خود وردپرس می گه آخرین نسخه نصبه... آیا این می تونه یک اخطار برای پنالتی سایت باشه؟ هیچ اخطاری توی manual action نیومده ... من سه ساله که سایت دارم اولین باره که گوگل همچین مسیجی می ده
اصل نوشته خود گوگل اینه
Google has detected that your site is currently running Wordpress 4.7.0 or 4.7.1, an older version of Wordpress. Outdated or unpatched software can be vulnerable to hacking and malware exploits that harm potential visitors to your site. Therefore, we suggest you update the software on your site as soon as possible
بعد هم چند تا url به عنوان مثال را نوشته گفته اینها outdated software دارن
دوستان این می تونه مشکل جدی درست کنه؟ چطوری می تونم به گوگل بفهمونم که آخرین نسخه ورد پرس نصبه؟
-
-
February 7th, 2017 04:24
# ADS
-
February 7th, 2017, 08:35
پاسخ : پیام عجیب از طرف گوگل برای آپدیت ورد پرس

نوشته اصلی توسط
upnull50
سلام
امروز از طرف گوگل یک مسیج توی گوگل وب مستر برای من اومده با این عنوان
Recommended Wordpress update available
نوشته که ما متوجه شدیم شما از آخرین نسخه ورد پرس استفاده نمی کنید و احتمال داره سایت هک بشه توصیه می کنیم آخرین نسخه ورد پرس را نصب در صورتی که من خیلی وقت قبل آخرین نسخه را آپدیت کردم الان هم که چک می کنم خود وردپرس می گه آخرین نسخه نصبه... آیا این می تونه یک اخطار برای پنالتی سایت باشه؟ هیچ اخطاری توی manual action نیومده ... من سه ساله که سایت دارم اولین باره که گوگل همچین مسیجی می ده
اصل نوشته خود گوگل اینه
Google has detected that your site is currently running Wordpress 4.7.0 or 4.7.1, an older version of Wordpress. Outdated or unpatched software can be vulnerable to hacking and malware exploits that harm potential visitors to your site. Therefore, we suggest you update the software on your site as soon as possible
بعد هم چند تا url به عنوان مثال را نوشته گفته اینها outdated software دارن
دوستان این می تونه مشکل جدی درست کنه؟ چطوری می تونم به گوگل بفهمونم که آخرین نسخه ورد پرس نصبه؟
درود بر شما
دوستان عزیز مشکل چی است برای منم همچنین پیامی اومده چیکار باید کرد؟
مثل اینکه برای خیلیها این مشکل پیش اومده تو اینترنت سرچ کردم تو این تاپیک خارجی که در زیر لینکش رو گذاشتم و تازه هم باز شده در مورد این مشکل صحبت کردند
دوستان ببینید چیزی می تونید بفهمید
https://productforums.google.com/for...rs/HFSqFKFBNKk
ویرایش توسط babakm : February 7th, 2017 در ساعت 08:50
-
تعداد تشکر ها از babakm به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2017, 11:15
عضو دائم
https://wordpress.org/download/
الان ورژن 4.7.2 حتی اومده ولی هنوز فارسیش نکردند و به صورت انگلیسی هست باید صبر کنید تا سایت وردرس فارسی اونو منتشر کنه
-
-
February 7th, 2017, 11:36
سلام
برای منم همین پیام میومد ولی بعد از یک مدت حذف شد خودش
-
-
February 7th, 2017, 11:43
کدام مشکل ؟ پیشنهاد داده برای اینکه وردپرس قدیمی دارای باگ امنیتی هست آپدیت کنید تا هک نشید .
-
-
February 7th, 2017, 12:51
عضو انجمن
خیلی عجیبه من از دیروز که این مسیج برام اومده ترافیک گوگل شروع کرده به ریزش
معلوم نیست این گوگل با خودش چند چنده
-
-
February 7th, 2017, 13:09
عضو انجمن
سلام .... یه سر به گروه و سایت آقای قمصری مددیر نیوسئو بزنید مشکلتون رارا حل میکنن
-
-
February 7th, 2017, 14:00
عضو جدید
کلا انقدر مشکل این نسخه جدی بوده که گوگل دست به کار شده البته نسخه جدید اومده و راحت میتونید اوکیش کنید
-
تعداد تشکر ها از Club4fun به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2017, 21:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Club4fun
کلا انقدر مشکل این نسخه جدی بوده که گوگل دست به کار شده البته نسخه جدید اومده و راحت میتونید اوکیش کنید
من خیلی وقت پیش نسخه جدید را گرفتم.. الان چند هفته است که آخرین نسخه ورد پرس رو سایت من نصبه اصلا" نباید برای من این مسیجو می فرستاده... گوگل پر ازباگه
از دیروز ترافیک گوگلم داره می یاد پایین
-
-
February 7th, 2017, 21:45
به دلیل باگ امنیتی خیلی جدی خود گوگل هم پیام داده تا حتما بروزرسانی در سریعترین زمان ممکن صورت بگیره
-