باسلامFatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/mahyarpa/public_html/wp-includes/class-wp-locale.php on line 233
میخوام روی هاستم وردپرس نصب کنم از همون اول این خطا رومیده
مشکل کجاس
با تشکر
باسلامFatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/mahyarpa/public_html/wp-includes/class-wp-locale.php on line 233
میخوام روی هاستم وردپرس نصب کنم از همون اول این خطا رومیده
مشکل کجاس
با تشکر
سلام
اطلاعات دیتابیس رو در فایل کانفیگ وارد کردید ؟
اره وارد کردم ولی با باز الان این خطا رو میده بعد از وارد کردن نام دیتابیس - نام کاربری و رمز موقع نصب وردپرساطلاعات دیتابیس رو در فایل کانفیگ وارد کردید ؟
با عرض پوزش، جهت شروع کار به پروندهی wp-config-sample.php نیاز است. لطفاً دوباره این پرونده را بارگذاری نمایید.
از طریق امضا در ارتباط باشید دسترسی بدید درست کنم براتون
میشه لطف کنید روش حل این خطا رو بفرمایید چون قبلا نصب میکردم مشکل نداشتماز طریق امضا در ارتباط باشید دسترسی بدید درست کنم براتون
شاید مشکل دوستان دیگه هم باشه
با عرض پوزش، جهت شروع کار به پروندهیwp-config-sample.phpنیاز است. لطفاً دوباره این پرونده را بارگذاری نمایید.
نسخه php شما چند هست؟
درود ! اگر از نسخه جدید وردپرس استفاده میکنید که اصلا نیاز نیس فایل wp-config-sample.php رو تغیر نام بدید و ...
نسخه php چند هست ؟؟
سلام راه کارهایی که همکاران ارائه دادند رو تست کنید
در ضمن با یه سرچ کردن ساده در گوگل هم در سایت های فارسی هم خارجی
براحتی می توانستید راهکار با پیدا کنید
موفق باشید.
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
اگر شما قبلا وردپرس نصب کردید حتما می دونید که فایل wp-config-sample.php باید به wp-config.php تغییر پیدا کند. مشکلات شما مربوط به نسخه php هستش نسخه php رو بالای 5.6 قرار بدید درست میشه البته وردپرس با php 7 i هم در آخرین نسخه سازگار هستش.
من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)