درود. دوستانی که سئو کار هستن و یا وبسایت هایی در حوزه آی تی دارند ، لطفا آفر برای بک لینک دائمی به صورت فالو بدید. قیمت ها نجومی نباشند لطفا. ضمنا دوستانی که تعداد بالا میفروشند ، لیست پ.خ کنند. با تشکر
درود. دوستانی که سئو کار هستن و یا وبسایت هایی در حوزه آی تی دارند ، لطفا آفر برای بک لینک دائمی به صورت فالو بدید. قیمت ها نجومی نباشند لطفا. ضمنا دوستانی که تعداد بالا میفروشند ، لیست پ.خ کنند. با تشکر
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
دوست عزیز iranian-portal ، متاسفانه داشتم منشن میکردم که پاک کردید و مشکل دار شدم بنده.
محض اطلاع جنابعالی باید عرض کنم بنده نگفتم 100 تا بک لینک میخوام 2 هزار تومان مثلا. قیمت همه دوستان رو میگیرم ، بودجه خودم رو نگاه می کنم و سپس اقدام به خرید میکنم ، نه اینکه بگم هرکی می خواد ، 100 تا بک لینک میخرم 2 هزار تومان ، پول در آوردن هم سخت هست و یک منشی تمام وقت 500 تومان میگیره... همیشه برای تمامی حرفه ها ارزش قائل بودم و به همه اشخاص شخصیت دادم و همین رو هم پس گرفتم و به کسی توهین نکردم مگر در مواقعی که حس کردم داره به شعورم توهین میشه ( عینا مورد جنابعالی ).
لازم به ذکر هست که عرض کنم بنده تعرفه بالاتری نسبت به همکاران خودم دارم ولی از نظر کیفیت ، مشتریان دیدند که در سریع ترین زمان ممکن هم کامنت گرفتن از پست ها و هم بازدید. در حال حاظر هم ( از 2 روز گذشته ) زمان سفارش گرفتنم تموم شده و سفارش هم نمیگیرم ولی در تاپیک جنابعالی شرکت کردم ، چراکه وظیفه خودم میدونستم در حالیکه تمام مشتریان بنده حقیر مطلع هستند که هرگز خودم پست کپی کار نمی کنم و میدم بقیه کار کنن چراکه واسه سایت مضر هست و بنده هیچوقت وجدانم اجازه ضرر رسانی نمیده پس دلیلی نداشته که بخوام تخریبی انجام بدم و ندادم هم ، تنها دلیل شرکت بنده ، این بوده که خواستم حق هیچ کسی ضایع نشه و کاری که به نظر بنده درست بوده رو انجام دادم.
در نهایت هم عرض کنم که اگر دلخوری از بنده در دل دارید ، بنده پوزش خواهم ولی هنوز هم این حرف رو میزنم ، پستی 1000 ریال برای هر نوع پستی ، بی انصافی هست.
ضمنا متشکر از جنابعالی که حاشیه رو ادامه نخواهید داد.
ارادتمند. با آرزوی پیروزمندی
عرض ادب
بزرگوار بک لینک دائمی در یک وب سایت معتبر بنده ندیدم !
دوحالته:
1 رپورتاژ دائمی
2 وبلاگ
بنده وبلاگو پیشنهاد نمیکنم چون الگوریتم گوگل داره از بلاگ فاصله میگیره طبق شواهد تجربی
و
رپورتاژ مورد مناسبیه برای اینکار - اگرچه خودتون کارشناس مدیریت محتو و سئو مطالب هستید و بنده جسارت نمیکنم !
درهرصورت
اگر تمایل داشتید به تلگرام داخل امضا پیام بدید سایت های در زمینه ای تی و نرم افزار و اینترنتی و... تعداد بالایی داریم
خریداری شد. تاپیک بسته شود
سلام
سایت ما رو میتونید چک کنید دوست داشتید ماهی 150 هزار تومان هست قیمت بک لینک
VatanYab.Com
جهت خرید و پاسخ به سوالات در تلگرام یا تماس:
09120930926
جوادی جم
سلام
بک لینک در وبلاگ های رزبلاگ،میهن بلاگ،لوکس بلاگ و ....
هر بک لینک 250 تومان
دائمی هستش
http://portal.pardazmizban.com/
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
با سلام . در خدمتیم با قیمت بسیار مناسب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)