-
عضو انجمن
یک مشکل در راه اندازی vpn !
سلام من از ویندوز 2003 سرور استفاده می کنم ، هنگام انجام مراحل ایجاد VPN این عکس رو ببینید

وقتی کلیک می کنم پیغامی نشون میده که نوشته باید شما 2 کارت شبکه داشته باشید !( VPS ویندوزی که من دارم از طریق vmware راه اندازی شده و یک کارت شبکه بیشتر نداره )
در نتیجه نمی تونم این مراحل رو انجام بدم. در صورتی که custum confirguration بزنم میشه کاربران وصل بشن ، اما هیچ رسیوی ندارن که فکر می کنم مشکل برمیگرده به همون
وقتی کلیک می کنم پیغامی نشون میده که نوشته باید شما 2 کارت شبکه داشته باشید !( VPS ویندوزی که من دارم از طریق vmware راه اندازی شده و یک کارت شبکه بیشتر نداره )
؟
-
-
May 27th, 2009 03:27
# ADS
-
مدیر کل
پاسخ : یک مشکل در راه اندازی vpn !
خوب به مید سرور بگید یه دونه lan بهتون اضافه کنه
یا خودتون از New هاردور اضافه کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
مرسی.
بعدش ، از همین ip وی پی اس میشه استفاده کرد ، یا نیازه 2 تا ایپی داشته باشیم که به اون lan بدیم؟
-
-
مدیر کل
اگه برای vpn میخوای که باید ایپی لوکال بدی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
عضو انجمن
مرسی.
میشه یه توضیحی بدی چه طوری ایپی لوکال ایجاد کنم ؟
یعنی همون 192.168.0.1 ؟ تا 255
-
-
June 11th, 2009, 10:10
از طریق custom configuration اقدام کنید در مرحله بعد VPN و nat رو انتخاب کنید بعد که rras راه اندازی شد یه propertise ازش بگیرد یه رنج آی پی invalid یا همون local رو اضافه کن بهش ras رو ریست کن بعدوصل شو.
البته حرف وحید جان هم صدق می کنه اما خوب 2 تا روی یه vps ممکنه در یه جاهایی از کار مشکل ساز بشه.
-
تعداد تشکر ها ازfaraso به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2009, 17:49
آموزش تصویری راه اندازی : http://www.forum.persianwhois.com/thread110.html
به همین راحتی به همین خوشمزگی
-
-
June 11th, 2009, 21:16
مدیر کل
ارتباط مستقیم با من :
-