صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: مراقب عواقب اینکارها در فضا مجازی باشید ⛔️

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

پیش فرض مراقب عواقب اینکارها در فضا مجازی باشید ⛔️

عرض ادب

امروز قصد دارم در مورد موضوعی بی نهایت مهم با شما صحبت کنم
    موضوعی که شاید در روند زندگی شما و بقیه تاثیر بسزایی داشته باشد

همه ما روزانه شاهد حواشی زیادی در این سایت یا سایت های مختلف هستیم
    که طی ان: شکایت و گزارش فلان سایت - پست تخریب فلان کاربر و.... را مشاهده میکنیم

متاسفانه آن زمانی که باید فرهنگ سازی میشد در این مورد
    تلویزیون داشت سریال های ماه و پلنگ و گربه و عاشقانه پخش میکرد

اشخاصی که در این سایت هستند حتی خودشان هم نمیدانند بعضی اعمالشان چه عواقی میتواند داشته باشد !!!

به این موارد خوب توجه کنید:

- از این یوزر خوشم نمیاد برم بهش فحش بدم با با ای دی های مختلف؟ و اصلا کی میخواد متوجه بشه؟ شکایتیم که نمیتونه بکنه !!!!

- گاهی میدونیم سرویس دهندمون شاید بی تقصیر باشه اما براش تاپیک میزنیم یا سر مشکل شخصیمون براش تاپیک میزنیم که حالشو بگیریم و ابروشو ببریم

- از این یوزر خوشم نمیاد ! اصلا رقیبمه چرا باید بیشتر از من بفروشه>؟ بذار با زدن یه پست تخریبی کل تاپیک فروششو خراب کنم

- بذار حال این طرف رو بگیریم - با ای دی مولتی یا گروهی به تاپیکش حمله کنیم !!!!!

و.......

موارد از این دسته خیلی زیاد است - به این ها میگویند بیماری ها ذهن
    که طی ان شخص برای عقده گشایی و ضعف درونی اش اقدام به لطمه زدن روحی به دیگران میکند
    و بدون شک در هنگام ارتکاب اینکار خودش را هم توجیه میکند !!!!

حال مسئله را از سوی دیگری بررسی میکنیم ! ایا عواقب اینکارهارا میدانید؟

1 - چه مسلمان باشید چه کافر - چه بخواهید چه نخواهید . در طبیعت قانونی وجود دارد به نام کارما - karma که هر اشتباهی کنید
    و هر بدی کنید بدون شک چه بسا بدتر به سمت خودتان برمیگردد
    و مطمئن باشید روزی همین بلاهارا چه بسا بدتر شخص دیگری بر سر خودتان می اورد !!!!!

2. اگر هم به دینتان اعتقادی دارید و دینتان از روی ارث نیست و از روی یقین است باید بدانید که
    بردن ابروی کسی یا ازار دادن یا ظلم کردن جزو گناهان نابخشودنی و " حق ناس" است

پس اگر فکر میکنید اینجا جایی است که دست هیچکس به شما نمیرسد
    و همین باعث می شود که این حق را داشته باشید که هرکاری دوست داشته باشید بکنید سخت در اشتباهید
    در کلام اخر
    مثالی رو میزنم براتون از یکی از بزرگانی که در محضرشون بودم, ایشان گفتند

زندگی مثل یک مزرعه ای میمونه که صبح تا شب روی اون کار میکنی
    داخل این زمین اگر خوبی بکاری - خوبی برداشت میکنی ( انرژی مثبت )
    اگر بدی بکاری - شک نکن بدتر از بدی رو برداشت میکنی ( انرژی منفی )

مختارید که این الارم رو شوخی بگیرید ! و دوباره به رفتارهای زشت و ناپسند و کودکانه تان ادامه بدهید
    و تاثیر مخرب ان را در زندگیتان لمس کنید
    میتوانید هم
    در این سال جدید با تغییر رفتار و انسانیت بیشتر شاهد تغییر زندگی و پیشرفت خود باشید

2. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

پیش فرض پاسخ : مراقب عواقب اینکارها در فضا مجازی باشید ⛔️

تاپیک آپدیت می شود
    تا دوستان بیشتری مطالعه کنند

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

سلام
    به موضوع کاملاً درستی اشاره کردید اما متاسفانه این فرهنگ ما از قبل از فضای مجازی و در فضای حقیقی شکل گرفته و به فضای مجازی منتقل شده.
    پس اصولاً تا وقتی فضای حقیقی سالمی وجود نداشته باشه فضای مجازی سالمی هم نباید انتظار داشت.

نمیشه در این مورد فلسفه بافی کرد و نبایدم کرد چون من و شما به عنوان عضو کوچکی از جامعه خیلی زور بزنیم فقط چند تا تشکر و لایک میگیریم وگرنه تغییرات عمده مردم با اهداف سیاسی دست ما نیست و حق دخالت توش هم نداریم.

6. تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    سلام
    به موضوع کاملاً درستی اشاره کردید اما متاسفانه این فرهنگ ما از قبل از فضای مجازی و در فضای حقیقی شکل گرفته و به فضای مجازی منتقل شده.
    پس اصولاً تا وقتی فضای حقیقی سالمی وجود نداشته باشه فضای مجازی سالمی هم نباید انتظار داشت.

نمیشه در این مورد فلسفه بافی کرد و نبایدم کرد چون من و شما به عنوان عضو کوچکی از جامعه خیلی زور بزنیم فقط چند تا تشکر و لایک میگیریم وگرنه تغییرات عمده مردم با اهداف سیاسی دست ما نیست و حق دخالت توش هم نداریم.
    ممنون از شما
    حقیقتا بحث فلسفه و .... نیست
    و این حرفارو قبل از هرکس داشتم به خودم میگفتم و چندبار هم خوندمشون !

حقیقت اینه شاید من ندونم چی دقیقا درسته اما میدونم
    دنیارو نمیشه نجات داد اما
    میشه با تغییر دادن خودمون ...امکان تغییر جهان رو ایجاد کنیم......

8. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Netfollower نمایش پست ها
    ممنون از شما
    حقیقتا بحث فلسفه و .... نیست
    و این حرفارو قبل از هرکس داشتم به خودم میگفتم و چندبار هم خوندمشون !

حقیقت اینه شاید من ندونم چی دقیقا درسته اما میدونم
    دنیارو نمیشه نجات داد اما
    میشه با تغییر دادن خودمون ...امکان تغییر جهان رو ایجاد کنیم......
    نه اشتباه نشه خودم رو گفتم که نمیشه نظرات کارشناسی داد وگرنه متن شما که عین حقیقته.
    بله انسان تا یه جایی می تونه خودش رو جدای فرهنگ غلط بقیه بدونه اما بعضی جا ها مجبوره همرنگ جماعت بشه البته تو این موضوع فحش و فحش کشی نمیگم منظورم تو سایر مسائله.

نمیشه تو جوب زندگی کنیم و کثیف نشیم ولی میشه تفکرات خودمون رو با بقیه متفاوت کنیم که حداقل شاید بتونیم خودمون رو گول بزنیم و به جامعه امیدوار بشیم.
    یه جمله معروف هست نمی دونم از کیه ولی میگه "هر کی درکش بیشتر دردش بیشتر" به همین دلیل خیلی از حتی مفاخر ممکنه خودشون رو به بی خیالی بزنن که حداقل زندگی براشون سخت نگذره وگرنه اصل معضل رو مسلماً می دونن.

همین 2 روز پیش بود چهار راه ولیعصر بودم مرده با یکی بحثش شده بود هر چی فحش و حرف زشت بلد بود داشت میگفت اما دیگه مردم ما مردم قدیم نیستن که بیان نصیحت کنن بلکه قشنگ داشتم میدیدم هیچ کس حتی اون یارو که داشت فحش میداد رو نمیدید! یعنی رسماً انگار کسی نبود که داشت فحش های خیلی زشت میداد حالا گولاخ هم نبود که بگید مردم ترسیدن نه یه مرد مسن و با اندام خیلی نحیف بود.

10. تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    نه اشتباه نشه خودم رو گفتم که نمیشه نظرات کارشناسی داد وگرنه متن شما که عین حقیقته.
    بله انسان تا یه جایی می تونه خودش رو جدای فرهنگ غلط بقیه بدونه اما بعضی جا ها مجبوره همرنگ جماعت بشه البته تو این موضوع فحش و فحش کشی نمیگم منظورم تو سایر مسائله.

نمیشه تو جوب زندگی کنیم و کثیف نشیم ولی میشه تفکرات خودمون رو با بقیه متفاوت کنیم که حداقل شاید بتونیم خودمون رو گول بزنیم و به جامعه امیدوار بشیم.
    یه جمله معروف هست نمی دونم از کیه ولی میگه "هر کی درکش بیشتر دردش بیشتر" به همین دلیل خیلی از حتی مفاخر ممکنه خودشون رو به بی خیالی بزنن که حداقل زندگی براشون سخت نگذره وگرنه اصل معضل رو مسلماً می دونن.

همین 2 روز پیش بود چهار راه ولیعصر بودم مرده با یکی بحثش شده بود هر چی فحش و حرف زشت بلد بود داشت میگفت اما دیگه مردم ما مردم قدیم نیستن که بیان نصیحت کنن بلکه قشنگ داشتم میدیدم هیچ کس حتی اون یارو که داشت فحش میداد رو نمیدید! یعنی رسماً انگار کسی نبود که داشت فحش های خیلی زشت میداد حالا گولاخ هم نبود که بگید مردم ترسیدن نه یه مرد مسن و با اندام خیلی نحیف بود.
    احسنت
    نمیدونم یادتونه یا نه
    تقریبا 10 و 15 سال پیش مگه ما جرات داشتیم با دخترخانومی حتی دخترخاله ای کسی بیرون بریم؟
    تو کوچه میرفتی یهو پس گردنی میومد ! کیه؟ اصغر بقال
    بله اقا اون زمان مردم ناموسشون مثل ناموس هم بود
    اونموقع حداقل یه چیزایی برای مردم حرمت داشت
    اونموقع همسایه ها دور هم میشستن و .... الان طرف همسایش بمیره یکماه بعد شاید از بوی جنازش بفهمه !

اوضاع خراب هست اما هستند هنوز کسایی که میشه به اینده امیدوار بود....

البته برای نسل جدید نگرانم خیلی نگران
    بفرمایید داخل اینستاگرام هرچی محتوای غیراخلاقی و پستای تمسخر امیز و تحمت و.... باب شده
    ادمیناشون کین؟ اکثریت زیر 20 سال
    چرا؟ اسطوره های این بچه ها به جای پهلوان تختی و.... شده دلقک های اینستاگرامی !
    کسایی که جز تظاهر به خوشبختی و نمایش وقیحانه اعمال و افکار پوچ و بیخودشون کاری ندارند !
    توقع دارید این بچه ها که اکثریت پدرمادراشون درگیر کار و مشغلن به کجا برند؟؟؟؟؟؟؟

من واقعا نگرانم... این تاپیک رو هم من غیرارادی زدم.... به قول یکی از دوستان ما راوی هستیم... این حرفا از جای دیگست....
    شاید این التیماتومی برای خیلی از دوستانیه که خودشونم حتی فکرشو نمیکنند.....

12. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

عضو انجمن alicpk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    85 پست

این بحث شما درد و دل خیلی از دوستانه که متاسفانه هستند افرادی که به هر دلیلی برای سایرین مشکل درست میکنند .
    نمیدونم این فرهنگ کی قراره درست بشه چون همه ما ادعا داریم که با فرهنگیم ولی ....
    ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi

14. تعداد تشکر ها ازalicpk به دلیل پست مفید

عضو انجمن bahra آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    170 پست

بسیار عالی !
    واقعا تاپیک خوبی ایجاد کردید.
    متاسفانه اکثر افراد در این انجمن از خراب کردن همکارشون لذت می برند و افتخار می کنند. حتی دروغ می بافند تهمت می زند و...
    از این مدل تاپیک های تخریبی خیلی زیاد شده.
    انشا الله که همه به این درک برسند.

16. تعداد تشکر ها ازbahra به دلیل پست مفید

عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Netfollower نمایش پست ها

حال مسئله را از سوی دیگری بررسی میکنیم ! ایا عواقب اینکارهارا میدانید؟

1 - چه مسلمان باشید چه کافر - چه بخواهید چه نخواهید . در طبیعت قانونی وجود دارد به نام کارما - karma که هر اشتباهی کنید
    و هر بدی کنید بدون شک چه بسا بدتر به سمت خودتان برمیگردد
    و مطمئن باشید روزی همین بلاهارا چه بسا بدتر شخص دیگری بر سر خودتان می اورد !!!!!
    من با این قسمت موافقم اما به روش خودم
    من منتظر نمیشم کارما حقم رو بگیره
    خودم دست به کار میشم

متاسفانه یک مافیا هست در این انجمن متشکل از چند گروه
    1. همکارانی که پنل سرور دستشون هست و زمانی که همکاری داره اوج میگیره ا همون پنل زمین میزنند
    2. بچه سالهای بی شخصیت "دهاتی" که اینا رو شخصا ادب میکنم من و جز هابیتهای روزانه هستند
    3. افرادی که چند یوزر نیم دارند با برندهای مختلف و تاپیکهای فروش رو همیشه بالا نگه میدارند با ارایه چند شرکتی و محصولی یک سرور با برندهای مختلف
    4. افرادی که زیر سن قانونی هستند و اگر بیرون انجمن در خیابان ببینید تف نمیندازید کف دستشون اینقدر بچه هستند چه برسه سرور ددیکیتد بخرید مشتریتون رو هاست کنید
    بقیه موارد در حوصله من نیست برای تایپ

==================================================
    طرز ادب کردن بستگی به هر مورد فرق داره
    اگه روی کاسبی من دست گذاشته باشند منم مستقیم روی کاسبیشون دست میزام و اینجا دانش فنی هر کسی بیشتر باشه برنده اونه
    اگه تو تاپیک دخالت کنند بدون اینکه منتظر ادمین فروم باشم شروع به کشف میکنم که چند نفر و از طرف کدوم همکارند سپس به روش خودشون عمل میکنم در "تایم مناسب"

اگر همکاری باشه که عمدی در تایمی که مشتریتون کارتون سرورتون دستش هست میاد و پنل میبنده، لایسنس گرون میکنه، به خاطر همکار دیگه پنل هتزنرتون رو میبنده و یا...
    اون ادم رو دست میزاریم روش و احضارش میکنم یه جایی که صحبت بشه باهاش
    بلاخره من بعد از 10- 15 سال کار شبکه و هاستینگ و فلان 4 تا مشتری کلفت دارم که میتونم مواقع ضروری ازشون بخوام کاری رو انجام بدن برام

شاید باور نکنید اما معمولا بغض میکنند اول کار، به محض اینکه میان و پسورد ایمیل و پنلشون رو مینویسن رو کاغذ گریه میکنند
    آخر کار هم وقتی آنلاین رد گیری کارهاشون رو میکنم از روی ایمیل و یا پنل ها باباشون میاد رضایت میگیره، مادر طرف اومده دادگاه با 75 سال سن التماس کرده
    طرف رو بخشیدیم به حرمت اشک مادرش

من اعتقادی به این دنیا اون دنیا ندارم،
    ماهانه کلی مخارج دفتر ، منشی ، سرورها ، لایسنس، تلفن، اینترنت، صبحونه و نهار بچه های شرکت و هزار تا خرج دیگم دارم
    دارم از جیبم میزنم از ماشینم از خونم از وقتم از سالهای جونیم که از 2005 تا الان این تجارت هیچ پیشرفتی نکرده امثال این انجمن هم روش دارن تاثیر منفی میزارن
    آبرومون رفته والا اینقدر بچه اومده کلاهبرداری کرده

اعتقاد دارم هر کسی در همین دنیا و به فاصله کوتاه از کاری که میکنه باید تاوان بده
    اگر امروز عصر همکاری داره لابی میکنه مثلا پنل من رو ریپورت کنه
    شب نشده 4 سرور وی ام ویرش با کل دیتای مشتری تبدیل به خاطره شده.
    همه این کارو میکنید، همه همکارا میکنن
    من دیدم، زیاد دیدم سالهاست اینجام
    مدرک دارم از اونایی که زیر دست همکارا عمدی نابود شدند تا اونایی که لابی میکنند رو میشناسم،

رامین عزیز:
    ضمن اعلام پوزش
    باید این انجمن رو بر اساس افرادی که شرکت دارند و دارای شخصیت معتبری هستند
    از افراد 10 تا 16 ساله بدون مسئولیت قانونی پاکسازی بشه
    وگرنه پای شما به عنوان معرف گیر هست در مجامع قانونی

من فتای چند جا رو رفتم بستر کلاه برداری رو شاکی معرف زدند: انجمن وب هاستینگ تاک
    در محافلی بارها اسمتون رو می برند، تا الان که کسی دست روتون نزاشته خدارو شکر اما فردا رو معلوم نیست
    باید مثل webhostingtalk اصلی یوزرهای شرکتی و معتبر رو جدا کنید
    نه اینکه تضمینی چیزی کنید، نه فقط باید جدا کنید که مسئولیت شما معین بشه در مراجع قانونی
    میدونید؟ مثل افرادی که درگاه پرداخت داشتند و سر همین احراز هویت ها،
    شما و همه دیدند که در خیلی ارگانها پاشون گیر کرد و گیر هست کماکان
    شمام در دادگاه همچین حکمی رو میتونید بگیرید و سر هیچ و پوچ مدتها وقت بزارید تا خلاص بشید

شما این بستر معرفی سرویس، آشنایی مردم با همئیگه و آشنایی مشتری با فروشنده و فروش رو مهیا کردید پس باید پاسخگوی قانونی هم باشید
    که اگر خدای ناکرده روزی مشکلی براتون پیش بیاد اون روز متوجه حرف من میشید و کمبود ادله پیدا میکنید
    و اندازه سهمتون در کلاهبرداری رخ داده مجرم میشید این انجمن قانونی به نام هرکسی باشه اون رو احضار میکنند اندازه خودش حکم میگیره از قاضی

همه همکاران گرامی که در حد تاپیک میبینند صحبتی داشته باشند دریغ نفرمایید.
    بلکم با همت خودمون انجمن رو پاکسازی کنیم، این کاسبی ما هست که سالها هزینه و عمرمون رو گذاشتیم براش نه کاسبی یه عده بچه ولگرد
    بنگی

یک عده از کسانی که اینجا این کارا رو میکنند همون تین ایجیر های ولگردن که توی پارکها میبینید دارن مصرف میکنند
    اینجا هم همینن با تقاوت اینکه میدونن پشت وب نمیتونی بگیریش 2 تا سیلی آبدار بزنی تو دهنش پس معلومه به سیم اخر بزنند و وقیح هستند
    ویرایش توسط ParsWebIT : January 3rd, 2017 در ساعت 21:40
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

18. تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید

عضو انجمن bahra آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    رامین عزیز:
    ضمن اعلام پوزش باید این انجمن رو بر اساس افرادی که شرکت دارند و دارای شخصیت معتبری هستند
    از افراد 10 تا 16 ساله بدون مسئولیت قانونی پاکسازی بشه
    وگرنه پای شما به عنوان بستر ساز گیر هست در مجامع قانونی

من فتای چند جا رو رفتم بستر کلاه برداری رو شاکی معرف زدند: انجمن شما 2-3 بار دیدم
    باید مثل webhostingtalk اصلی یوزرهای شرکتی و معتبر رو جدا کنید
    نه اینکه تضمینی چیزی کنید، نه فقط باید جدا کنید که مسئولیت شما معین بشه در مراجع قانونی
    شما این بستر معرفی و فروش رو مهیا کردید پس باید پاسخگوی قانونی هم باشید
    که اگر خدای ناکرده روزی مشکلی براتون پیش بیاد اون روز متوجه حرف من میشید و کمبود ادله پیدا میکنید
    درود
    مدریت اصلی دست رامین نیست.
    اگر این کار انجام بشه خیلی عالی میشه
    تازه ویبولتین این ویژگی رو داره که بشه برای هر یوزر گروه کاربری با نام و حتی رنگ و شکل مختلف ایجاد کرد .
    مثلا قانون بزارند پست بالای 50 و تایید اطلاعات هویتی و تماس و... می تونن در این گروه قرار بگیرند.
    انشاالله که رسیدگی بشه

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)