سلام من از کاربران قدیمی سرویس هاستینگ vvs.ir بودم
سایتی که برگزیده جشنواره وب بود چرا تعطیل شد .
اخرین خبری که داشتم ازایشون این بود که بخاطر تخلف کاربرانشون بازداشت شدن
یک سال کسی خبر از آقای یوسف قدیری نداره کسی میدونه کجاست؟
سلام من از کاربران قدیمی سرویس هاستینگ vvs.ir بودم
سایتی که برگزیده جشنواره وب بود چرا تعطیل شد .
اخرین خبری که داشتم ازایشون این بود که بخاطر تخلف کاربرانشون بازداشت شدن
یک سال کسی خبر از آقای یوسف قدیری نداره کسی میدونه کجاست؟
یک سال این رو زده!!!
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
دوست عزیز مسدولیت استفاده نادرست یا تخلف کاربران به عهده صاحب سرویس و یا هاست هست. اگر فتا رفته باشید بهتون توضیح و تذکر میدن که در صورتی که کاربری خطایی و یا عمل خلاف قوانین انجام داده باشه و به هر دلیلی نتونن اون شخص رو پیدا کنند شما به عنوان صاحب سرویس یا هاست مسئولید و باید پاسخگو باشید.
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
احتمالا مشکل دستگیری ایشون چیزی دیگری بوده
بنده قبلا در مورد تخلفات کاربرانم احظار شدم ولی فقط ازم خواسته شده که اطلاعات کاربران را تحویل بدم و منم طبق فرمی که در سیستم داشتم اطلاعات را تحویل دادم و بعدش گفتن که سرویس را حذف کنم و منم حذف کردم
احتمالا ایشون مشکل دیگری داشتند
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
در مورد وضعیت ایشون اطلاعی ندارم ولی اگر نتونن کاربر رو پیدا کنن و یا اطلاعات نادرست باشه صاحب هاست مسئول هست. بنده هم فتا احضار شدم.
حتی در مورد ip هم گفتن مثل شماره تلفن میمونه اگر واگذار کردید ip رو و یا حتی کنسل کردید باید بیایید اطلاع بدید و ثبت کنید وگرنه در صورتی که تخلفی با ip که به اسم شما ثبت شده صورت بگیره، مسئولید و باید پاسخگو باشید.
سایت فوق العاده خوبی بود واقعا حیف شد ، من کارم رو با پی سی شیر شروع کردم پشتیبانی خیلی خوبی هم داشت هر موقع تماس میگرفتم با حوصله جواب میداد نمیدونم چرا این اتفاق براش افتاد ، دعا میکنم بزودی آزاد بشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)