-
January 8th, 2017, 19:10
به دست آوردن تاریخ شمسی با بک کلیک در jquery
https://jsfiddle.net/hz7uuzj6/5/
میخام وقتی کاربر رویه دکمه submit کلیک کرد . به ترتیب سال ماه روز ساعت دقیقه ثانیه , به وقت تهران وارد فیلد ها بشه .
کل نت رو خوردم . به جواب خاصی نرسیدم .
چنتا فریم وردک طراحی شده بودن که با json کار میکردن و روش نصب اونارو بلد نبودم .
میخواستم بدونم , ایا تکنیک یا تابع اماده ای برای اینکار هست .
ممنون بابت وقتی که میزارید
-
-
January 8th, 2017 19:10
# ADS
-
January 8th, 2017, 19:28
عضو جدید
پاسخ : به دست آوردن تاریخ شمسی با بک کلیک در jquery
همون کد خودتون رو آپدیت کردم. بفرمایید :
https://jsfiddle.net/hz7uuzj6/6
کافی بود از کتابخانه PersianDate استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها ازkamrava به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2017, 19:50

نوشته اصلی توسط
kamrava
عالی بود .
واقعا دستتون درد نکنه دوست من .
-
-
January 8th, 2017, 21:30
یه مشکلی که دارم الان اینه :
وقتی تایم سیستم عامل خودمو تغییر میدم . تمام تاریخ شمسی بهم میرزه . یعنی این فریمورک سمت کلاینته . اگر بخوام از ساعت سرور یا ساعتی استفاده کنم که با تغییر ساعت سیستم عامل کاربر تغییر نکنه باید چیکار کنم >>>
-
-
January 9th, 2017, 09:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
<?php?>
یه مشکلی که دارم الان اینه :
وقتی تایم سیستم عامل خودمو تغییر میدم . تمام تاریخ شمسی بهم میرزه . یعنی این فریمورک سمت کلاینته . اگر بخوام از ساعت سرور یا ساعتی استفاده کنم که با تغییر ساعت سیستم عامل کاربر تغییر نکنه باید چیکار کنم >>>
جاوااسکریپت ClientSide هست و طبیعی هست که تاریخ سیستم کاربر رو نشون بده نه سرور! اگر میخواید تاریخ سرور رو به کاربر نشون بدید دو تا راه حل دارید :
۱- سمت سرور تاریخ میلادی رو تبدیل کنید به تاریخ شمسی ( بوسیله کتابخانههایی مثل jDate) و بعد تاریخ رو بفرستید سمت کلاینت و نمایش بدید.
۲- تاریخ میلادی رو از سمت سرور بفرستید به کلاینت و اونجا از طریق همین کتابخانه PersianDate تاریخ میلادی که از سمت سرور دریافت کردید رو تبدیل کنید به شمسی و نمایش بدید.
-
تعداد تشکر ها از kamrava به دلیل پست مفید