-
March 2nd, 2017, 11:46
همکاری در مدیریت سایت
سلام دوستان من یه سایت دارم و به روز کردنش تنهایی واقعا سخته - بیشتر برای مدیریت باید یه تیم باشی ولی خب کسی رو نمیشه پیدا کرد الان کسی هست بیاد کمک
شرایط رو هم خودش بگه یا اینکه با چه شرایطی همکاری کنیم سایت درامدی نداره و خرجش زیاده ولی رتبه خوبی داره + بازدید خوب
مثلا میتونیم بنرتون رو قرار بدیم یا شرایطی که خودتون اعلام کنید تا بررسی کنم ممنون
آدرس
http://www.dailymobile.ir
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
March 2nd, 2017 11:46
# ADS
-
March 2nd, 2017, 12:11
عضو جدید
پاسخ : همکاری در مدیریت سایت
سلام و درود عزیز
از طریق تلگرام در تماس باشید
@life_admin
-
-
March 2nd, 2017, 12:46
چه نوع کمک یا همکاری نیاز دارید؟ در ارتباط باشید لطفاً. شناسه تلگرام در امضا هست.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
March 2nd, 2017, 13:17
-
-
March 2nd, 2017, 14:18
دوستان گلم لطفا هر کدوم شرایط خودش رو همین جا بگه من بیشتر یه تیم باشیم خیلی خوبه حالا ولی شرایط مهمه چون سایت درامد نداره باید از راهای دیگه به تفاهم برسیم ولی سایت کلی جای پیشرفت داره دامنه سه ساله و همیشه هم اپدیت بوده قالب هم اختصاصیه رتبه الکسا هم خوبه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Reza G
چه نوع کمک یا همکاری نیاز دارید؟ در ارتباط باشید لطفاً. شناسه تلگرام در امضا هست.
به رورسانی سایت و ارسال مطالب در دسته های مختلف تاکید میکنم مطالب باید هر چی باشه اختصاصی باشه کپی تغییر و ... قبول نیست
موبایل روز
-
-
March 2nd, 2017, 14:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delshad
دوستان گلم لطفا هر کدوم شرایط خودش رو همین جا بگه من بیشتر یه تیم باشیم خیلی خوبه حالا ولی شرایط مهمه چون سایت درامد نداره باید از راهای دیگه به تفاهم برسیم ولی سایت کلی جای پیشرفت داره دامنه سه ساله و همیشه هم اپدیت بوده قالب هم اختصاصیه رتبه الکسا هم خوبه
- - - Updated - - -
به رورسانی سایت و ارسال مطالب در دسته های مختلف تاکید میکنم مطالب باید هر چی باشه اختصاصی باشه کپی تغییر و ... قبول نیست
درود
خیلی هم خوب - بنده برای تامین سرور و هاست سایت میتونم کمکتون کنم اگر که نیاز داشتید میتونیم همکاری کنیم
-
تعداد تشکر ها از lifeserver به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 14:27

نوشته اصلی توسط
lifeserver
درود
خیلی هم خوب - بنده برای تامین سرور و هاست سایت میتونم کمکتون کنم اگر که نیاز داشتید میتونیم همکاری کنیم
تشکر ولی فعلا سرورهای سایت رو طلاهاست و مشکلی هم ندارن در صورت صلاح دید در آینده شاید انتقال بدیم ولی فعلا روی محتوا تمرکز دارم
موبایل روز
-