-
February 11th, 2010, 15:48
عضو انجمن
محدود کردن دانلود
من میخوام دانلود فایلهایی که رو که به صورت لینک مستقیم میزارم محدود کنم، طوری که مثلا برای یه فایل خاص بیش از یه حدی پهنای باند مصرف نشه و مثلا اگه 2000 نفر خواستند اون فایل رو بگیرند اون پهنای باند بین اونا تقسیم بشه! و همه با سرعت خیلی پایین به گرفتن ادامه بدند ولی نه سرور به مشکل بخوره (یعنی دریافت این فایل برای دریافت فایلهای دیگه تو همون لحظه مشکل ایجاد نکنه)و نه کسی در گرفتن فایل خطا بگیره! فایل ها هم حتما باید لینک مستقیم باشه(مگه اینکه این طوری نشه!) کسی میدونه باید چیکار کنم؟
اصلا یه جور دیگه سوال کنم! برای گذاشتن لینک مستقیم بهترین حالت چی هست؟!؟ ببینید مثلا 2000 تا فایل لینک مستقیم شما گذاشتین و میخواین با همین محدودیت های سخت افزار و پهنای باندی که دارین این 2000 تا فایل به طور مساوی از امکانات بهرهمند بشند! چیکار باید کرد؟
-
-
February 11th, 2010 15:48
# ADS
-
February 26th, 2010, 11:31
پاسخ : محدود کردن دانلود
کسی نبـــــــــــــــــــــــ ــود ؟!
ما هم نیازمندیم
-
-
February 26th, 2010, 11:36
عضو دائم
نمي دونم اين روش من فايده داره يا نه!فكر كنم فقط منابع سخت افزاري رو بيشتر بخوره و سرعت كاربران رو در عوض كمتر كنه!به هر حال ايده هستش 
فايلي رو كه كاربر ميخواد دانلود كنه خط به خط با php بخون و بفرست به خروجي...
با توجه به پهناي باند و تعداد آنلاين ها بين خوندن خط هاي بعدي delay بذار!
-
-
February 26th, 2010, 11:49

نوشته اصلی توسط
hello
نمي دونم اين روش من فايده داره يا نه!فكر كنم فقط منابع سخت افزاري رو بيشتر بخوره و سرعت كاربران رو در عوض كمتر كنه!به هر حال ايده هستش

فايلي رو كه كاربر ميخواد دانلود كنه خط به خط با php بخون و بفرست به خروجي...
با توجه به پهناي باند و تعداد آنلاين ها بين خوندن خط هاي بعدي delay بذار!
چی چی ؟!
کامل توضیح بده بینم دنیا دست کیه
-
-
February 26th, 2010, 12:40
عضو دائم
در کل، لینک دانلود رو کسی نبینه
-
-
February 26th, 2010, 14:43
عضو دائم
ببين من فايلي رو كه ميخوام بدم دست كاربر دانلود كنه لينك مستقيم مي دم بهش ولي لينك مستقيم مستقيم نسيت!
مثلا فايل رو با نام jusdghfjsdh.zip ذخيره كردم بعد به كاربر لينك اينجوري مي دم
url/dl/test.zip
كه با htaccess اون وصل مي كنم به يك فايل php و با اون php خط به خط اطلاعات فايل رو مي خونم و به خروجي مي فرستم و كاربر هم دانلود مي كنه
منظورم هم از اين كار اينه كه بتونم آي پي تمام كاربراني كه فايل رو دانلود مي كنند و تعداد دفعات دانلود كامل فايل رو داشته باشم.
كه تا اينجا تاثيري تو سرع دانلود كاربر نداره
ولي حالا مي گم بين خوندن خط ها يكجوري تاخير زماني ايجاد بشه تا سرعت دريافت فايل پايين بياد (ميزان تاخير بايد با يك رابطه منطقي ايجاد بشه تا سرعت و ... بين يوزرها تقسيم بشه)
البته روش رو دارم تئوري ميگم و امتحانش نكردم كه ببينم كار مي كنه يا فقط منابع سخت افزاري بيشتري مي خوره!
ولي اگر بخوايد بخشي كه باهاش فايل رو مي خونم رو مي تونم بذارم تا ببينيد هر چند يك حلقه سادست...
-
-
February 26th, 2010, 19:41
عضو دائم
اسکریپت های دانلود زیاد هستند
-
-
February 26th, 2010, 19:44
اسکریپت داونلود دیدم که همین طور بوده تعیین میکنید که فلان فایل با چه سرعتی حداکثر داونلود بشه؛ از پی سی ول یادمه گرفته بودم.
-
-
February 27th, 2010, 16:31
شاید بهترین راه محدود کردن تعداد کانکشن های هر آی پی باشه
-
-
February 28th, 2010, 08:53
عضو دائم
اینجوری شما باید 24 ساعته پای سرور باشید
-