سلام در مورد هاست ایران و خارج زیاد اطلاعات دارم و خودم هاست ایرانو ترجیح میدم میخاستم نظر دوستان که توی کار هاستیگ هستن بدونم
با تجربه شما در زمینه هاست کدومو پیشنهاد میدین
هزینه ملاک نیست کیفیت و اپ تایم و .. مهمه
سلام در مورد هاست ایران و خارج زیاد اطلاعات دارم و خودم هاست ایرانو ترجیح میدم میخاستم نظر دوستان که توی کار هاستیگ هستن بدونم
با تجربه شما در زمینه هاست کدومو پیشنهاد میدین
هزینه ملاک نیست کیفیت و اپ تایم و .. مهمه
اگر درگاه پرداخت مستقیم گرفتین از خود بانک که هاست بهتره در غیر این صورت هاست خارج تهیه کنید این نظر بنده هست حالا خودتون میدونین
ینی برای درگاه پرداخت باید حتما ایران باشه
ممنون از نظرتون
درود
اگه سرعت و آپتایم براتون اولویت داره ، هاست خارج (اروپا) تهیه بفرمایید که از مجموعه سرورهای کلاستر استفاده میکنن و آپتایم صددرصدی رو تضمین میکنن.
سرورهای کلاستر هم فک کنم چند 10 سالی طول بکشه تا توی ایران راه بیفته
و یا سرورهای کلود هم مناسب هستن که اپتایم خیلی بالایی درن
ولی اگه سرعت بالا و در نتیجه پینگ پایین برای کاربرانتون رو اولویت گرفتین ، صددرصد ایران بهتره.
البته اگه از خارج خاستین تهیه کنین ، حتمن هارد ssd بردارین که تاخیر زمانی که از لحاظ جغرافیایی پیش میاد ، بخشیش جبران بشه
تجربه استفاده از فرانسه و آلمان و ایران رو داشتم.
فرانسه در مقابل حملات دیداس ، فوووق العاده هستش. آلمان کیفیت و آپتایم خیلی خوبی داره.
ایران هم فقط به خاطر 4تا8 برابر سریع لود شدن سایتها برای کاربران داخلی طرفدارشم
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
ملاک راضی بودن کاربران هست و کاربران بیشتر از اپلیکیشن موبایل میخان استفاده کنن هاست برای اپلیکیشن و سایت میتونه فرق داشته باشه؟ و تعداد انلاین ها زیاد خواهد بود
سرعت بیشتر برای کاربران داخل = هاست ایران
اما همین سرعت بیشتر، ممکنه برای گوگل که میخواد کراول کنه سرعت کمتری داشته باشه! چون از خارج به هاست ایران دسترسی پیدا می کنه!
درود؛
برای کار شما یک سرور اروپایی از دیتاسنتر های مطرح پیشنهاد می شود. در زمینه استفاده شما، پینگ تایم یک بخش نسبتا کوچک از موارد دیگر است که باید به آنها توجه نمود.
موفق باشید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
با سلام خدمت شما.
به نظر بنده سایت های مهم و سازمانی که از اهمیت بالایی برخوردار هستن روی ایران میزبانی شوند بهتر است ....
در هر صورت بنده سرویس میزبانی ایران را بیشتر قبول دارم . چرا که هم سرعت لود سایت بهتر است . و هم در صورت مسدود شدن امکان پیگیری و رفع مشکل وجود دارد .....
اما سرویس های خارج از کشور / درسته سرعت لود خوبی دارند (بعضی لوکیشن ها) / اما در صورت بروز کوچک ترین مشکل مثل هک / دی داس و ...... سرویس را مسدود می کنند و ..........
البته این نظر شخصی بنده بود .
موفق سربلند باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)