-
January 1st, 2017, 22:47
راهنمایی برای خرید سرویس
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان ، خوشحالم که در انجمن شما هستم و در کنار شما.
بنده قصد راه اندازی یک سایت با محتوای رادیو آنلاین رو دارم به صورتی که بشه به صـورت live در
اون برنامه اجرا کرد و کاربر اون رو بشنوه ، حالا میخوام بدونم از چه هزینه ای این هاست ها شروع
می شن و کلاً یه راهنمایی از اهل فن بهم بشه ممنون و سپاس گذار خواهم بود.
با تشکر
-
-
January 1st, 2017 22:47
# ADS
-
January 2nd, 2017, 00:57
پاسخ : راهنمایی برای خرید سرویس
بحث اسکریپت و طراحی سایتتون جداست
میتونید از cms ها و پلاگگین های موجود استفاده کنید یا شخصی بنویسید سایت رو
برای هاست هم هزینه زیادی در بر نخواهد داشت مگر اینکه فایل هاتون به مرور زمان خیلی زیاد بشه که میتونید رو سرور مجازی نگهشون دارید یا نسبت به ارائه دهنده سرویستون از هاست های قوی تر استفاده کنید
-
-
January 2nd, 2017, 01:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amiriyanmanesh
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان ، خوشحالم که در انجمن شما هستم و در کنار شما.
بنده قصد راه اندازی یک سایت با محتوای رادیو آنلاین رو دارم به صورتی که بشه به صـورت live در
اون برنامه اجرا کرد و کاربر اون رو بشنوه ، حالا میخوام بدونم از چه هزینه ای این هاست ها شروع
می شن و کلاً یه راهنمایی از اهل فن بهم بشه ممنون و سپاس گذار خواهم بود.
با تشکر
با سلام بنده پیش از این هم از طریق پادکست همچین بستری ایجاد کرده بودم دوست داشتید بیاید تلگرام صحبت کنیم
-
-
January 2nd, 2017, 12:42
عضو جدید
عرض ادب
پیش از این تجربه راه اندازی رادیو آنلاین به صورت پادکست و برنامه لایو رو داشتم ( حتی مجری بودم یه چند وخت )
در صورتی که کمکی خواستین در خدمتم....
موفق باشید
-
-
January 2nd, 2017, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lastwall
عرض ادب
پیش از این تجربه راه اندازی رادیو آنلاین به صورت پادکست و برنامه لایو رو داشتم ( حتی مجری بودم یه چند وخت )
در صورتی که کمکی خواستین در خدمتم....
موفق باشید
عزیز پوزش میخوام اما وقت درسته
-
-
January 2nd, 2017, 23:10

نوشته اصلی توسط
daryahost
بحث اسکریپت و طراحی سایتتون جداست
میتونید از cms ها و پلاگگین های موجود استفاده کنید یا شخصی بنویسید سایت رو
برای هاست هم هزینه زیادی در بر نخواهد داشت مگر اینکه فایل هاتون به مرور زمان خیلی زیاد بشه که میتونید رو سرور مجازی نگهشون دارید یا نسبت به ارائه دهنده سرویستون از هاست های قوی تر استفاده کنید
من فقط یه صفحه میخوام باشه و یه پلیر ، آیا چیز خاصی میخواد؟ و بازم به cms نیازه؟
-
-
January 2nd, 2017, 23:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amiriyanmanesh
من فقط یه صفحه میخوام باشه و یه پلیر ، آیا چیز خاصی میخواد؟ و بازم به cms نیازه؟
سلام برای چی میخاین این سیستمو راه اندازی کنید؟
اگر میخاین حرفه ای باشه خب مسلما cms اختصاصی از نظر امنیت و سرعت و .. بهتره
اگر میخاین کارو فعلا شروع کنید بعدا حرفه ای تر ادامه بدین میتونید از cms های موجود استفاده کنید و بعدا اختصاصی کنید
به هر حال cms اختصاصی بهتره و حرفه ای تره و هزینه بیشتری داره
-
-
January 3rd, 2017, 10:18

نوشته اصلی توسط
keyhan7
سلام برای چی میخاین این سیستمو راه اندازی کنید؟
اگر میخاین حرفه ای باشه خب مسلما cms اختصاصی از نظر امنیت و سرعت و .. بهتره
اگر میخاین کارو فعلا شروع کنید بعدا حرفه ای تر ادامه بدین میتونید از cms های موجود استفاده کنید و بعدا اختصاصی کنید
به هر حال cms اختصاصی بهتره و حرفه ای تره و هزینه بیشتری داره
من هیچ سیستم خاصی نمیخوام فقط میخوام تو صفحه html ساده یه دکمه پلی باشه برای پخش برنامه زنده همین!!!!!
-
-
January 3rd, 2017, 10:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amiriyanmanesh
من هیچ سیستم خاصی نمیخوام فقط میخوام تو صفحه html ساده یه دکمه پلی باشه برای پخش برنامه زنده همین!!!!!
خب اگر امکاناتی جز پلی نمیخاین چیز خاصی نمیخاد اگر میخاین استاتیک باشه یه صفحه html ساده اگر میخاین داینامیک باشه یه ورد پرس با قالب ساده استفاده کنید و هزینه کمی هم میخاد
-
-
January 3rd, 2017, 11:15

نوشته اصلی توسط
keyhan7
خب اگر امکاناتی جز پلی نمیخاین چیز خاصی نمیخاد اگر میخاین استاتیک باشه یه صفحه html ساده اگر میخاین داینامیک باشه یه ورد پرس با قالب ساده استفاده کنید و هزینه کمی هم میخاد
والا من خودم طراحی صفحات وب انجام میدم ولی فقط html کار هستم واسه همین میخوام ساده انجام بشه و نیاز دارم که ببینم چه هاستی لازم داره این بیشتر برام سواله و از کجا میتونم خرید کنم!
-