ابتدا سلام و عرض وقت بخیر دارم خدمت همه ی همکاران و اساتید محترم
من یک سرور 12 گیگ رم + 12 هسته سی پی یو + 700 گیگ هارد با سیستم عامل سنتوس دارم که اخیرا ( حدودا ) بعد از هر نیم ساعت سرویس mysql مشکل پیدا میکنه
وقتی که service mysqld status رو بزنم وضعیت معمولی و شماره پراسس رو بهم نشون میده , ولی هیچ کدوم از سایت های موجود بر روی سرور بدرستی لود نمیشن و بعد از گذشت زمان پاسخ تایم اوت میده !!
همچنین وقتی سرویس mysqld رو ریست میکنم مشکل برطرف میشه و با گذشت حدودا نیم ساعت تا یک ساعت دوباره مشکل پیدا میکنه !
حدس خودم این هست که mysql نیاز به کانفیگ داره و مشکل از کانفیگ نامناسب هست !
تا 2-3 روز پیش هم این مشکل نبود و یهو به این مشکل برخوردیم !
همون اول فایل /etc/my.cnf وجود نداشت ! بعد چندتا کانفیگ معمولی گذاشتم و در نهایت فایل /usr/share/mysql/my-huge.cnf رو به عنوان کانفیگ mysql گذاشتم , ولی بازهم همین مشکل رو داره !
دوستانی که میتونن بصورت حرفه ای mysql رو برای یک سرور نسبتا پر مصرف با حدودا 30-40 تا سایت با میانگیر بازدید هر سایت حدودا 3 تا 4 هزار آیپی در روز کانفیگ کنن لطفا هزینه رو اعلام کنن . تنها mysql !!
ضمنا خیلی از منابع رم و پردازنده سرور آزاد هست و کمبود منابع نداریم و وب سرور لایت اسپید نصب هست !
پ.ن : سابقه فعالیت و همچنین توانایی سرعت در پاسخ گویی و رفع مشکل توسط عامل مهمی هست .![]()