-
December 18th, 2016, 18:44
عضو جدید
انتقال دامنه .ir به چه صورتیه ؟
سلام . وقت بخیر
دامین ملی داریم که میخواهیم از طریق ایرنیک انتقال بدهیم این انتقال به چه صورت انجام میگیره یعنی مجددا باید به ایرنیک هزینه پرداخت کنیم ؟
من برای انتقال دامین را ازاد کرده ام و کد انتقال را دریافت کردم اما ایرنیک برام مجددا فاکتور صادر کرد
-
-
December 18th, 2016 18:44
# ADS
-
December 18th, 2016, 19:30
عضو انجمن
پاسخ : انتقال دامنه .ir به چه صورتیه ؟
سلام
خریدار دامنه باید مبلغی رو پرداخت کنه همون شخصی که قراره دامنه به پنلش انتقال داده بشه فک کنم 8 تومن بود
-
تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2016, 21:16
عضو انجمن
با سلام
انتقال نصف هزینه ثبت می باشد ولی ثبت کننده ها معمولا هزینه ثبت رو میگیرن که 4 هزار تومان به بالا می باشد
برای انتقال باید کد انتقال رو طرف مقابل بدید بعد از پنلتون تایید کنید
سپس باید مدارکتون رو برای انتقال همون یک دامنه ارسال کنید
بعد توسط واحد ( نمیدونم دقیقا ) ایرنیک تایید میشه و تمام
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2016, 21:23
عضو انجمن
اگر قصد انتقال دامنه دارید ، در قسمت دامنه های من بر روی دامنه مورد نظر کلیک کنید ، به قسمت انتقال رفته و بر روی باز کردن انتقال کلیک کنید ، کد دریافتی رو به فردی که مایل به انتقال هستید بدید
اگر قرار هست دامنه ای به شما منتقل بشه از منو به قسمت دامنه ها ، انتقال دامنه رفته و نام دامنه و کد انتقال رو وارد کنید
میتونید برای پرداخت از وسایت هایی مثل redreseller هم کمک بگیرید
{ Live in the moment }
...
-
تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2016, 21:30
عضو انجمن
سلام
همونطوری که دیگر عزیزان فرمودند, ابتدا اقدام به دریافت کد انتقال میکنید, سپس کد رو به خریدار میدید, ایشون کد رو میزنند, شما در پنلتون تایید میکنید, مدارک مورد نیاز رو از nic.ir/Upload_Documents اپلود میکنید, ایشون هم هزینه رو پرداخت میکنند (میتونن از پنلشون بزنن یا از طریق نمایندگان. از پنلشون هزینه 8تومنه و از طریق نمایندگان از 2هزارتومان به بالا.) و در اولین روز (معمولا) کاری توسط واحد ثبت ایرنیک, تایید میشه و دامنه انتقال میابه.
پ.ن: ایشون مجددا نیاز به ست کردن نیمسرورها دارند.
با احترام
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2016, 13:55
دوستان توضیحات کامل رو دادن
-
تعداد تشکر ها از shahpar به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2016, 15:49
عضو جدید
ممنونمم از راهنمایی دوستان ، انتقال انجام شد الان ازم تعهدنامه کتبی میخواهند یعنی صاحب دامنه باید تعهد نامه کتبی ارسال کنند کسی متن تعهد نامه کتبی رو داره ؟
-
-
December 19th, 2016, 15:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ebiarmin
ممنونمم از راهنمایی دوستان ، انتقال انجام شد الان ازم تعهدنامه کتبی میخواهند یعنی صاحب دامنه باید تعهد نامه کتبی ارسال کنند کسی متن تعهد نامه کتبی رو داره ؟
سلا
تعهد نامه به صورت pdf است باید دانلود کنید (نام دامنه و... ذکر شده است)
و فقط امضا و بعد اسکن کنید.
-
-
December 19th, 2016, 16:01
سلام . در متن تعهدنامه باید ذکر بفرمایید که اینجاب آقا یا خانم ........ با شناسه ایرنیک ............. انتقال تمامی امتیاز و حقوق مالکیت دامنه ........ را به آقا یا خان ..... یا شرکت ......... به شناسه .........تایید می کنم
بالای صفحه کپی پشت و روی کارت ملی صاحب امتیاز فعلی
پایین صفحه هم امضاء
-