-
December 10th, 2016, 20:18
مدیریت سرور
با سلام خدمت دوستان
من یک سرور مجازی دارم و سایتم روی آن آپلود کردم سایتم در واقع اصلا ترافیک نداره نهایت 10 بازدید در روز اما سرعت باز کردن صفحات سایت خیلی متغییره مثلا 3 ساعت سرعت لود سایت خوبه یه دفعه چند ساعت سرعت خیلی کند میشه...
با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم میگه سرور مدیریت شده نیست خودتون باید بررسی کنید و مدیریت کنید...
من متوجه نمیشم مدیریت شده نیست منظورشون چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکارهایی روی سرور باید انجام بدم که مشکلی از لحاظ سرعت لود سایت و مسایل دیگه نداشته باشم...
با سپاس
-
-
December 10th, 2016 20:18
# ADS
-
December 10th, 2016, 21:03
عضو انجمن
پاسخ : مدیریت سرور

نوشته اصلی توسط
neda_sh
با سلام خدمت دوستان
من یک سرور مجازی دارم و سایتم روی آن آپلود کردم سایتم در واقع اصلا ترافیک نداره نهایت 10 بازدید در روز اما سرعت باز کردن صفحات سایت خیلی متغییره مثلا 3 ساعت سرعت لود سایت خوبه یه دفعه چند ساعت سرعت خیلی کند میشه...
با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم میگه سرور مدیریت شده نیست خودتون باید بررسی کنید و مدیریت کنید...
من متوجه نمیشم مدیریت شده نیست منظورشون چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکارهایی روی سرور باید انجام بدم که مشکلی از لحاظ سرعت لود سایت و مسایل دیگه نداشته باشم...
با سپاس
سلام
این مشکل دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه
اورسل در سرویس های فروشنده
مشکل بر روی هارد های سرور
مشکل حملات بر روی سرور های سرویس دهنده.
مشکل بر روی کانفیگ نرم افزاری و...
این مشکل باید به طور کلی برسی بشه . مشخصات سرویس خود را بفرمایید و از چه کنترل پنلی استفاده میکنید ؟ سرور شما در کدام لوکیشن قرار دارد نوع هارد ، منابع سرور و...
منظور از سرویس مدیرت شده نیست ، یعنی سرویس به صورت خام برای شما فقط نصب شده است ، و ممکن است برای کانفیگ نرم افزاری سرویس نیاز به هزینه باشد (امری طبیعی است ) که باید پرداخت نمایید تا سرویس شما برسی شود .
ویرایش توسط lemo1996 : December 10th, 2016 در ساعت 21:07
-
تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2016, 21:23
عضو انجمن
درود؛
برای سایت شما هاست اشتراکی مناسب است.
بصورت کلی، مشکلات شما به دو دسته ناهماهنگی های سخت افزاری و نرم افزاری مربوط می شود که هر دو مکمل یکدیگرند.
بررسی و عیب یابی ، کانفیگ و بهینه سازی سرور ها هزینه جداگانه دارند. سرور های مجازی معمولا بصورت مدیریت نشده ارائه می شوند.
با تشکر.
-
-
December 10th, 2016, 23:34

نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام
این مشکل دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه
اورسل در سرویس های فروشنده
مشکل بر روی هارد های سرور
مشکل حملات بر روی سرور های سرویس دهنده.
مشکل بر روی کانفیگ نرم افزاری و...
این مشکل باید به طور کلی برسی بشه . مشخصات سرویس خود را بفرمایید و از چه کنترل پنلی استفاده میکنید ؟ سرور شما در کدام لوکیشن قرار دارد نوع هارد ، منابع سرور و...
منظور از سرویس مدیرت شده نیست ، یعنی سرویس به صورت خام برای شما فقط نصب شده است ، و ممکن است برای کانفیگ نرم افزاری سرویس نیاز به هزینه باشد (امری طبیعی است ) که باید پرداخت نمایید تا سرویس شما برسی شود .
با سلام
مشخصات سرویس:
رم= 2 گیگ
هارد 80 گیگ
پردازنده یک هسته
ترافیک ماهیانه 4 ترابایت
لوکیشن: انگلیس
کنترل پنل websitepanel
من الان یک سال سرور را دارم منتها زیاد باهاش کار نکردم همان ایتدا دامین و dns ست کردم و چند تا سایت آپلود کردم روش اما الان سایت اصلی ام رو میخوام آپلود کن میبینم که سرعت سایتهای قبلی که آپلود کردم کنده در ارتباط با اینکه مدیریت کنم سرویس را میخوام کارهای لازم و اساسی رو خودم انجام بدم که ببینم سرعت لود سایت خوب میشه یا نه من الان هیچ ترافیکی رو سایت ندارم اینجوری میکنه اگه تعداد بازدید بره بالا که فکر کنم کلا ساین نیاد بالا...
-
-
December 11th, 2016, 00:07
عضو انجمن
با سلام
مواردی مثل Query های فعال در SQL Server یا اگر از MySQL استفاده میکنید MySQL Process رو بررسی کنید شاید ایراد از نرم افزار سایت ساز شما باشه.
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
-
December 11th, 2016, 02:58
عضو انجمن
درود
با توجه به پاسخ سرویس دهنده شما به نظر میرسد مشکل شما نرم افزاری بوده و ممکن است پروسه های دیتابیس mysql یا sql server شما به شدت درگیر باشد که میتواند به دلیل کانفیگ غیر اصولی باشد.البته اینکه منابع سرور شما بسیار محدود باشد یا هاردهای سرویس دهنده زیر فشار باشند یا سرویس شما زیر حمله باشد جزو مسائلی است که ممکن است وجود داشته باشد ولی باید از طریق سرویس دهنده پیگیری کنید.
معمولا پشتیبانی نرم افزاری و عیب یابی نرم افزاری جزو وظایف سرویس دهنده نیست و سرویس ها به اصطلاح به صورت unmanaged یا مدیریت نشده ارائه میشوند و برای پشتیبانی نرم افزاری هزینه جداگانه ای باید به سرویس دهنده پرداخت کنید.
ویرایش توسط sssoheil : December 11th, 2016 در ساعت 13:24
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
-
December 11th, 2016, 10:15

نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
با توجه به پاسخ سرویس دهنده شما به نظر میرسد مشکل شما نرم افزاری بوده و ممکن است پروسه های دیتابیس mysql یا sql server شما به شدت درگیر باشد که میتواند به دلیل کانفیگ غیر اصولی باشد.البته اینکه منابع سرور شما بسیار محدود باشد یا هاردهای سرویس دهنده زیر فشار باشند یا سرویس شما زیر حمله باشد جزو مسائلی است که ممکن است وجود داشته باشد ولی باید از طریق سرویس دهنده پیگیری کنید.
معمولا پشتیبانی نرم افزاری و عیب یابی نرم افزاری جزو وظایف سرویس دهنده نیست و سرویس ها به اصلاح به صورت unmanaged یا مدیریت نشده ارائه میشوند و برای پشتیبانی نرم افزاری هزینه جداگانه ای باید به سرویس دهنده پرداخت کنید.
از کجا بدونم که سرویس من زیر حمله است یا خیر؟
از کجا باید متوجه بش
-
-
December 11th, 2016, 12:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
از کجا بدونم که سرویس من زیر حمله است یا خیر؟
از کجا باید متوجه بش
.
با توجه به اشتراکی بودن پورت سرور ها ، در صورتی که یکی از ماشین های مجازی که بر روی سرور اختصاصی قرار دارد ، در صورتی که تحت حمله شدید باشد ، شبکه سرور شما نیز مختل میشود ، این مورد رو مدیر شبکه متوجه میشود
بهترین کار این است که چند ساعت ای پی سرور خود را تحت پینگ بگیرید ، و در صورت بوجود آمدن تایم اوت های متوالی این مورد قابل تشخیص است . و یا سرعت دانلود را برسی نمایید در زمان بروز مشکل .
موفق باشید
-
-
December 11th, 2016, 13:23
عضو انجمن
سرورتون باید زیر مانیتورینگ قرار بگیرد و یک سری لاگ ها چک شود تا بتوان حمله را تشخیص داد.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
-
December 11th, 2016, 16:38
با سلام و احترام
بهترین سرویس برای شما به نظره بنده هاست اشتراکی هست چرا که هم از لحاظ هزینه به صرفه تر هست و هم از لحاظ سرعت و امنیت
-