-
December 11th, 2016, 21:38
عضو جدید
مشکل در متصل کردن سرورها پس از تغییر پنل دامنه
با سلام خدمت استاید و بزرگواران
دامین بین المللی مو از پنل direct i منتقل کردم به resello اما مشکلی که وجود داره این هستش که نمیدونم نیم سرورهای سرورهارو از کدوم بخش اضافه کنم برای ست شدن
از قسمت child host یا custom dns ای پی و نیم سرورها میبایست اضافه بشن؟
از قسمت custom dns نیم سرورها اضافه شدن. تمامی سایت ها به خوبی کار میکردن اما سایت اصلی از کار افتاده بود.
از قسمت child host برعکس این موضوع شده بود یعنی سرورها اضافه شده بالا نمیومدن و سایت های کاربران از کار افتاده بود اما سایت اصلی کار میکرد.
نیم سرور سایت اصلی متعلق به یکی از سرورهاست.
متشکرم
ویرایش توسط POLIGON98 : December 11th, 2016 در ساعت 21:53
نیک وب - هاست سریع و ارزان
TEL & TELEGRAM: 09377410874
EMAIL: INFO[at]NICWEB.NET
WWW.NICWEB.NET
-
-
December 11th, 2016 21:38
# ADS
-
December 11th, 2016, 23:51
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در متصل کردن سرورها پس از تغییر پنل دامنه

نوشته اصلی توسط
POLIGON98
با سلام خدمت استاید و بزرگواران
دامین بین المللی مو از پنل direct i منتقل کردم به resello اما مشکلی که وجود داره این هستش که نمیدونم نیم سرورهای سرورهارو از کدوم بخش اضافه کنم برای ست شدن
از قسمت child host یا custom dns ای پی و نیم سرورها میبایست اضافه بشن؟
از قسمت custom dns نیم سرورها اضافه شدن. تمامی سایت ها به خوبی کار میکردن اما سایت اصلی از کار افتاده بود.
از قسمت child host برعکس این موضوع شده بود یعنی سرورها اضافه شده بالا نمیومدن و سایت های کاربران از کار افتاده بود اما سایت اصلی کار میکرد.
نیم سرور سایت اصلی متعلق به یکی از سرورهاست.
متشکرم
با سلام
درصورتی که میخواهید نیم سرور اختصاصی با همین دامین ایجاد کنید در قسمت child host ایجاد میکنید همچنین داخل پنل هاستتون باید وارد بشه و بعد هم در قسمت Custom name server همین نیم سرور هایی که ایجاد کرده اید را وارد کنید
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها از penfulmega به دلیل پست مفید