درود
دوستان بنده از شرکت همارا سیستم تبریز adsl خریدم و نه سال گذشته را مشتری اونها بودم و چهار تا هم سرویس از اونها دارم که انشاالله در سررسید اونها هیچ کدام را تمدید نخواهم کرد .
مشکلی که دارم اینه که این شرکمت خدمات مطلوبی تا قبل عید امسال داشت ولی از عید به این طرف مرتبا سرعت ها کم و کیفیت شدیدا افت داشته و خطاهای مکرر را در اتصال و قطعی های متوالی دیگه اعصاب برامون نزاشتهخ و هی منتظر شدیم درست بشه که نشد و بدتر هم شد و داره میشه
خلاصه اینکه روزانه صدها بار خطایی مانند خطای زیر را در باز کردن سایت ها شاهد هستیم و این دیگه کم کم داره برامون عادی میشه ولی گاهی مشکلات زیادی هم برامون همراه داشته که نمونه اش همین امروز بود ، بعد پرداخت فاکتور تمامی سرورهامون و بعد طی مراحل خرید در هنگام وارد شدن به سایت پذیرنده خطای پیوستی را نشان داد و وارد سایت پذیرنده نشد ، از اونجا که کل مراحل خرید طی شده بود و خطا در هنگام ورود به سایت پذیرنده رخ داده حالا تو سایت پذیرنده فاکتور پرداخت نشده و از حساب من هم پول کسر شده و مبلغ هم بالاست و نمیتونم مجددا اون را پرداخت کنم و تیکت زدم ولی تمام این مشکل به خاطر خدمات نادرست این شرکت هست .که روزانه صدها بار این خطا را مشاهده میکنیم . زنگ زدم بعد دو ساعت گفتگو با چندین کارشناس اونها که اطلاعاتشون اندازه یک بزغاله هم نبود تازه تو آخر برگشته میگه چون مصرفت زیاد بوده و ماهانه دوازده گیگ مصرف داشتی در نتیجه این خطا عادی هست و پورتت پر میشه و مصرفت را کنترل کن تا این خطاها نشان داده نشه !
الان میخواستم تو سایت https://195.ict.gov.ir/ شکایت ثبت کنم که متاسفانه اصلا همارا سیستم تو این سایت نیست و فیلد شرکتی که میخوای شکایت کنی هم اجحباری هست
اگر کسی میتونه من را راهنمایی کنه چطوری باید شکایت کنم ؟
سپاسگزارم