سلام دوستان.
بهترین مجازی ساز جهت ارائه سرور مجازی ویندوز و لینوکس چیست؟
از نظر سرعت، کیفیت و....
ممنونم
________
میزبانی وب، ثبت دامنه، سرور مجازی ویندوز و لینوکس
سلام دوستان.
بهترین مجازی ساز جهت ارائه سرور مجازی ویندوز و لینوکس چیست؟
از نظر سرعت، کیفیت و....
ممنونم
________
vmware esxi![]()
سلام.
طبق بررسی های انجام شده در سطح جهانی، مجازی ساز Hyper-V ساخته شده توسط شرکت ماکروسافت، برای مجازی سازی سرور های ویندوز بهترین شناخته شده است و سرور مجازی ویندوز در این مجازی ساز 37.1% سریعتر از مجازی ساز های دیگر کار خواهد کرد که لینک خبر اصلی به شرح زیر است:
http://www.principledtechnologies.co...erVR2_0709.pdf
همینطور تحقیقات جهانی نشان می دهد که Xen PV بهترین مجازی ساز دنیا *برای سرور های مجازی لینوکس* شناخته شده و در این مجازی ساز شما می توانید در بهترین حالت ممکن، سرور های مجازی لینوکس را ارائه کنید.
با تشکر.
من vmware را پیشنهاد میکنم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
چرا ؟؟من vmware را پیشنهاد میکنم
آقا دارن منطقي صحبت ميكنن ديگه
با آمارو ارقام
شما هم دليل بياريد
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام.
مثل اینکه فراموش کردم لینک خبر مربوط به مجازی ساز Linux رو بزارم:
Virtualization Software for Linux | TechSource
KVM or Xen? Choosing a Virtualization Platform | Linux.com
نتیجه گیری مقالات بالا:
همینطور لازم به ذکر هست که VirtualBox و KVM هم در جمله بهترین مجازی سازهای دنیا مخصوصاً برای لینوکس شناخته شدند ولی به دلیل آسان بودن و محبوبیت بیشتر Xen کماکان Xen در این رقابت پیشتاز هست و بهتر نیازهای کاربران رو تامین می کنه.The choice of KVM vs. Xen is as likely to be dictated by your vendors as anything else. If you're going with RHEL over the long haul, bank on KVM. If you're running on Amazon's EC2, you're already using Xen, and so on. The major Linux vendors seem to be standardizing on KVM, but there's plenty of commercial support out there for Xen. Citrix probably isn't going away anytime soon.
مجازی سازی که توسط شرکت سازنده Linux Enterprise یعنی Redhat پیشنهاد شده در واقع مجازی ساز خودشون KVM هست که به صورت رایگان بر روی RHEL ارائه میشه:
Main Page - KVM
با تشکر.
من برای ویندوز Hyper-V رو ترجیح میدم !
برای لینوکس Vmware Vsphere !
تجربه شخصی خودم رو گفتم بعد این چند سال ...
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ظاهرا قصد استارتر تاپیک ارائه وی پی اس های ویندوز و لینوکس بطور همزمان در یک سرور و با یک مجازی ساز هست ! نه مجازی سازهای جداگانه که دوستان مطرح کردند.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
من نظر خودم را گفتم
و بخاطر اینکه باز کننده تاپیک هم لینوکس و هم ویندوز میخواستند ران کنند
در ضمن VirtualBox اصلا برای استفاده در سرور پیشنهاد نمیشه - و فقط برای دسکتاپ فعلا ویشنهاد میشه - یک بار نصبش کنید تا متوجه منظور بنده بشید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام.دوستان ممنونم از نظراتتون لطف کنید هرکه نظر خودش رو فقط بنویسه تا ببینیم اکثریت چه می گویند.....
ممنونم
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
سلام. خیلی تعریف شنیدم ولی میشه لطف کنید بگید چه امکاناتی داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)