-
December 5th, 2016, 00:12
طرح دانلود نامحدود با سرعت نامحدود مخابرات اصفهان !!!
داشتم تو نت چرخ میزدم که با صفحه زیر روبه رو شدم !
http://vas.tce.ir/
جدیدا مخابرات باری مشترکین اصفهان اومده سرویسی قرار داده اونم با هزینه بسیار پایین که اصلا جای هیچ بحثی باقی نمونه ! قبل از این هم شاهد ارائه سرعت 50 مگ به یوزر های خانگی بودیم ! اگه ای طرح ها در تمامی استان های کشور اجرا بشه از نظر من بسیار عالی هست ...
برای مثال با سرعت 4 مگ ماهانه 8 هزار تومان میانگین روزی 44 گیگ میشه دانلود داشت ! یعنی ماهانه بیشتر از 1 ترابایت !! البته این سرویس فعلا محدود به چند سایت شده که خودشون توضیح دادن که اگه این سرویس برای عموم سایت ها و عموم شهر ها ایجاد بشه میشه گفت برای اولین بار در تاریخ ایران به سمت پیشرفت واقعی در اینترنت پیدا کرده ...
-
-
December 5th, 2016 00:12
# ADS
-
December 5th, 2016, 00:30
پاسخ : طرح دانلود نامحدود با سرعت نامحدود مخابرات اصفهان !!!
جدید نیست خیلی وقته ارائه میشه سرعت مناسبی هم داره موقع دانلود
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
December 5th, 2016, 00:31
هیچ وقت برای همه سایت ها نمیشه
این طرح وقتی هست که اون دیتانستر ها مال خودشون باشه
-
-
December 5th, 2016, 00:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
جدیدا مخابرات باری مشترکین اصفهان اومده سرویسی قرار داده اونم با هزینه بسیار پایین که اصلا جای هیچ بحثی باقی نمونه ! قبل از این هم شاهد ارائه سرعت 50 مگ به یوزر های خانگی بودیم ! اگه ای طرح ها در تمامی استان های کشور اجرا بشه از نظر من بسیار عالی هست ...
برای مثال با سرعت 4 مگ ماهانه 8 هزار تومان میانگین روزی 44 گیگ میشه دانلود داشت ! یعنی ماهانه بیشتر از 1 ترابایت !! البته این سرویس فعلا محدود به چند سایت شده که خودشون توضیح دادن که اگه این سرویس برای عموم سایت ها و عموم شهر ها ایجاد بشه میشه گفت برای اولین بار در تاریخ ایران به سمت پیشرفت واقعی در اینترنت پیدا کرده ...
بیشتر از یک سال هست این طرح رو دارم استفاده میکنم
یه سیستم قدیمی دارم تو خونه همش روشنه داره دانلود میکنه
فقط هارد زود به زود باید عوض کرد

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
December 5th, 2016, 00:37
همین طرح شاتل اجرا کرده با کمی تفاوت که با پرداخت مبلغی میشه از وب سایت شاتل لند دانلود رایگان و نامحدود داشت
اسیاتک هم اقداماتی انجام داده و سایتی راه اندازی کرده برای دانلود نامحدود
-
-
December 5th, 2016, 00:45
عضو انجمن
این ترافیک داخلی هست و شما دارید تو شبکه داخلی دانلود می کنید.
-
-
December 5th, 2016, 01:10
عضو انجمن
اگر تومشهد اجرا بشه این طرح خیلی خوبه چون با راه اندازی مراکز nix عملن هزینه هاشون از نصف کمتر میوفته برا خودشون و این طرح nix تکمیل بشه امنیت شبکه داخلی به 99 در صد میرسه
-
-
December 5th, 2016, 18:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
درود
سرعتش محدود هست (سه سری سرعت داره)
مدتی استفاده کردم ولی چون فقط از 3سایت خودشون میشه دانلود کرد جالب نبود چون فیلم ها رو سانسور میکنن و همه بازی ها رو قرار نمیدن .
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
December 5th, 2016, 19:51
عضو انجمن
http://gameniko.ir
Threat found
This web page contains potentially dangerous content.
Threat: JS/TrojanDownloader.FakejQuery.B trojan
Access to it has been blocked. Your computer is safe.
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-