-
November 16th, 2016, 08:26
اختصاص دادن یک آی پی استاتیک به ماشین مجازی در hetzner
سلام و خسته نباشید.
من تازه یک سرور از هرتزنر خریداری کردم و روش proxmox نصب کردم. هدفم ازینکار ساخت ماشین مجازی متفاوت بود. مثلا ۲ تا وب سرور روش ران کنم. حالا مشکل من اینه که چجوری میتونم به ماشین های مجازی آی پی متفاوت بدم تا بشه بهشون وصل شد ؟
یک آ پی استاتیک هم خریداری کردم اما نمیدونم چجوری روی proxmox تنظیمش کنم که روی یک ماشین مجازی به درستی کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
-
-
November 16th, 2016 08:26
# ADS
-
November 16th, 2016, 08:39
عضو انجمن
پاسخ : اختصاص دادن یک آی پی استاتیک به ماشین مجازی در hetzner
برای این کار باید مک آدرسی که هتزنر برای اون ایپی بهتون میده رو روی کارت شبکه ماشین مجازیتون ست کنید
نیاز به کار دیگه ای نیست
-
تعداد تشکر ها از k-pax به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2016, 08:50

نوشته اصلی توسط
k-pax
برای این کار باید مک آدرسی که هتزنر برای اون ایپی بهتون میده رو روی کارت شبکه ماشین مجازیتون ست کنید
نیاز به کار دیگه ای نیست
میشه یه توضیح بدید که چجوری اینکار رو باید انجام بدم ؟
ممنون
-
-
November 16th, 2016, 08:55
عضو انجمن
درود
توی پنل روبوت هتزر جلوی آیپی استاتیک که از هتزر گرفتید یک ایکون هست که اگر روش کلیک کنید میتونید مک ادرس ست کنید یا ریست مک بدید.مک ادرس که بهتون داد توی تنظیمات ماشین مجازیتون تو proxmox ست میکنید بعد ماشین مجازی روشن میکنید و به کارت شبکه OS که نصب کردید آی پی میدید.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2016, 09:08

نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
توی پنل روبوت هتزر جلوی آیپی استاتیک که از هتزر گرفتید یک ایکون هست که اگر روش کلیک کنید میتونید مک ادرس ست کنید یا ریست مک بدید.مک ادرس که بهتون داد توی تنظیمات ماشین مجازیتون تو proxmox ست میکنید بعد ماشین مجازی روشن میکنید و به کارت شبکه OS که نصب کردید آی پی میدید.
ممنون از پاسختون . من مک آدرس رو گرفتم. فقط توی proxmox باید نتورک ماشین مجازی رو روی nat بزارم و مک آدرس رو همونجا بدم ؟
بعد از /etc/network/interfaces/ آی پی رو عوض کنم ؟
با تشکر
-
-
November 16th, 2016, 09:30
عضو انجمن
درود
با توجه به تصویر زیر باید مک ادرس به ماشین مجازی بدید سپس ماشین مجازی را روشن کنید و از مسیری که خودتون فرمودید آی پی را به سیستم عامل بدید.البته دقت کنید اگر از نسخه 6 سنتوس و یا توزیع های دیگر لینوکس استفاده میکنید ممکن است برای پینگ دادن آی پی و نتورک گرفتن مجبور باشید مک ادرس را در سیستم عامل نیز وارد و سیو کنید.
proxmox.png
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2016, 11:46

نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
با توجه به تصویر زیر باید مک ادرس به ماشین مجازی بدید سپس ماشین مجازی را روشن کنید و از مسیری که خودتون فرمودید آی پی را به سیستم عامل بدید.البته دقت کنید اگر از نسخه 6 سنتوس و یا توزیع های دیگر لینوکس استفاده میکنید ممکن است برای پینگ دادن آی پی و نتورک گرفتن مجبور باشید مک ادرس را در سیستم عامل نیز وارد و سیو کنید.
proxmox.png
lن موقع ساختن متاسفانه همچین تنظیماتی ندارم
proxmox ورژن 4.3 هست. و اوبونتو سرور 16.04 میخوام نصب کنم
-