-
September 25th, 2016, 18:25
مشکل باز نشدن سایت بعد از تغیر Name Server
سلام
دوستان بنده یه مشکل داشتم. سایت من دیروز صبح دیدم با ای پی بعضی کشورها مثل امریکا استرالیا ژاپن باز نمیشه اما با ای پی ایران و کانادا باز میشد ! دیروز ظهر از طریق سایت ایرنیکname server هاستم رو پاک و دوباره همونو گذاشتم .. نیم سروری که هاستم به من داده بود دو تا ns بود کنارش توی پرانتز هم ای پی هم داشت
بنده فقط nsهارو گزاشته بودم ای پی هارو نزاشته بودم. دیروز بعد تغیر نیم سرور کلا اصلا سایتم باز نشد! در حالی که قبلا با همون نیم سرور قبل از تغیر بدون مشکل باز میشد اما همونطور که گفتم با ای پی بعضی کشورها سایت باز نمیشد .
در ضمن اون مشکل دیگه باز نشدن سایت با با ای پی بعضی کشورها بخاطر نزاشتن ای پی میتونه باشه؟باید ای پی ها هم گزاشته بشه؟ وضعیت سایت
http://www.intodns.com/new-dl.ir
ضمننا هاستم لینوکسه از سایت خارجی تهیه شده تیکت هم زدم کلا پشتبانیشونه ضعیفه جواب درست حسابی نمیدن یا کلا پاسخ تیکت رو نمیدن.
خواهشا اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه.ممنون
ویرایش توسط Paresa : September 25th, 2016 در ساعت 19:52
-
تعداد تشکر ها از Paresa به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2016 18:25
# ADS
-
September 25th, 2016, 19:35
پاسخ : مشکل باز نشدن سایت
خواهشا یکی کمک کنه
-
-
September 25th, 2016, 19:36
عضو انجمن
پاسخ : مشکل باز نشدن سایت بعد از تغیر Name Server

نوشته اصلی توسط
Paresa
سلام
دوستان بنده یه مشکل داشتم. سایت من دیروز صبح دیدم با ای پی بعضی کشورها مثل امریکا استرالیا ژاپن باز نمیشه اما با ای پی ایران و کانادا باز میشد ! دیروز ظهر از طریق سایت ایرنیکname server هاستم رو پاک و دوباره همونو گذاشتم .. نیم سروری که هاستم به من داده بود دو تا ns بود کنارش توی پرانتز هم ای پی هم داشت
بنده فقط nsهارو گزاشته بودم ای پی هارو نزاشته بودم. دیروز بعد تغیر نیم سرور کلا اصلا سایتم باز نشد! در حالی که قبلا با همون نیم سرور قبل از تغیر بدون مشکل باز میشد اما همونطور که گفتم با ای پی بعضی کشورها سایت باز نمیشد .
در ضمن اون مشکل دیگه باز نشدن سایت با با ای پی بعضی کشورها بخاطر نزاشتن ای پی میتونه باشه؟باید ای پی ها هم گزاشته بشه؟ وضعیت سایت
http://www.intodns.com/new-dl.ir
ضمننا هاستم لینوکسه از سایت خارجی تهیه شده تیکت هم زدم کلا پشتبانیشونه ضعیفه جواب درست حسابی نمیدن یا کلا پاسخ تیکت رو نمیدن.
خواهشا اگه کسی میدونه مشل چیه راهنمایی کنه.ممنون
سلام
ns1.hostt24.com
نیم سرور های شرکت ارائه دهنده دچار مشکل است از پشتیبانی بخواهید که این مشکل را بررسی کنند .
دیتاسنتر ایکس ال هاست 
ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از سال 1995
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
www.XLHost.ir
-
تعداد تشکر ها از ali.arabi به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2016, 20:46
پاسخ : مشکل باز نشدن سایت بعد از تغیر Name Server

نوشته اصلی توسط
ali.arabi
سلام
ns1.hostt24.com
نیم سرور های شرکت ارائه دهنده دچار مشکل است از پشتیبانی بخواهید که این مشکل را بررسی کنند .
ممنون تیکت زدم اوکی کردن نیم سرور رو
ویرایش توسط Paresa : September 25th, 2016 در ساعت 22:33
-