-
September 21st, 2016, 20:06
مشکل عدم ورود به پروفایل کاربر از طریق Login as Client در قسمت Admin
سلام
جدیدا یه مشکلی برام بوجود اومده که از طریق Admin panel و قسمت Profile کاربر وقتی برای برخی کاربران Login as Client را می زنم وارد پنل کاربری نمیشه و یا خطای 404 میده و ...
این مشکل برای کاربران با email های yahoo وجود داره و گاهی وقتا با مرورگر کروم که Login as Client را برای این کاربرا میزنم صفحه yahoo.com را باز میکنه
ولی برای سایر کاربران با emailهای دیگه و مثلا gmail همچین اتفاقی نمیافته.
جالبه که فایل های هاست رو با Backupهای قبلی تا ۱ ماه پیش که همچین مشکلی نداشتم compare کردم و مورد خاصی ندیدم.
-
-
September 21st, 2016 20:06
# ADS
-
September 21st, 2016, 21:50
پاسخ : مشکل عدم ورود به پروفایل کاربر از طریق Login as Client در قسمت Admin
خطای مشابهی رو در پنل ادمین whmcs دیدم.
مازاد بر این در افزونه EDD وردپرس هم وقتی ایمیل خریدار یاهو باشه، لینک خرید به وبسایت یاهو ریدایرکت میشه.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2016, 22:30
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
-
-
September 22nd, 2016, 19:55
جالب اینجاست اگه با قند شکن وصل بشی مشکلی نداره راحت وارد ناحیه کاربری مشتری میشه.
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 13:27

نوشته اصلی توسط
Reza G
خطای مشابهی رو در پنل ادمین whmcs دیدم.
مازاد بر این در افزونه EDD وردپرس هم وقتی ایمیل خریدار یاهو باشه، لینک خرید به وبسایت یاهو ریدایرکت میشه.
جالب اینجاست که تا ماه گذشته بدون مشکل کار میکرده

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
جالب اینجاست اگه با قند شکن وصل بشی مشکلی نداره راحت وارد ناحیه کاربری مشتری میشه.
این مورد رو حتما تست می کنم. اگر از *****ینگ باشه که باید علتش رو توی کدهای Login پیدا کنیم.
-
-
September 24th, 2016, 18:13

نوشته اصلی توسط
abulhallaj
جالب اینجاست که تا ماه گذشته بدون مشکل کار میکرده
این مورد رو حتما تست می کنم. اگر از *****ینگ باشه که باید علتش رو توی کدهای Login پیدا کنیم.
فکر نمیکنم از کد باشه. چونکه من فایل dologin.php رو کامل پاک کردم ولی بازم به یاهو ریدایرکت میشه :|
از هاست باید باشه چونکه به هر لینکی آخرش yahoo.com@ اضافه کنید سایت یاهو باز میشه حتی اگه whmcs نصب نباشه اصلا
آپدیت:
بعضی سایت ها هم به آخرشون اضافه کنی سایت یاهو باز میشه.باید یه چیزی توی این هاست ها مشترک باشه که باعث این مشکل میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/test@yahoo.com
http://www.p30download.com/yahoo.com
آپدیت2:
این مشکل از اینترنت هست.
سایت هایی که هاستشون ایران هست معمولا این مشکل رو ندارند.
ویرایش توسط hassanshaikhi : September 24th, 2016 در ساعت 20:57
-
-
September 27th, 2016, 14:44

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
فکر نمیکنم از کد باشه. چونکه من فایل dologin.php رو کامل پاک کردم ولی بازم به یاهو ریدایرکت میشه :|
از هاست باید باشه چونکه به هر لینکی آخرش yahoo.com@ اضافه کنید سایت یاهو باز میشه حتی اگه whmcs نصب نباشه اصلا
آپدیت:
بعضی سایت ها هم به آخرشون اضافه کنی سایت یاهو باز میشه.باید یه چیزی توی این هاست ها مشترک باشه که باعث این مشکل میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/test@yahoo.com
http://www.p30download.com/yahoo.com
مسئله خیلی جالب شد. اتفاقا دقیقا مشکل از نحوه لاگین توسط فایل dologin.php هست که داره آدرس ایمیل رو به عنوان query میگیره. شاید بشه از طریق WHMCS مشکل رو حل کرد. و مورد دیگه اینکه من تا حدود ۱ ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
آپدیت2:
این مشکل از اینترنت هست.
سایت هایی که هاستشون ایران هست معمولا این مشکل رو ندارند.
هاست WHMCS من ایرانه ولی مشکل دارم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
بله وقتی با وی پــــــــــی ان وصل میشی مشکلی نیست ولی وقتی با سایتههای قندشکن تست کردم مشکل وجود داشت. که به نظر میرسه نحوه برنامه نویسی قایل مربوطه با شیلترینگ ایران سازگار نیست. باید دستی بالا بزنم و یه تغییراتی توی کد های فایل dologin.php اعمال کنم
-
-
September 27th, 2016, 15:01
از پروتکل ssl استفاده کنید احتمالاً مشکل حل میشه.
در ضمن بسیار بعیده که بشه آدرس ایمیل رو از انتهای آدرس حذف کرد ! حتی المقدور در نسخه های عادی که نمیشه. مگر این که نسخه دیکد شده باشه.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
October 30th, 2016, 10:58
عضو انجمن
ایمیل هایی که با yahoo ثبت شده این مشکل رو دارند دوستان کسی راه حلی پیدا نکرده واسه این قضیه؟
همه این مشکل رو دارند فقط ماهها نیستیم
ربطی به هاست نداره به اینترنتم نداره
-
-
October 30th, 2016, 11:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
negarnovin
ایمیل هایی که با yahoo ثبت شده این مشکل رو دارند دوستان کسی راه حلی پیدا نکرده واسه این قضیه؟
همه این مشکل رو دارند فقط ماهها نیستیم
ربطی به هاست نداره به اینترنتم نداره
چرا مشکل از اینترنت داخل کشور هست. میتونید از طریق شبکه خارج یا vps بررسی کنید ، میبینید که مشکلی نداره.
-