-
November 12th, 2016, 21:56
کسی از دوستان می تونه در قبال دریافت هزینه یه اکانت وبمانی رو برام ارتقاء بده؟
سلام دوستان
خودم گذرنامه ندارم. کسی هست که بتونه یه حساب وبمانی رو از آلیاس به فرمال یا پرسونال ارتقاء بده؟ هزینه کار رو هم پرداخت می کنم.
با تشکر
-
-
November 12th, 2016 21:56
# ADS
-
November 12th, 2016, 22:00
پاسخ : کسی از دوستان می تونه در قبال دریافت هزینه یه اکانت وبمانی رو برام ارتقاء بده؟

نوشته اصلی توسط
Balta
سلام دوستان
خودم گذرنامه ندارم. کسی هست که بتونه یه حساب وبمانی رو از آلیاس به فرمال یا پرسونال ارتقاء بده؟ هزینه کار رو هم پرداخت می کنم.
با تشکر
صدور اینیشیال پاسپورت https://ftl.ir/wmpass
-
تعداد تشکر ها از javadk به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2016, 22:12
پاسخ : کسی از دوستان می تونه در قبال دریافت هزینه یه اکانت وبمانی رو برام ارتقاء بده؟

نوشته اصلی توسط
javadk
متاسفانه نمی تونم بیام تهران. مرخصی ندارم. دوستانی که می تونن مثل خدمات وریفای کردن پیپال این کار رو خودشون به صورت مستقل انجام بدن لطفا اعلام کنن.
-
-
November 12th, 2016, 22:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Balta
متاسفانه نمی تونم بیام تهران. مرخصی ندارم. دوستانی که می تونن مثل خدمات وریفای کردن پیپال این کار رو خودشون به صورت مستقل انجام بدن لطفا اعلام کنن.
سلام
هیچکس حاضر نمیشه مدارک خودش رو بده برای وریفای کردن حساب شما ، مگر اینکه مدارک جعلی باشه ، که اونم امکان فهمیدنش و بلاک شدن حسابتون با کل موجودی هست.
-
-
November 12th, 2016, 23:12

نوشته اصلی توسط
Captive
سلام
هیچکس حاضر نمیشه مدارک خودش رو بده برای وریفای کردن حساب شما ، مگر اینکه مدارک جعلی باشه ، که اونم امکان فهمیدنش و بلاک شدن حسابتون با کل موجودی هست.
خوب پس این همه اکانت پیپال و پیزا و ... و ... رو چطور وریفای می کنن؟ طبیعی هست که هیچکس مدارک خودش رو نده ولی وقتی که خودم مدرک ندارم چاره چیه؟ همون مدرک جعلی هم کار راه اندازه دیگه.
-
-
November 13th, 2016, 05:04
عضو انجمن
سلام
٢٠٠ هزار تومان هزينه دارد اگر مايل بودين تماس بگيريد
تلگرام: sarvarjafari
-
-
November 13th, 2016, 10:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Balta
خوب پس این همه اکانت پیپال و پیزا و ... و ... رو چطور وریفای می کنن؟ طبیعی هست که هیچکس مدارک خودش رو نده ولی وقتی که خودم مدرک ندارم چاره چیه؟ همون مدرک جعلی هم کار راه اندازه دیگه.
اگر لمیت ( بلاک ) شدید ، و ازتون خواستن که حسابتون رو پرسونال پاسپورت کنید ، یا باید مراجعه حضوری به سفارت داشته باشید و یا از طریق نمایندگی ها اقدام کنید ، که در هر 2 صورت با مدارک جعلی امکان پذیر نیست.
با این حال اگر تراکنشتون بالا نیست فعلا با همون حساب مینی کار کنید. اگرم که ریسک پذیر هستید بحثش جداست.
-